Şimdi Ara

Papara Card [ANA KONU] - Kampanyalar (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.238
Cevap
468
Favori
857.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

5 tl iade halen geçerlimi
    Cipsiz kart alimlarinda evet.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Teknosa ve d&r dan alincaklar kisiden kisiye degisir. Herkesin teknoloji ve kitap vs zevki farklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

5 tl iade oluyor hocam? kart 10 TL, ancak 61 TL üzeri harcamaya 10 TL iade kampanyası var ayrıca.
    kart bedelını standart yapmıslar oo zaman .. hepsıne 5 tl verıyorsa ıade

ts kart avantajı sonra artabılır belkı
  • 2 senelik enpara kullanıcısıyım, kampanyalar neredeyse bitti artık.

8 Ocakta Papara Çipli karta başvurdum, aynu gün kartınız basıldı mesajı geldi.
    10 Ocakta kuryeye teslim edildi mesajı geldi; 7 iş günü içerisinde teslim edilecektir.
    Bugün AGT kuryeden SMS geldi 11:00-14:00 arası teslim edilecektir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boffin

2 senelik enpara kullanıcısıyım, kampanyalar neredeyse bitti artık.

8 Ocakta Papara Çipli karta başvurdum, aynu gün kartınız basıldı mesajı geldi.
    10 Ocakta kuryeye teslim edildi mesajı geldi; 7 iş günü içerisinde teslim edilecektir.
    Bugün AGT kuryeden SMS geldi 11:00-14:00 arası teslim edilecektir diye.
    Baya hizlanmislar artik tebrik etmek lazm

• Artık Netflix istiyoruz gelsin. Enpara suyunu çıkardı

• quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Baya hizlanmislar artik tebrik etmek lazm

Alıntıları Göster
    Hocam ne hızı ya son başvuranlara hemen basıp gönderiyorlar Kasım sonunda başvurdum hala arıyorum basılmış kuryeye verilecektir diyor. Diyorum ne kuryeymiş 2 aydır bir kartı gönderemediniz önce başvuranlara önce göndermeniz gerekmiyor mu onu bilemeyiz göremeyiz vs. diyip duruyorlar. En son başlarım kampanyanıza da kartınıza da diyip çipsizi de kırıp atacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Hocam ne hızı ya son başvuranlara hemen basıp gönderiyorlar Kasım sonunda başvurdum hala arıyorum basılmış kuryeye verilecektir diyor. Diyorum ne kuryeymiş 2 aydır bir kartı gönderemediniz önce başvuranlara önce göndermeniz gerekmiyor mu onu bilemeyiz göremeyiz vs. diyip duruyorlar. En son başlarım kampanyanıza da kartınıza da diyip çipsizi de kırıp atacağım artık.

Alıntıları Göster
    Ugrasmak istemyrlr iste cipli gondermek icin nasil olsa cipsizle halledyr diye.

• gecen persembe cipli karta basvurdum bugun oglen teslim aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 14 Ocak 2020; 18:53:45 >
  • Papara'nın iban ına pars yolluyorum sürekli iptal oluyor. Açıklamaya papara hesap numarası da yazdım yine iptal oldu. Sorun ne ya? Yıldım artık.

• Aynı banka ibanına gönderin. Ben halktan Ziraat ibanına gönderdim. Geri geldi. Ziraatten ziraate, albarakadan Albaraka gönderdim. Sorunsuz gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

Papara'nın iban ına pars yolluyorum sürekli iptal oluyor. Açıklamaya papara hesap numarası da yazdım yine iptal oldu. Sorun ne ya? Yıldım artık.
    kartini ing atms tak kartina yukle sorunsz

• Ben bugün 19:30da başvurdum. 20:00de mesaj geldi. Kartınız basılmıştır (cipli) en kısa sürede kargoya verilecektir diye.

• Çipli kart var bende, bir de çipsiz kart alsam çipli kart ile yararlandığım kahve kampanyasından çipsiz ile de faydalanabilir miyim? Bilen deneyen var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: takdag90

Çipli kart var bende, bir de çipsiz kart alsam çipli kart ile yararlandığım kahve kampanyasından çipsiz ile de faydalanabilir miyim? Bilen deneyen var mıdır?
    Ben de merak ediyorum ama olacağını pek sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Aynı banka ibanına gönderin. Ben halktan Ziraat ibanına gönderdim. Geri geldi. Ziraatten ziraate, albarakadan Albaraka gönderdim. Sorunsuz gitti.
    Papara'nın iban'ı Garanti bankası diye geçiyor ama bende Garanti hesabı yok. Garanti atm'si mi demek istiyorsunuz?

@focusstayling hocam ING kesinti yapıyor mu para yüklerken?
  • Uygulamaya girdiğinizde sırasıyla "Yükle-Banka hesabından" adımlarını tıkladığınızda 3. sırada banka seçin kısmı var. Onu tıkladığınızda 14 adet banka çıkacak. İstediğiniz bankayı seçip yükleme yapın. Yani Garanti harici bankalar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advocate54 -- 15 Ocak 2020; 10:45:3 >
  • aralığın dijital harcama iadesi gelmiş

• Dijital ve sinema yatti.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.