Merhabalar,
Hepimizin bildiği gibi Şu anda dolar baskılanıyor ve yaz sonuna kadar da bu şekilde devam edeceğini düşünüyorum, bu durumda elimdeki dolarları bozdurup, bir miktar altın, ve aynı zamanda ucuz kalmış borsaya ve fonlara girmeyi düşünüyorum, daha sonra buralardan karımı realize edip yaz sonu gibi tekrar dolara girip yine artıştan faydalandıktan sonra, seçime doğru hem elimdeki birikim hemde bir miktar ucuzlayacak kredilerden çekip ilave ederek, tekrar borsaya girmeyi düşünüyorum. Size göre bu strateji başarılı olur mu ? Teşekkürler.
Selamlar herkese,
Bir süredir hem yatırım amaçlı hemde sürekli yaşamak için bir tarla almak niyetimdeyim, malum enfaslasyon ve altında oynanan oyunlar borsanın pek güven vermemeyişi vs bu şartlarda en garanti yatırım arazi veya tarla görünüyor. Bütçe sınırlı olduğu için güzel lokasyonlarda, uygun fiyatlı tarla veya arsa bulmak zor, bulunsa bile güvenlik ve komşuluk konularında problem olabiliyor.
elektrik , su , otopark , güvenlik vs gibi imkanlardı olan küçük de olsa kendime ait bir arazide yaşayabilme düşüncesi mantıklı geliyor, Kooparatif tarlayı 200 m2 şeklinde parsellere ayırarak satıyor.
Reklam olarak algılanmaması açısından isim vermiyorum, proje izmirin kozak yaylasında, firma daha önce 2 proje yapıp satmış.
Hem sistem hem de , bölgede yatırım hakkında uzman kişilerin görüş ve tavsiyelerini almak isterim.
Sizce dezavantajları ne olur, bunun yerine farklı yerlerde yatırım tavsiye edermisiniz ?
Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Uydada yayın yapan İngilizce çizgi film kanalları
|
yaris 1.3 sol mmt yakıt tüketim ve titreme sorunu
Chevrolet yeni aveo Code 89 Hatası
|
Sadece belirli sitelerde arama yapmak
|
psu fan devresi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 46
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 58.771 (Bu ay: 830)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar