Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.230
Cevap
469
Favori
856.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tarz bir kullanımda bir sorun yok zaten. Kartla para yüklemenin amacı o. İkimiz de normal olarak kullanıyoruz. Nays’ı sadece başka karttan para yükleyerek para çevirmek için kullananlar kısıtlanıyor. Diğer yandan, Papara’nın para çevirmeye bir şey dememesi ilginç. Umarım alternatif yolu kullananlara kısıtlama getirmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 7 Ocak 2025; 20:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum yönetimi uyuyor mu? Şu konuyu amacı dışında kullanmasak? Kampanya varsa papara ile ilgili gelişme varsa yazılsın çoğu mesaj konu dışı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

Papara’nın tek avantajı para çevirmek. Bazıları da para aklamak için kullanıyor. Diğer tüm kampanyaların daha iyisi başka kartlarda var.  

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    papara kârını komisyonunu fazlasıyla aldığı icin ses etmez hocam. ama tcmbye göre yasağı ciğniyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • curky C kullanıcısına yanıt

Bu da dediğim nokta olan para aktarmaya/çevirmeye giriyor ve bir kampanya değil ki. Bir ton alternatifi var ve havale ücreti için muafiyet almak hiç zor değil. N Kolay ile Türkiye'deki tüm bankamatiklerden ücretsiz para yükleyip çekebilirsiniz. İstediğiniz bankaya para göndermek de ücretsiz. Papara eskiden eczanede %50 iade yaparken o konuda rakipsizdi ama o günden beri hiç avantajını görmedim.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Umarım kullanıcılara ceza vermek zorunda kalmazlar çünkü çoğu kişinin kredi kartını öderken zor durumda kaldığı için para çevirdiği ortada. Bazıları da vadeli hesabını/diğer yatırımlarını bozmak istemediği için aynı yöntemle nakit çekiyor. Şu andaki aktif yöntemleri gerçekten bilmiyorlar mı, yoksa görmezden mi geliyorlar acaba? Aynı yöntemler neredeyse diğer tüm uygulamalarda yasaklı. Bilmedikleri için böyleyse gerçekten büyük bir amatörlük. Metni okuduktan yaklaşık 1 saniye sonra insanın aklına geliyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 7 Ocak 2025; 22:45:38 >
  • curky C kullanıcısına yanıt

Enpara gibi bankalarda da zaten 20000-25000 TL ve maaş müşterisiyseniz çoğu bankada artabiliyor. Limit üstü ücreti ödememek de ücretsiz FAST ile çok kolay. Yan yana iki bankamatiğin olduğu yerdeki bankalara para gönderirseniz 50 bin bile çekebilirsiniz. O kadar yüksek banknot sayılarının çekilmesi ve yatırılması zaten ATM'lerin amacı değil. Müşterinin biri gelip 10 milyon lira çeksin, bankamatikte para kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 7 Ocak 2025; 22:57:2 >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    bilmez olurlar mı merkez bankası tüm paydaşlara zamanında tebliğ etmiş.
    onlarda kârlarından feragat etmemek icin önemsemediler.
    Bu kısıttan sonra merkez bankası cezayı muhtemelen kesmiştir.
    Kullanıcıya kimse ceza kesemez cünkü sistemi onlar bu şekilde acık bıraktılar. Merkez yazı gönderdiği gibi örn: paycell ertesi günü kısır getirdi. Dakikasında müdahale etti misal. Ama bunlar iplemediler ta ki şikayet edene kadarr mı yoksa cok yayıldı merkez mi fark etti bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 8 Ocak 2025; 0:3:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Naysın alternatifi var mı arkadaşlar 20bin az geliyor

• Bir tanesi gider şimdi Cimer'e malum yerleri de şikayet eder. Papara da edildiği için kapatmadıysa ben hi bir şey bilmiyorum :) Ben kullanmıyorum da zor geçinip böyle şeyleri yapan insanlara bir şey demiyorum ama zenginliğine zenginlik katan vardı son 1 senede bu sayede. Onların ağlaması bu yüzden.

• Cem9290 C kullanıcısına yanıt

Ben çok aradım, bulamadım.

• sakerim1976 S kullanıcısına yanıt

Ben de çok denedim bulamadım bilen varsa yollasın da biz de sebeplenelim özelden mesaj atsın

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba bana da dönüş yapabilir misiniz

Merhaba.Bende rica ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam banada bilgiyi özelden gönderirmisiniz

Hocam özelden nasıl yapıldığını yazar mısını?

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.