|
Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (351. sayfa)
-
-
Nays'a geçtim onu deneyeceğim. Papara geri ödemeleri iyice azaldı -
Arkadaşlar 20.000 nakit lazım. Papara 3,9 komisyon alıyormuş herhalde. Bunu göze aldım. Herhangi bir Kredi kartımdan yüklesem Herhangi bir ibanıma bu parayı çekebilir miyim?
-
Evet çekersin ama kendi adına ollmasi gerkeiyor kredi kartinin sanırım hesabın da. Bir de hesabın onaylı olması gerekiyor
-
Sanırım yanlış hatırlamıyorsam 20bin yada 25bin gibi bir üst limit vardı. Ayrıca limit olmasa bile ban yememek için çok yüksek rakamlar ile yapmayın bence bu işlemi.
-
Papara gibi böyle kredi kartindan hesabımıza nakit çekeceğimiz başka platform var mi acaba oranı düşük olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bzokurt9292 -- 12 Aralık 2024; 15:25:3 > -
Teşekkür ederim arkadaşlar deneyeceğim -
arkadaşlar operatör değiştiren biri var önceki operatördeki bakiyeyi iade isteyeceğiz ama banka hesabı yok, papara aklıma geldi ama ona da sadece iban yazarak başkası eft yapamıyor sanırım değil mi? sadece iban ve ad soyad yazarak açıklamaya bir şey gerekmeden eft yapılabilen bir ön ödemeli banka/cüzdan var mı, online hesap açabileceğimiz? -
Yapılabilir gibi görünüyor, müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirin ama başvurudan önce. Ben denemedim, web sayfasında gördüklerimi paylaşıyorum.
https://www.papara.com/money-transfer/iban-kolas
-
Paparaya kredi kartından 3,90 oranla bakiye yüklendiğinde banka puan kazanımı oluyor mu? İşlem alışveriş diye mi geçiyor bilen var mı -
Sizce alışveriş olarak görebilir mi böyle bir şeyi Allah için? İşleminizi yapın geçin. -
hocam kısmı görmemiştim bir inceleyeyim teşekkür ederim -
Bildirim geldi MP 150 TL diye yaptık hiçbir şey gelmedi ama bildirimi bulamıyorum şimdi
-
Dün bende görmüştüm bildirimi tıkladım bulamamıştım bende 😁
-
Yalan oldu resmen hiçbir gelen giden yok
-
S.A. arkadaşlar. Papara kullanıyordum ama artık kullanamıyorum.paycell hazır limiti papara ya nakit olarak çekebiliyordum. Yine paycell hazır limiti nakit olarak çekebileceğim papara benzeri bir uygulama var mı. Cevap verirseniz sevinirim. -
DeFacto alışverişim olacak 900liralık, cashback sadece mağazada mı geçerli acaba detay göremedim, online alsam gelmez mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X