Şimdi Ara

PAPER MAGE IN DEFANSINI GUCLENDIRME !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm,arkadaslar...umarim bu topic onceden acilmamistir,ben foruma goz attim Paper magele ilgili konular cok ama net bicimde bu sorunun cwbi yok,neyse soyle ozetleyim;

Oncelikle bilmeyenler icin Paper mage defansi zayif,agir armor giyinemiyen,ama atagi fazla olan mageler.Avantaji saglam bir paper tek basina bile guclu yaratiklari keser,tabiki uzaktan ataklarla.Dezavantaji ise eger buff siz takiliosa tek hatada tum cani gider.

Peki nasi Paper in defansi artiracaz.Isin sirri "Failed goblin mage armor" bulmakta.Basarisiz kabul edilen goblin armor'lari 60 inteligence'in 1raz alti, 1raz ustuyle giyebilirsiniz, geri kalan tum skill pointlerinizi MP ye wereceksiniz.Failed goblin armor'u ya direk satin alabilirsiniz,yada Pronoscul' a goblin parcalrini goturup kendiniz yapacaksiniz,ve armorun basarisiz olmasi icin dua edin:)Eger "sorry this armor fail" gibi bir yazi gorurseniz mage'inizin armor'u hazir demektir,basarili olanlarida ii paraya satarsiniz zaten:)Full failed goblin armor giyerseniz, goblin boots, helmet, gaunlet, ve pauldron, defansiniz siradan +7 coton robe giyen paper mage'lere gore farkedilir bicimde kuvvetlenecek.

Ayriyaten paranizi iyi biriktirip direk defans veren,dikkat bonus deil !! Unique Pendant,ring,earing,belt almakta baya bir yardimci olacaktir,ama bu pahali bir yol tabiki.Unique alirken defans statindan sonra bakacaginiz yer resistance olmaladir. Son olarak yaratik keserken inventoryde daima health potion bulundurmayi unutmayin,ve eliniz dwmli klawyede olsun:)

Tecrubeliler zaten bilebilir bu tuyolari,yeni baslayanlara umarim yardimci olmustur bu yazi...

Not:Arkadaslarin sorulari uzerine bu notu ekliorum.Yukardaki yazi gercek paper mage'ler icin gecerlidir.Yani 80-90 inteligence'i olup kendine paper mage diyenler icin deil.80-90 int le istedigin zirhi giyersin zatende paper olmazsin o ayri konu:)Aslinda pure paper nerdeyse tum stat puanlarini MP ye verir,oyunda gormussunuzdur kesin, adam ciplak takilio,elinde staff bile yok kimisinin,ama inanilmaz damage wuruo yartiklara,iste bahsettigim paper lar onlar.Tabi tum statlari MP ye werince,boss filan deil,dalginlik halinde basit bir yartik bile indirir sizi asagi.Onun icin yalnizca 8-10 puani int.a,gerisini full MP ye werip yukarda bahsettigim seyleri yapip,defansinizi uzerinizdekilere gore 200-400 arasi yapabilirsiniz."failede goblin armor" dan kastim,aslinda bir cogumuzun gordugu ama dikkat etmedigimz en asagi goblin armor'lari,avantaji belki normal goblinlere gore defansi biraz dusuk ama giyinmek icin yuksek Inteligence istemio.Ama karsilastirdiginzda gorecesinizki en kotu goblin siradan +7mage coton robe,veya paper mage shoes'dan,15-20 puan daha fazla defans, dahada onemlisi resistance werio.Her giydiginizde itemda 15-20 puanlik farksa,toplamda siradan full paper kiyafetlerine gore baya buyuk bir fark saglio.Inteligence'siz giyilecek 2. alternatifse, Talia,ama repair yapilamio simdiden uyariyim.1de paper oldum ama cok damage wuramiom diosaniz nedeni ilk skill'inizi Fire secmemenizdir,massive damage icin tawsiyem ilk skill Fire,dusmanlari yawaslatmak icin 2.yi glacier secin.Iyi katliamlar hepinize;)

Zicanzee sen saol kardes,1ara screen shot cekip koyacam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem_DuUrden -- 19 Ocak 2006 22:26:06 >

• daha önce hiç duymamıştım sağol paylaştığın için dostum ama daha önce hiçte görmedim failed goblin armon eğer sende varsa resmini buraya koyarmısın çok merak ettimde
  • yaw birak +8/15 HP bütün elbiseler , goblin suitden iyi...
  • failed goblın armor nedır??
  • Sanırım en güçsuz goblin yapılınca proconsul boyle diyorda galiba.Böyle bir itemin olduğunu sanmıyorum.
  • unique parası yerine 300 defans scroll alması daha mantıklı...
  • uniq takılarda sadece defans yokki scroll daha iyi olsun hem sürekli scroll alacak kadar zengin olmayanlarda war

+ mageler için sadece goblin don öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flame ring'in mageye etksi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas doğru söylüyo goblin
    kullanin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.