ben olympiada oynuyorum ve dagger defanslı bi item daha görmedim mage için(talia skin hariç). bu paper int ve skill mevzusu yüzünden en az 500m para boşa gitti. tamam harpye 2500 vuruyorsun iyi hoş harpyde sana 400 civarı vuruyor paperken. ama iş pk ya geldiğinde durumlar cok değişiyor. şu an +7 complete robe ve diğer armorlar +7 crimson hepsi hp tabiki ac siz defansım 415 civarı. helmetim crimson goblin helmet. takılarım +9mp pendantım amulet of magic (magic power bonus15) neyse...
şu an absolutle lvl kasarken harpye 2400-2600 arası vuruyorum elixir+7 ile. cz de yüzükleri +9 hp takıyorum ve pendantı lycaon takıyorum +30 defans. bunları yazıyorum çünkü...
lvl 60-62 arası en az 7-8 defa stat skill sıfırladım. flame-ice-lightining ve int-paper kararsızlığı yüzünden. cok debelendim ama kendim için en iyisini buldum sonunda. şu an skiller master 2 flame 60 ve ice 44. ve pet im.
ve halimden cok memnunum olympiada karus magelerin tanıdığı human asaslar vardır winston-micton vs. bunlar paper ken spike ile 1500-1600 e varan demageler vurabiliyolar ve teke tek kaldığınızda kaçmanız imkansız ötesi. bir cok demenemde paperken gate cok failed verdi. fakat pet iken lycaon pendant ve 300 ac ile 745 defans oluyor. ve 60+ asaslardan alacağınız spike demage ı 1000-1100 arası max. tabi bu yukarıda bahsettiğim elinde dual +8 miragelerle dolaşan asaslar için (nereden buldularsa)
62 olduğum gün tamam dedim absolute acıldı artık paper olma zamanı. gittim yine statları sıfırladım ve go cz. nova ile ortalama 650-750 arası demage ve 51 54 57 ile 450-700 arası demage karşı ırka.
5 dakika bile durmadım hemen moradona gidip tekrar pet oldum.(molped değil karıştırmayın)
son durum nova ile 580-680 arası demage ve 51 54 57 ile 400-650 arası demage karşı ırka.
item bulabilirseniz bence pet olun bu benim şahsi tecrübem tabiiki farklı düşünenler olacaktır. bu benim ilk charım oyunda yeni sayılırım 4-5 aydır oynuyorum. forumlarda okuduklarımdan mesela bu dagger defans itemler ve lycaon denen staffla paperlik de elbet zevkli olur tahminim yada wizard +9 ile. artık lvl kasmıyorum en azından nps imi 50k yapana kadar (şu an 15k civarı) belki bir gün 65 lvl olursam tekrar deneyeceğim paperliği.
yazı cok dağınık oldu kusura bakmayın, anlamadığınız bi yer varsa cevaplarım. unutmadan yana döne +8 elixir arıyorum olympiada satan varsa talibim, şimdiden teşekküler.
herkese bol exp ler :)
bende wood +9 var onunla cok ii dmg veriom.ama birden 1600ardına 1000 bide700(spike thrust oburunu bılmıom neyse)ne oldunu anlamadan yatıomn bıktım artık busekılde olmekten.bu yuzden ınte doncem gıbı gozukuyo hıc yok tan pot basmaya zmn kalır ama itemleri nası ayarlıcam oda ayrı bı sorun sanırım pet itemlerini ayarlayana kadar paper kalırım sonra donerım ınt e kararsızlık cok kotu bişe yaw su ana kadar sunları denedım flame paper,ice paper,int ice,int flame ,flame paper ve su an lıgtnıng paper
lvl e göre değişir 60 dan önce int 60 dan onra paper (bana göre)
agalar çoğu kişi paper diyo ama arkadaşım var paper oldu baktı millet 3 5 çekiyo pet mage oldu bütün parasını yatırdı +10 elixiri ve +10 completesi war serverin sağlam adamlarından biri charı sağlam yaparsan pet paperi rahat alır benim arkadaşın nowa ike 900 küsür vuruyo...... hemde pet
Fulll shell we ya crımson tercıh ederım ama elınde elıxır we salamander + 8 olamdan bır seyde olmas...
ya hala herkez bısıler yazıo way allahım yarabbım ya yarında ben acıcam paper roguemı shellı roguemı dıe sonra aynı topıce yazıcam bp mı yoksa ınt prıestmı dıe sonra warıor ıcın yazıcam tankmı olayım cz'de atac'mı !!'
PAPER OL TAMAM DEFANSI DÜŞÜK VE GÖRÜNÜŞÜ İĞRENÇ AMA ÖNEMLİ OLAN İÇ GÜZELLİK
TABIKI INT BUDA SORUMU AMA ITEMIN YOKSA PAPER
tabikide int
papper glacierdim, fiyatların da düşmesiyle +7 crimsn set aldım :D
eldivenim goblin crimson(oyuna yeni başlayan biri 2.5m den koymuş bende kaçırırmıım :D)
defansım 413 - +7 elfiven 3 defans daha fazla veriyo goblinden oda +7 olursa 416 defans oluyor, takılar küpeler +6 ve +7 , kolye +7 kemer +7 yüzükler +6.. bu şekilde 1412 hp var.
ama ac olmadan yalan :) arenada 60 lvl olduğunu söyleyen bi rogue tek atışta indirdi...
ama 300 ac ve 1500 da alınca, tadından yenmedi :D savaşta roguenin birile teke tek kaldık. baya kastık, 8-9 pot yedim. öldürücem die direttim ama nafile adam yatırdı :D
elimde semi-papperlik günlerimden kalan +7 alchemy var, +7 bi salamanderle kendi çapımda bi pet olucam işallah :)
(utanç duyuyorm ama, bu halimle zombi bile öldüremiyorm nova ile :D) mp takı kullanırsam iner belki..
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
papper glacierdim, fiyatların da düşmesiyle +7 crimsn set aldım :D
eldivenim goblin crimson(oyuna yeni başlayan biri 2.5m den koymuş bende kaçırırmıım :D)
defansım 413 - +7 elfiven 3 defans daha fazla veriyo goblinden oda +7 olursa 416 defans oluyor, takılar küpeler +6 ve +7 , kolye +7 kemer +7 yüzükler +6.. bu şekilde 1412 hp var.
ama ac olmadan yalan :) arenada 60 lvl olduğunu söyleyen bi rogue tek atışta indirdi...
ama 300 ac ve 1500 da alınca, tadından yenmedi :D savaşta roguenin birile teke tek kaldık. baya kastık, 8-9 pot yedim. öldürücem die direttim ama nafile adam yatırdı :D
elimde semi-papperlik günlerimden kalan +7 alchemy var, +7 bi salamanderle kendi çapımda bi pet olucam işallah :)
(utanç duyuyorm ama, bu halimle zombi bile öldüremiyorm nova ile :D) mp takı kullanırsam iner belki..
bir magein pet olmasının tek bir sebebi olmalı oda paperlarda astronomik rakamlarda olan dd25 helmet. yoksa 100-150 ac için pet olmaya değmez. çünkü atağın çok düşüyor.
ama dd25 ve pet olunca tadından yenmez citizen anlat bakalım arena macerazmızı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme