özelden bana da gönderirseniz sevinirim |
Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (358. sayfa)
-
-
Bilgiyi aldiysan özelden banada yazabilirmisin simdiden tesekkur ederim
-
açım bilgiye açım lütfen beni de bilgilendirebilir misiniz :)
-
Yeni yöntemi bilenler bana da söyleyebilir mi? Kartıma takla attırmam lazım.
-
Nereye yükleniyor falan hiçbir bilgim yok ama şöyle bir mesajlara baktım adamın biri cimere şikayet etmiş kredi kartıyla para yükleyip çekiyorlar diye sonra da böyle bilgiler paylaşıldığı için oluyor son kaleler ayakta kalsın derken onlarca kişi (belki de ileri yüzlerce olacak :D ) öğrenmek için mesaj atmış konuya. Muhtemelen oralar da patlar ya da şikayet eden arkadaş bir şekilde öğrenip oraları da şikayet eder ama durum gerçekten vahim o kesin. :)) Ülke olarak mükemmel bir noktadayız. Aç gözlülük, çekememezlik , ispiyonculuk, çaresizlik, sınır tanımama. Tabii işin en güzeli herkes en doğrusunu yaptığını düşünüyor. O kadar çok doğru var ki memlekette kafam karışıyor çoğu zaman. :D
-
Nerden okudum hatırlamıyorum bilen varsa yazsın kaynağını. Türk'ün en büyük düşmanı başka bir Türk'tür. -
Burda bilgileri alıp şikayet eden arkadaş neden engelenmiyor işi yok burayı takip edip şikayet etmenin mantığı nedir
-
Arkadaşlar selam, sanal kart arayışındaydım buraya geldim. Banka değil demişler o iş nasıl oluyor kimlik bilgisi ve imza gerekmiyor mu? Fiziksel kart olmadan hesap açıp para atarak hemen kullanabiliyor muyuz?
-
Hocam yeni yöntem nedir bilgilendirirmisin
-
bilen birisi özelden bana paylaşabilirse , adına bir ihtiyaç sahibine sadaka vereceğim. Teşekkürler.
-
++++ -
3.9 dan iyi oran bilen var mı burada?
Başka bir uygulama daha buldum 3.9 ama günlük 5k pek işe yaramaz gibi.
Ayrıca lütfen artık papara yöntemi için mesaj atmayın. Kurumun kendi Twitter hesabından bile yazmışlar nasıl yapılır diye. Biz burada hücre evleri arasında ulak gibi takılıyorken, sallayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 4 Ocak 2025; 13:54:47 > -
Diğer uygulamanın adını bana söyleyebilir misiniz?
-
Merhaba. Bana da özelden paylaşırmısınız. Teşekkür ederim. -
Diğer uygulamayı bana da söylermisiniz. Teşekkürler -
Merhaba arkadaşlar, diğer uygulamayı ya da yöntemi özelden benimle de paylaşabilir misiniz?
-
Bir ay boyunca 10 farkli kisiden ucretsiz odeme alma limitin doldu. Bu ay, bu 10 kisiden farkli olarak, 11. kisiden gelen transferden itibaren tum odeme alma islemlerinden %3,57 (BSMV dahil) islem ucreti alinacak. B356
Saçmalığa bak good bye Papara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 5 Ocak 2025; 1:7:22 > -
Hangi kurum ?
-
sanal kart var da siz ne icin kullanacaksiniz onu da yazarsaniz belki daha aciklayici olur. banka degil, bir suru odeme kurulusu sirket acildi. bunlarda genelde kimlik dogrulama yapmadan aylik 2750 liraya kadar kullaniliyor. mobilden kimlik dogrulama ile de hesap yukseltip limitler arttiriliyor. genelde imza yerine yeni cipli kimligi nfc ile okutup canlilik tesi yaptiyior ama baska sirketlerde biraz daha farkli yontemler cikabilir.
-
Niye yapılıyor söyleyeyim. Yüzde 3.5'tan 4'ten yüklenip çekilebilen yerden alıp parayı değerlendiriyorlar. Gelir gider hesabı yapıp getirisi yüksek yerlerde değerlendiriliyor. Tabii buna beyni yetmeyip tek ekonomi bilgisi faiz insin ehehehe olan tek hücreliler de gidip Cimer'e falan sikayet ediyor. Niye çünkü bunu bile düşünüp kendine yarar sağlamaya çalışacak beyni yok diye. Makarnayı azaltmalılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X