Şimdi Ara

PaPer Rogue OlMak İyimi (pürdex eski tabiriyle) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VALLA ELINE DD SD VS SEYLER ALABILIRSEN DEFANS ACIGINI KAPATIRSIN KARDES AMA HERSEYDEN BI KALKANIN OLMASI LAZIM STR YETCEK KADAR RESINTNACE VERMEM YETER DIYE DUSNUYOM EKSI DEFENSINI ARITIR YADA TAİLA GIYEREK DEFENSI ARITIABILIRSIN ODA YETMEZSE 300 ACYE ALIRSIN BIDE ARMOR ENHCENT SCROL BASRASIN TAKTIKER IMKANLAR COK AMA PARA KONUSUR BU İŞTE
  • demek istediğim bizim forumda kimse dupe yapmadığı için herkez kendi meeğiyle para kazandığı i,çin millet gibi +3 dupe uniq takıları olmadığı için paper olmak mantıksız
  • en kral paper rogue gelsin beni teke alamaz ustum cok saglam ama ben en kral paper rogueyi teke alırım defasnları az oluo ama tank rogue lerı teke alamıorlar anı atakla saldırısa ii belkı dıer türlü cz de zzzzzzzzzzzzzzzz....
  • benim roguem vardı beramus serverı açıldığında ve 1 haftada 60 olmuştum
    çıtın basamadım +7 epapar rogue oldum iştemlerim söyleydi_;
    +8 half plate set
    +8 dual mırage
    +1rol bir tane
    +9 dex takılar

bu itemler vardı ve magelerın korkulu rüyasıydım
    ama geçti artık bizden oyunu bıraktım forumu bırkamadım

aLeM OyuNCu oLMuŞ,SoKaKLar SaHNe

er4serJR

• paper rogue un okçusu makbuldur
    assasın paperi olmaz close kombat da paper olunmaz
    paper warrior gordunuzmu hiç warsada onun aklından suphe ederim

assas skilli zatne dex defansı we hp yi pek artıtmayan bi skill o sebepten skilleri de goz onune alırsak assasin zaten attack skilleri iyi olan bi karakter sorunu defans da we hp de yani zaten spike we thrust gibi skillerle iyi damage weriyosunuz. bence bi assas en aşşaa fp giymelidir ondan daha azı kutarmaz hatta 82hp ile +8 fp giymek bu sserwer sartlarında en ekonumik we ideal olanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: er4serJR

paper olmak bence çok güsel bişey değil tmm hp ye vermediğin için süper atağın oluyor ama defansın ve healtın az olduğu için hemen avlanıyorsun gerçi oynamayı bilen rogue her türlü yatmazda neyse

sizlerinde bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum

benim düşüncem her zaman defansın fazla olmasından yana nedenide gelince ben paperken arena da cok kolay yatırılıyordum.Aslında zevkli vurdugunun asagı inmesi ama cz de bu şekilde hiç bişi yapamazsın diğer assassinlere göre.Gelelim Archer a Archer deru ve aposta rahat kasar paperlar için söylüyorum çünkü orada defans gerekmez.Bir iyi yanı daha vardır ki o da cz de town içinde bekleyerek kapının önüne gelen farklı ırk olanları rahatca avlarsın.Ama assasinim diyorsan, ash ve dts kasacaksan birazcık defans lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 2 Ağustos 2006; 11:36:11 >

• bence ii değil ben paper oldumpişman oldummmmm
  • bencede paper sadece MAGE ler icin iyi birde PRİESTler icin gerisi icin kötü defans ölüyor hiç bir item giyemiyorsun üzerine
  • ßence daha yüksek yerleri hedefliyorsan paper olmamalısın ...ßkz. kunt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.