Şimdi Ara

Europan Warrior , Two Handed Sword yapılandırma .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Two Handed Sword ' um Warrior ' a veriyorum ...

mystery lv her up tan sonra 2 kez yukarı çıkıyor bu da 2 farklı tip skill açmamıza yarar ...
    Ben 2. olarak Bard a vermek istiyorum .. Hızlı koşma ve diğer atack power ları için ... Bu Bard ın vereceği atack power lar Two handed sword kullanırken geçerli olur mu ?

2 kere yanlışlıkla One Handed Sword a verdim ... Biri %4 atack verior . Diğeri skill . Bunlar ın bir yararı olur mu ?

Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

• Bilmem

çaktırmadan ups
  • biLen hiç mi yokh ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbamba2

Bilmem

çaktırmadan ups

Wayy saol kanka
    Sen Çin değil miydin olm : )
  • olsun olm merak edemez miyim alla allaa
    Sen soruna cvp buladın mi bri ?
  • bende açtık baqrd ı yan skill oarak one handed swpdn un psy attck bi işe yaramaz
  • Bard da çok birşey yok.Pasifleride çok etkili değil ilk kitaplar sizi yanıltmasın onlar sadece bard ın atakları için geçerli.One Handed Sword skillerininde zararıda olmaz yararıda olmaz.Dursun onlar öyle.Tam skillerine baktığım zaman daha iyi anlarım heralde.Bence Cleric gidin yan skill olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full STR Force Bow
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm yorumlar için teşekkürler ama Cleric in bana ne yararı oalcak ?
    Bard da hzlı kosma war . Heavy armor oldugum için çok yavasım ...

One hand sword konusuna gelnce eger sp farm yapılabliosa zararı olmaz yapılmıosa olr ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Two Handed Sword ' um Warrior ' a veriyorum ...

mystery lv her up tan sonra 2 kez yukarı çıkıyor bu da 2 farklı tip skill açmamıza yarar ...
    Ben 2. olarak Bard a vermek istiyorum .. Hızlı koşma ve diğer atack power ları için ... Bu Bard ın vereceği atack power lar Two handed sword kullanırken geçerli olur mu ?

2 kere yanlışlıkla One Handed Sword a verdim ... Biri %4 atack verior . Diğeri skill . Bunlar ın bir yararı olur mu ?

Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

One handed Sword skilleri sadece One handed Sword kullanırken işe yarar.
  • çaktırmadan iyi post kasmışın
  • ne post kascam dalga mı geçiosun ?
    hala karar veremedim su yan skill e
  • Light Armor Giy Cilerice VerPartylerin vazgeçilmezi olursun.Ben clericin Resini açtım sadece Ağır tanklık yapıyorum.Ve Ben yatmıyorum.Yatanlarıda Kaldırıyorum.Lght Armor Giyersen Clericin level 40 ta açılan Skilinide Açarsın (hani şu %9** olanı) Canında zaten bayağı yüksek olacağı için %95inin gitmesi sana fazla etki etmez.
    Bard ise işine pek yaramaz
  • cleric i sadece ress için mi açayım ?
    Bard da hızlı koşma war . Hızlı koşmak kasmamı da klylaştırr Bard ın heaL ide war =)
    Party Lerde hızlı kastıgım için alınıom zati
  • Sadece res aç demedim Ben sadece res açtım dedimBardın sana fazla bir +sı olmaz ama sen kafaya koymuşsun bard olacam die bu konuyuda boşuna uzatıyorsun sen istediğini yani bard ol
  • yok sadece ikna olmak istemiştim ...

Peki onun yerine warlock,wizard gibi skiller açılabilr mi ?
    yoksa sadece bard veya cleric arasında mı gidip geliorum ?
  • cakturmadan ups
  • quote:

cakturmadan ups

Teşekkür ederim hala soruma cevap bulamadım !....
    2handsword Warrior un yan skill i ne olmalı ???
  • Walla bilsem yazardım . Bilen de yok heralde ben Çin liyim anlamam ben avrupa dan mavrupadan
  • quote:

quote:

cakturmadan ups

Bard'a ver.. Birçok nedeni var..
    İlk olarak Heavy Armordan başka birşey giyemiyorsun bu yüzden çok ağır koşuyorsun. Koşmanı hızlandıran bard skillerini sürekli yüksek tutmaya bak. Normal Warrior skillerin 30da ise Bard skillerinin 20de olması yeter. Ayrıca Bardda MANA doldurma skilleride var bunlarıda kullanırsan zaten bir gıdım olan manan hemen dolar.. MP sorunu çekmezsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: Flara

quote:

quote:

cakturmadan ups

Bard'a ver.. Birçok nedeni var..
    İlk olarak Heavy Armordan başka birşey giyemiyorsun bu yüzden çok ağır koşuyorsun. Koşmanı hızlandıran bard skillerini sürekli yüksek tutmaya bak. Normal Warrior skillerin 30da ise Bard skillerinin 20de olması yeter. Ayrıca Bardda MANA doldurma skilleride var bunlarıda kullanırsan zaten bir gıdım olan manan hemen dolar.. MP sorunu çekmezsin..

Teşekkür ederim ...

Bard da hangi skill ler işime yarar ?
    Hızlı koşmayı açtım ...
    + ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.