8₺ Ödediğimiz Yetmezmiş Gibi Papara Cashback ile 4₺’ye Amazon Prime Üyeliği alabiliyoruz. Tercih edip etmeme sizin kararınız ben 8₺ ödemeye devam edeceğim. |
Papara Cashback Amazon Prime
-
-
and the Ölücülük Oscar goes to:
-
Papara kullanmayan varsa Paycell de yapıyor.
-
zamanında ceptetebe bağladım otomatik çekiyor ordan her ay. ne zaman çekecek bitti mi uğraşmaya değmez. yeni üye olacaklar için değerlendirileblir
-
Disney de gelse hiç fena olmaz.
-
zaten paparadaydı ödemesi, diğer ay alırız yarısını
-
Abonelik ödemeleri tamamen paparaya bağladım. İyi oldu. Hepsiburada da eklerler yakında inşallah -
Aynı şekilde PEP de %50 iade yapıyor
-
aynen benimde öyle. ayın 27 si yenileme. 27 ağustosdakine alamadım. 27 eylüle alırım artık
-
tosla yeter diyordu , vurmayın diyordu
-
Yasal düzenleme ile artık kargoyu alıcı ödeyecek diye biliyorum blu tv, amazon prime avantajı devam etse de kargo avantajı bitiyor herhalde değil mi?
-
Garanti bbva da ödediğin kadar bonus veriyor :) -
Hepsiburada bilmemde Amazon öyle bi işe girişmez. Dünya çapında müşteri memnuniyeti birinci sırada adamlarda -
Niye tercih etmeyecekmisiz? Edecegiz tabi ki -
Hangi kampanya hocam? Nakit kart mi yoksa kredi miydi?
-
Yalnız 2022 sonuna kadar demişler, bakalım seneye ne yapacaklar.
-
zorunlu değil, amazon ödemeye devam eder. hb'de premium'a özel falan yapar büyük ihtimal
-
Film dizi platformları ve dijital oyun ve müzik ödemeleri için 2 ayrı kampanya vardı. Harcadığın kadar bonus diye. Bunların kapsamında bonus veriyor -
Eyvallah. Bir bakayim. Gerci sadece amazon var bende. Olsun 8 de 8 dir. 1 dolmus parasi cebimde kalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 1 Eylül 2022; 12:7:10 > -
Hocam arkadaş özelden uyardı yeni üyelikleride 1 defaya veriyormuş. Ama ben aynı hesap ile daha öncede ödeme yapmıştım. Ara verdim şimdi tekrar prime aldım yine verdi bonus
and the Ölücülük Oscar goes to:
|
Disney de gelse hiç fena olmaz. |
tosla yeter diyordu , vurmayın diyordu |
2 senedir netflixi papara ile ödüyorum. hep öyle yazıyor. mart sonu haziran sonu eylül sonu yıl sonu. hep uzadı, hiç kesinti olmadı. amazon da böyle olur diye düşünüyorum |
Benzer içerikler
- temu iade
- bargello 561 orjinali
- a101 slazenger parfüm yorum
- vialand doğum günü formu doldur
- migros fotoğraf baskı
- hepsiburada hisse yorum
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X