Şimdi Ara

PAPER MI ?INT MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bence paper
  • itemin warsa en az +7 di pet olcak o zaman int yoksa peper olcan
  • PAPER
  • Paper! Ayrıca gereksiz topic!

Şakalan şaka
  • tabıkıde paper sorumu bu
  • Paran varsa int ol. yani eline +8 wizard +7/12 veya +8/15 completeleri takına bilirim diyosan int ol. ama wood staf en fazla wizard +8 den fazlasını bulamam 5m lik +8 kıyafetlerden alırım ucuza diyosan paper ol. şimdi çok uçtuk +8 complete mi olur falan diceksiniz benim diezdeki arkadaşta var. artık +8 shellere demiyorum. +9 ları gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her zaman paper masraf bakımındanda damage bakımındanda
  • P A P E R + 62 cok ark int az vuruo die papera döndü +8 elixir fln demeyin +7 lycon derim illa ped olcam defence lazım diosan lightning ol 42 büyüsü süper oluo asasinlere karşı
  • 1v1 bence INT çı alır abi benim lvl 54 mage im var ve intçiyim erkeğim o zamanlar oyunu tam bilmiodum crimsonlarıım +1 di goblin ped filan wardı takılar hp neyse.. +950 hp m wardı ve 480 spell of life la 1400lere çıkıodu! 51le +350 54 le +450 wuruodum millete ama roguelara +500 51 le +600 54 le wuruodum
  • giysilerin en az crimson+7 asanda elixir+7 ve kafanda DD 25 helmet olmaycaksa paper ol, en azından hem ölüp hemde öldüredebilirsin
  • petten papera döndüm ve size söyleyeyim PAPERLIK BERBATparanız varsa pet olun ice olun mutlu mesut yaşayın ölmeyin öldürün karizma olun bence paper diyen oyun hakkında fazla bilgisi olmayandır
  • Bence İNT:100 MP:Kaça kadar verebilirsen.
  • şunu söliimmmm

paper ım ama acayipbi paperım winzard+8 war elimde harpye
    min 2300-2700 arası wuruyom :) absulote yoq wuramassın diyosunuzdur :P full mp kıyafet basın görün
  • PAPER mage olursan senin için daha ii olur arkadaşım.Paper mage süper.Tmm defansın düşük olabilr ama süper wurursun.Damagen çok yüsek olur.Şahsen DTS yi gelmeden yatırabilirom.lwl 58 mage paperim.2 tane setim war hp,mp hp yi harpy party lerinde kullanıorm normalde mp setimi kullanıorm.Herşeyim full mp hp setim hariç.En iisi mp olmak...

• bence paper
  • YA HERGUN 1 KISI PAPER MAGEMI PET MAGEMI DIE TOPIC ACMAK ZORUNDAMI ?
  • twipy e katılıorm
  • MaGe = PaPeR MaGe
  • flame takılacaksan paper ama light ya da glacier takılacaksan kesinlikle pet olmalısın çünkü light ve glacierin amacı damage değildir verimli şekilde kullanmak içinde int olmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiR MaNiaC -- 27 Nisan 2006; 12:37:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.