Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemaya yetişececektik. aceleye geldi sabah. Sonra enparadan gönderdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Tc yazdım.(iptal olursa nasıl alabilirim) 2 tane 50 tl yükledim. Biri enpara mobil şube, diğeri atm. Banka transferi - finansbank transferi ile para yükleme adında bir transfer geldi. O sanırım atm gönderimi olabilir. Öyleyse enparadan ne zaman geçer? (enpara açıklamaya da bir şey yazmadım. Kartı da bu sabah aldım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polio kullanıcısına yanıt
    Hocam aciklamaya orda dedigi gibi havale yaparken papara numaranizi, atm den yollarken tc numaranizi yazmalisiniz. Enpara dan gonderdigim tutar 30 sn icinde geciyor benim.

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bir dahaki sefere öyle yapacağım. Sinemaya geç kalacağız diye öyle acemiliğime geldi. Müşteri hizmetleriyle görüştüm. Hesap onayını para yatırdıktan sonra yaptığım için atm işlemi askıda kalmış. Kaydını aldı. 24 saat içerisinde yatırılacak hesabıma.

• D&R ve Teknosa kampanyaların geçen ay yararlanmıştım ve 25 TL iade 15 Ocakta yatacak diyor. Bu ay içinde tekrar 100 TLlik alışveriş yapsam kampanyadan 25 TL daha iade yatar mı acaba? (Şartlarda her ay maksimum 25 TL iade yapılacak denmiş.) Cevap veren arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim.

• emresarı kullanıcısına yanıt
    Hocam siz cevabi kendiniz veriyorsunuz. Maksimum ne demektir? Limittir. En fazla 25 diyor. Sorunuzun cevabi mesajinzida sakli.

• quote:

Orijinalden alıntı: emresarı

D&R ve Teknosa kampanyaların geçen ay yararlanmıştım ve 25 TL iade 15 Ocakta yatacak diyor. Bu ay içinde tekrar 100 TLlik alışveriş yapsam kampanyadan 25 TL daha iade yatar mı acaba? (Şartlarda her ay maksimum 25 TL iade yapılacak denmiş.) Cevap veren arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim.
    Yararlanırsınız tabi ki. Ocak’ta yararlarınca da şubatta yatacak

• Otoyol köprü 50/25 kampanyasını kullanmayı planladım bugün dedim ki Osmangazi köprüsünden geçeyim elimin ve kendi kartımla bölüp ödeyeyim toplam 50₺ cebimde kalsın. Nitekim pos cihazı ödemeyi bölmüyormuş. Tekte almam gerekiyor dedi eleman. İki kartla ödeme planlayanlara duyurulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü müşteri hizmetleri arayıp artık TEB ile yatırma işlemi olmayacağını söyledi. Bundan önce bir çok işlemim TEB ileydi sanırım ondan aradılar.

• TS papara card alırsak kart ücreti iade oluyor mu acaba bilen/deneyen var mı?
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    5 tl iade oluyor hocam? kart 10 TL, ancak 61 TL üzeri harcamaya 10 TL iade kampanyası var ayrıca.
  • dün biletinial dan bilet aldım. yine yatırmayacaklar. yine uğraştıracaklar.

• Starbucks cüzdana mobil appdan bakiye yükleyince kampanya kampasımda sayılıyor mu dostlar

• Redible kullanıcısına yanıt
    Fiziksel pos kullanılması gerekli, mobili kabul etmiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

dün biletinial dan bilet aldım. yine yatırmayacaklar. yine uğraştıracaklar.
    bile bile lades yapmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Starbucks cüzdana mobil appdan bakiye yükleyince kampanya kampasımda sayılıyor mu dostlar
    internet harcamasi gecerli degldr dyr

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

bile bile lades yapmisin

Alıntıları Göster
    ama yatırıyorlar. mail falan atacağım yine. çocuk göbeklitepe istiyor. yapacak birşey yok.

• Kahve kampanyası için ben de aldım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybilgin

Pazar günü müşteri hizmetleri arayıp artık TEB ile yatırma işlemi olmayacağını söyledi. Bundan önce bir çok işlemim TEB ileydi sanırım ondan aradılar.
    Beni de aradılar.

• emresarı kullanıcısına yanıt
    Merhaba teknosadann drdan alınacak avanatajlı neler var

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.