Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Reppu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    👍😍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kampanyalar ay ortası veya sonu bitiyor gözüküyor uzatılacak mı ? kart almaya uğraşmaya değer mi bu bakımdan
  • babakaan kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum, ama başvurduk artık bir önemi kalmadı , kampanyalar biterse bizde kartı kenara kaldırırız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    antireis A kullanıcısına yanıt
    Teknosa veya D&R'dan alacağınız kartı internet sitesine kaydedince kampanyalara katılabiliyorsunuz arkadaşlar. Beğendiğiniz kampanya varsa hiç durmayın 3dklık iş.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Çok önceden yaptım 18 Aralık falan..
  • Kurye çipli kartı teslim ederken nüfus cüzdanının fotoğrafını çekiyor mu? Yoksa nüfus cüzdanına bakıp kartı mı teslim ediyor?
  • yaky kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekiyor

yasinim35 kullanıcısına yanıt
    Ben tek sayfalık sözleşmeyi elimdeki nüfus cüzdanına göre doldurdum, herhangi bir fotoğraf çekilmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaky

Kurye çipli kartı teslim ederken nüfus cüzdanının fotoğrafını çekiyor mu? Yoksa nüfus cüzdanına bakıp kartı mı teslim ediyor?
    resim cekmesi sacma vede yasal degl

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

resim cekmesi sacma vede yasal degl

Alıntıları Göster
    Nüfus cüzdanının fotoğrafını çektiğini belirtenler var. Emin olmak için sordum. Net cevap gelmedi. Destek paparadan bilgi talep ettim. Gelecek yanıtı buradan da paylaşırım.
    uzun zamandır guzel kampanyalar var. Son 4 5 aydır artırdılar. Bakalım ne zamana kadar devam edecek. Ama sadece sinema icin bile deger bence
    beklemedeyiz hocam. Benim kartta bugün kuryeye verilmis bakalım. Tahmini teslim 14diyor o kadar gecikmez heralde Eskisehir merkezdeyim
  •  Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır.

Derken 2 kart derken neyden bahsediyor tam olarak acaba , bir kişi iki kart alabiliyor mu ?

• Şimdi size 3 tane sorum olacak

1- Sanalmarketten 300 tl tutarında alışveriş yapsak, 2 farklı papapra kartla ödeme yapabilir miyiz? 150 bir karttan 150 bir karttan

2- Papara kartıma kredi kartımı tanımladım. Şimdi papara kartımda bakiye olmasa da alışveriş yapabiliyorum. Bunun ekstra b,r ücreti var mı?

3- .alışveriş yapabildiğim gibi aynı şekilde, heabımda bakiye olmasa da kredi kartım üzerinden para transferi yapabilirmiyim. Var mıdırı ekstra bir ücreti?
  • Çipli kartı ben olmasam evdekilere teslim ederler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

Şimdi size 3 tane sorum olacak

1- Sanalmarketten 300 tl tutarında alışveriş yapsak, 2 farklı papapra kartla ödeme yapabilir miyiz? 150 bir karttan 150 bir karttan

2- Papara kartıma kredi kartımı tanımladım. Şimdi papara kartımda bakiye olmasa da alışveriş yapabiliyorum. Bunun ekstra b,r ücreti var mı?

3- .alışveriş yapabildiğim gibi aynı şekilde, heabımda bakiye olmasa da kredi kartım üzerinden para transferi yapabilirmiyim. Var mıdırı ekstra bir ücreti?
    BU SORULARIM CEVABINI BENDE MERAK EDİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaky

Nüfus cüzdanının fotoğrafını çektiğini belirtenler var. Emin olmak için sordum. Net cevap gelmedi. Destek paparadan bilgi talep ettim. Gelecek yanıtı buradan da paylaşırım.

Alıntıları Göster
    papara destek mail adresine "Donanımhaber forum sitesinde böyle bir paylaşım var, Papara Card teslim edilirken kurye tarafından kimlik fotoğrafının çekildiği bilgisi doğru mudur? Bilgi teyidi için yardımlarınızı rica ederiz." şeklinde mail atmıştım donanımhaber linkinide ekleyerek.

az önce aradılar kimlik fotoğrafı çekme gibi bir uygulamamız yok, bu yasal bişeyde değil. standart prosödür kimliği gösterip imza karşılığında teslim alınıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

Şimdi size 3 tane sorum olacak

papara kampanya açıklamalarında şöyle yazmışlar. ne kadar alışveriş yapsanda en fazla 30TL iade

Market alışverişinde Papara Card kullan, 30TL iade kazan!

• Kampanya 10.12.2019 00:00:00- 10.01.2020 23:59:59 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Fiziki veya internet fark etmeksizin “Market” kategorisinde olan firmalardan tek seferde yapılacak 150TL ve üzeri harcamalarda 30TL iade edilecektir.
    • Kazanılan ödüller, 24.01.2020'de hesaplara otomatik yatırılacaktır.
    • Bir kullanıcı kampanyadan maksimum 30 TL iade kazanabilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsukiyomi

papara kampanya açıklamalarında şöyle yazmışlar. ne kadar alışveriş yapsanda en fazla 30TL iade

Market alışverişinde Papara Card kullan, 30TL iade kazan!

• Kampanya 10.12.2019 00:00:00- 10.01.2020 23:59:59 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Fiziki veya internet fark etmeksizin “Market” kategorisinde olan firmalardan tek seferde yapılacak 150TL ve üzeri harcamalarda 30TL iade edilecektir.
    • Kazanılan ödüller, 24.01.2020'de hesaplara otomatik yatırılacaktır.
    • Bir kullanıcı kampanyadan maksimum 30 TL iade kazanabilecektir.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler, cevap benim sorularla ilgisi yok sanırım.

• zekkayseri kullanıcısına yanıt
    1. soruyu migros konusunda sorman lazım kapıda 2 karttan ödeme yapabiliyormuyuz diye yada migros whatsapp hattı vardı ordan 2 dakikada öğrenebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.