Şimdi Ara

One Handed Swordun Yanına Bard..???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce yiğitle(PİT0N) konusurken One Handed'ın Yanına Bard Gider dedi bu benim aklımı biraz karışdırdı...

Nedenmi Buyrun Orj. Alıntı

-PiToN-:
    bardla tambolur hit march klitleme dondurma ve mp orbit war

Ayrıca Speed baya işimi görüceğimi söyledi ben birde size danışmak isdedim sizce ne yapmalıyım

Cleric devammı Yoksa Bard'mı aaçayım ????

• kasmak için bard ama pvpde o yukarda yazılanların hiç birini yapamassın e oyunun sonunda pvp vs olduğu için cleric..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

kasmak için bard ama pvpde o yukarda yazılanların hiç birini yapamassın e oyunun sonunda pvp vs olduğu için cleric..

PvP de yapamam derken ???
  • pvpde derken derken pvp esnasında tambolur mu bascan veya koşumu bascan noise mi bascan ne işine yarıcak bunlar pvp esnasında bard bence sadece solo veya party le akslırken işe yarar pvp de bard ile zor...
  • quote:

pvpde derken derken pvp esnasında tambolur mu bascan veya koşumu bascan noise mi bascan ne işine yarıcak bunlar pvp esnasında bard bence sadece solo veya party le akslırken işe yarar pvp de bard ile zor...

Bende öyle düşündüm elimde bard olması gerekli ayrıca...Ondan mantıksız geldi...
  • Yukarı Bilenlerden Cevap isdiyorum 2 arada 1 derede kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

pvpde derken derken pvp esnasında tambolur mu bascan veya koşumu bascan noise mi bascan ne işine yarıcak bunlar pvp esnasında bard bence sadece solo veya party le akslırken işe yarar pvp de bard ile zor...

Bende öyle düşündüm elimde bard olması gerekli ayrıca...Ondan mantıksız geldi...

yani

bence

zaten krallığa oynucak bi char varsa axe-2h +cleric tabi kullana bilene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clerc öneririm kesinlikle bard pvp de bişi yapamıyor
  • Ya saten lvlım 66 yarın pre plus alıcam ver elini 90 krallıga oynamak isdiyorum ciddende serverın tankı olıcaz inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqurrrrr

En iyi warior "bence" ----> Sp Farmlıysa Hepsi açılması gerekir eger normal bi farmla gittiysen 2h skilleri max 1 h skillerinden 10 ve 60lwlde açılan skiller (Geriye ittiriyo) ve dual axede açılan stun skilleri. Clerictede heal+ buff

Pwpde clericle bufflarını yaparsın adamı axe ile Stun - Sonra Geriye ittirmi skilini yaparsın ,30lwlde açılan adamın yanına gidip vurma skili stun veriyo onu yaparsın 2h ile kes sonra ^^

Two Handed Açmıyacam Ama Axe açmayı düşünüyorumm....
  • Bardın mag-phy buffları eline başka bir silah alınca geçiyor en iyisi cleric açmak.
  • Warlock
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PainKiLL3R_

Warlock

Warlock PvP dışında bi işe yaramıyor...

Ben Fw Charı olarak tasarladım bunun içinde cleric lazım

@uqurrrr

Bence cok yanlış düşünüyorsun two handed sız warrior bir hiç demenle
  • 90 OLCAKSAN SADECE AXENIN 60 VE 70 SKILINI ACMAN YETERLI
    2H ICINDE 10 LVLDEN 90 LVLE KADAR BUTUN SKILLRI ACMAN YETERLI
    1H DENDE SADECE KALKANLA KNOCK BACK SKILINI ACMAN YETERLI

CLERICDE ACACAGIN SKILLER BELLI ZATEN

BEN ILERDE BOYLE YAPCAM
  • 55 lvl e kadar bende warrior cleric gittim. bu süre içinde sürekli ks yedim. zaten koşamıyor heryerde nuker dolu. gece bota bırakıyorsun olduğun slotta nuker var sana mob bırakmıyor kasamıyorsun. buldun boş bir yer cave ise koşma sorunu yok moblar yakın bu seferde 3 den fazla mob dalınca recovery division yetmiyor ölüyorsun. ben bunu penonlarda yaşadım 55 iken. sonra bard açtım. bikere koşma kasma hızını çok faydası var. nukerden daha seri hareket ediyorsun. 2h yere düşürmes skilli gerçekten seri onun sayesinde çoğu ksci benim slotuma gelmiyordu. noise ise clericten daha çok iş yapar duruyma geliyor. sen tek mobla muhattap olduğundan 15sn lik pot yetiyor bazende artıyor bile. giant keserken haşerelerle uğraşmıyorsun. cavede yararı çok.

cleric olup yavaşlığıyla ve kalabalık yerde ölmeyle geçen zamanı
    bard olup hızlı moba giderek ve tek mobla muhattap olarak geçen zaman aradında fark olmaya başlıyor.

82 oldum 90 a kadar bard açık olucak. skilllerimi ve spmi ayarladıktan sonra clerice dönücem.

• Bard kasmak için mantıklı ama pvp açısından soruyorum ben su anda full cleric acık

Kasmak içinde 10 lvl bard yapıp hızlı kosma skilini acsammı diyede düşünmüyor deyilim....

Edit:20-30 lvl da yapabilirim bardı sizce nasıl olur ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 10 Ocak 2009; 1:02:56 >
  • 40 şart
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

40 şart

30 deyilde niye 40 onuda cevap verirsen sevinirim ?
  • quote:

quote:

40 şart

movıng speed %50 600 sn e kadar kosabılırısın
  • quote:

quote:

quote:

40 şart

movıng speed %50 600 sn e kadar kosabılırısın

Onu biliyorumda %40 speed'de bence yeterli olabilir ama 40 lvl'da yapabilirim, 30 lvl yapma taraftarıyım hem sonra kapatması kolay olur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.