Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zekkayseri

cevap için teşekkürler, cevap benim sorularla ilgisi yok sanırım.

Alıntıları Göster
    Her Migros bunun yapılmasına izin vermez, tanıdıklarsa belki onun dışında farklı kart kullanılmaması yönünde talimat var.

Yine de sorun derim ama çoğu yanaşmıyor bu duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekkayseri

Şimdi size 3 tane sorum olacak

1- Sanalmarketten 300 tl tutarında alışveriş yapsak, 2 farklı papapra kartla ödeme yapabilir miyiz? 150 bir karttan 150 bir karttan

2- Papara kartıma kredi kartımı tanımladım. Şimdi papara kartımda bakiye olmasa da alışveriş yapabiliyorum. Bunun ekstra b,r ücreti var mı?

3- .alışveriş yapabildiğim gibi aynı şekilde, heabımda bakiye olmasa da kredi kartım üzerinden para transferi yapabilirmiyim. Var mıdırı ekstra bir ücreti?
    tanımlanan kredi kartı ile alışveriş yapmayı denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukiyomi

papara destek mail adresine "Donanımhaber forum sitesinde böyle bir paylaşım var, Papara Card teslim edilirken kurye tarafından kimlik fotoğrafının çekildiği bilgisi doğru mudur? Bilgi teyidi için yardımlarınızı rica ederiz." şeklinde mail atmıştım donanımhaber linkinide ekleyerek.

az önce aradılar kimlik fotoğrafı çekme gibi bir uygulamamız yok, bu yasal bişeyde değil. standart prosödür kimliği gösterip imza karşılığında teslim alınıyormuş.

Alıntıları Göster
    Cnku dogrusu bu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsukiyomi

papara destek mail adresine "Donanımhaber forum sitesinde böyle bir paylaşım var, Papara Card teslim edilirken kurye tarafından kimlik fotoğrafının çekildiği bilgisi doğru mudur? Bilgi teyidi için yardımlarınızı rica ederiz." şeklinde mail atmıştım donanımhaber linkinide ekleyerek.

az önce aradılar kimlik fotoğrafı çekme gibi bir uygulamamız yok, bu yasal bişeyde değil. standart prosödür kimliği gösterip imza karşılığında teslim alınıyormuş.

Alıntıları Göster
    Beni de telefon ile arayıp benzer şekilde bilgilendirdiler. Bu şekilde işlem yapan kurye var ise haklarında işlem yapacaklarını belirttiler.

Gönül rahatlığı ile çipli karta başvuru yapabilirim artık.

• Kurye elindeki telefondaki uygulamaya kimliği taratıyorsa sıkıntı yok ama direk fotoğraf çekiyorsa problem.

paparada böyle bir işlem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 2 ay oldu çipli kart gelmedi hala 🤔

• manyax M kullanıcısına yanıt
    Harbi hala çipli kart bekliyorum gelişme yok. Sadece çipsiz kart mevcut :d

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Perşembe akşam başvurdum yarın teslim görünüyor senin durumda bir iş var hocam o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Perşembe akşam başvurdum yarın teslim görünüyor senin durumda bir iş var hocam o zaman
    Yok hocam benim de 1.5 ay oldu. Eski başvuranları sallıyorlar gibime geldi yeni başvuranlara pat pat gönderiyorlar.

• papara ya kredi kartını neden tanımliyoruz tam olarak?
    hesapta 0 bakiye varsa oradan mı çekiyor

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    yeniden başvurayım dedim ama olmuyor, mevcut başvurumuz var. Ee napcaz ne anladım bu işten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Aynı durumdayız

Kurye firmasının ismine ne demeli AYNI GÜN TESLİM KURYE
  • yildirimr kullanıcısına yanıt
    İsmine layık olsaydı bugün gelmesi lazımdı bana dün kart teslim edildi onlara

• Bu kurye şirketi teslim tarihine riayet ediyor mu, bugün kuryeye teslim edilmiş 15 inde teslim görünüyor..

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Benim de 14u hocam. Kurye firmasinin adi ay i gun teslim birde. merkezdeyim hâlbuki.

• Pazartesi öğlen başvurdum akşama basıldığı mesaji geldi bakalim ne zaman elime ulasicak

Kart bugün geldi, form doldurdum sadece baska bir şey yok 2024 skt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 12 Ocak 2020; 0:36:18 >
  • Para yüklemek için Havale işlemlerinde teb bankasıni kaldırmışlar çok saçma olmuş

• sistemlerinde sıkıntı mı var, yeni hesap açarken hata veriyor sürekli
  • Kasım ayında başvuru yaptığım kart aralığın sonunda geldi.
    Kart hemen basıldı ve kuryeye teslim edildi, hızla şehrime geldi. (Konya)
    Merkezi bir noktada oturmama rağmen kurye kartı yaklaşık 35 günde bana getirdi. (Kuryeyi aradığımda gelin alın diyordu, mail attım, Papara'ya mail attım, yokk ta 35 günde getirdiler aynı şehirde bulunan kartı.)
    Yani kart basıldıysa, şehrinize de geldiyse kuryenin işi savsaklamasından keyifleri yerindeyse dağıtıma çıkıyorlar, muhtemelen Papara'nın kart dağıtımını öncelikli görmüyorlar..

Önceki sayfalarda yazmıştım, tekrar yazayım dedim.
    ** Yapıkredi'den kredi kartı yeniliyorum (3-5 ay önce) kart 4-5 günde bana ulaşıyor. Başka kart talep ediyorum yine aynı sürelerde bana ulaşıyor. Ama bu kart (papara) yılan hikayesine döndü..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaky

Beni de telefon ile arayıp benzer şekilde bilgilendirdiler. Bu şekilde işlem yapan kurye var ise haklarında işlem yapacaklarını belirttiler.

Gönül rahatlığı ile çipli karta başvuru yapabilirim artık.

Alıntıları Göster
    kendileri bile bunu yapmayı istiyor

dupeduz yalan soylemışler

cimer e sıkayet ettım.. kvvk ıhlalı ıstenıyor dıye

yolladıkları maıl metnı budur .. kımlıgı elıne almıs bır adamın fotosu da ekte

bende banka hesap dokumu- ıkametgah belgesı-tapu foto-kan grubu foto-da ıster mısınız dedım

Değerli Kullanıcımız,

İşleminize devam etmemiz için aşağıdaki belgeleri tarafımıza iletmenizi rica ediyoruz.

1. Kimliğinizi elinizde tutarak sizi ve kimliğinizi görebileceğimiz şekilde 1 resim (Ekte örnek görsel bulunmaktadır lütfen inceleyiniz)
    2. E-Devlet üzerinden ''yerleşim yeri (ikametgah) ve diğer adres belgesi veya E-Devlet den Nüfus Kayıt Örneği
    Belge nasıl indirilir.
    *İlgili belge e-devlet de aratıldığında belgenin kimin içi alınacağı kısmında ''kendisi'' seçilir
    *Belgenin neden verileceği kısmına ''kuruma ibraz'' seçilir
    *Kurum adı alanına ''papara'' yazılır. Oluşturulan belge indirilerek gönderilir.

Önemli! İstenilen belgeleri mutlaka eksiksiz olarak iletmeniz gerekmektedir. Eksik iletmeniz durumunda talebiniz işleme alınamayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.