Şimdi Ara

PaPer Rogue OlMak İyimi (pürdex eski tabiriyle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paper olmak bence çok güsel bişey değil tmm hp ye vermediğin için süper atağın oluyor ama defansın ve healtın az olduğu için hemen avlanıyorsun gerçi oynamayı bilen rogue her türlü yatmazda neyse

sizlerinde bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum

aLeM OyuNcu oLMuŞ , SoKaKLar SaHNee
    er4serJR

• Paper rouge olacaksan , oyunu iyi bilmelisin.

Ben 2-3 ay paper rouge olmuştum gercekten cok zevkli günlerdi.

İtemların saglamsa bufflı acli mageleri 2-3 saniyede indirirebilirsin.

Ama dedigim gibi oyunu iyi bilmelisin,hep saklanmalsın avını beklemelisin.

Level kasarken de dikkat etmelisin, en ufak bir hatada milyonlarca expin gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 31 Temmuz 2006; 16:17:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: er4serJR

paper olmak bence çok güsel bişey değil tmm hp ye vermediğin için süper atağın oluyor ama defansın ve healtın az olduğu için hemen avlanıyorsun gerçi oynamayı bilen rogue her türlü yatmazda neyse

er4serJR

Bence rogue de paper olmak pek iyi değil gerçekten defansın sağlam olmayınca 1 vs 1 de çok kekleniyosun.Benim düşüncem oyunda attack kadar defansınında sağlam olmasıdır.

Eğer paper mage iseniz defans yerine hp yüksekliğide işinizi görür.300 ac ve reduceli kalkan ile iyi bir defans sağlıyabilrsiniz ama bu sefer el çabukluğunuz olması gerek.Gerektiğinde kalkan yerine staff ınızı hemen elinize almalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavii_yosun

quote:

Orjinalden alıntı: er4serJR

paper olmak bence çok güsel bişey değil tmm hp ye vermediğin için süper atağın oluyor ama defansın ve healtın az olduğu için hemen avlanıyorsun gerçi oynamayı bilen rogue her türlü yatmazda neyse

er4serJR

Bence rogue de paper olmak pek iyi değil gerçekten defansın sağlam olmayınca 1 vs 1 de çok kekleniyosun.Benim düşüncem oyunda attack kadar defansınında sağlam olmasıdır.

Eğer paper mage iseniz defans yerine hp yüksekliğide işinizi görür.300 ac ve reduceli kalkan ile iyi bir defans sağlıyabilrsiniz ama bu sefer el çabukluğunuz olması gerek.Gerektiğinde kalkan yerine staff ınızı hemen elinize almalısınız.
    OLm paper mage demedik la o nerden çıktı Paper Rogue diye yazmıştım Topici ama neyse Verdiğin Bilgi için saol Genede

er4serJR

• quote:

Orijinalden alıntı: er4serJR

OLm paper mage demedik la o nerden çıktı Paper Rogue diye yazmıştım Topici ama neyse Verdiğin Bilgi için saol Genede

er4serJR

Alıntıları Göster
    paran warsa sorun yok.. def. weren takılar alırsın..orta derece defansın olur..bunları desteklemek içinde dd speardef. fln filan itemler alırsın..bölece kolay yatmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nvrenough

paran warsa sorun yok.. def. weren takılar alırsın..orta derece defansın olur..bunları desteklemek içinde dd speardef. fln filan itemler alırsın..bölece kolay yatmazsın.

Alıntıları Göster
    defansesiz oolmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nvrenough

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nvrenough

+1 paran varsa speardefansla filan açığını kapata bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Juba13Tv

quote:

Orjinalden alıntı: nvrenough

+1 paran varsa speardefansla filan açığını kapata bilirsin

Alıntıları Göster
    ben bi ara paperdim elisha ile çok güzel dmg wuruyosun adamlara fakat şöle bi durumwar onlada sana çok güzel patlatıo önünde mageler kolay kolay duramaz ama sende hiçbi asasla dd 25 olmadan 1vs1 yapamazsın bence fp ol hem attack war hem defans

• kesinlikle oyunu bilmen ve takılarıının saglam olması lazım

diez de paper roque m vardı 60 lvl de +8 plate full +9 dex ve 2 tane kekuri vardı +8 2 tane mirage

eger böyle bi roque n olursa iş görürsün benim ki güme gitti paypal dan banka parayı çekememiş süresiz banladılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3PH1ST0

kesinlikle oyunu bilmen ve takılarıının saglam olması lazım

diez de paper roque m vardı 60 lvl de +8 plate full +9 dex ve 2 tane kekuri vardı +8 2 tane mirage

eger böyle bi roque n olursa iş görürsün benim ki güme gitti paypal dan banka parayı çekememiş süresiz banladılar ...
    tawsiye etmem tk sd ile yatarsın ama tek spike ile warrior alamassıınnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3PH1ST0

kesinlikle oyunu bilmen ve takılarıının saglam olması lazım

paper rouge olamak kesinlikle ii bir fikir değil
    fp ile gezmek en iisi
    tabii chitin +7 setiniz var ise bişey diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: B J K

paper rouge olamak kesinlikle ii bir fikir değil
    fp ile gezmek en iisi
    tabii chitin +7 setiniz var ise bişey diyemem

Alıntıları Göster
    kesinlikle değil oyunda zevk alamassın ama işini bilirsen iyi np kasabilir ve serverın başlarında bundan başka çaren de yok elin townda olcak sürekli wur kaç yapcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: elrosvardamir

kesinlikle değil oyunda zevk alamassın ama işini bilirsen iyi np kasabilir ve serverın başlarında bundan başka çaren de yok elin townda olcak sürekli wur kaç yapcan

Alıntıları Göster
    paper rogue en iyi deru aposta olur.ac istemiyo 1200-1500 buff la gayet iyi deru-apos döner partiyle.lvl i önemli tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur

paper rogue en iyi deru aposta olur.ac istemiyo 1200-1500 buff la gayet iyi deru-apos döner partiyle.lvl i önemli tabi :)

Alıntıları Göster
    benim bildiğim okçu dan paper rogue olur bende okçu var şu an ve paper ama asas için çok sağlam itemler olması lazım ve en baba 2 vuruşta indirebilmelisin yoksa yatarsın
  • kardeşim oynamayı bilme ile hiç bi alakası yok sn öle bi konuşuosun ki sanki cz de sadece mage warmış gibi mage kesmeye gidiosun warrior yada dier asas lar sni indirio ve minor combo bile bi işe yaramıo o yüzden paper olmak yerine hp yi 94 diilde 82 yap o zaman hem attack yükselir hemde defense fazla düşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho_9

kardeşim oynamayı bilme ile hiç bi alakası yok sn öle bi konuşuosun ki sanki cz de sadece mage warmış gibi mage kesmeye gidiosun warrior yada dier asas lar sni indirio ve minor combo bile bi işe yaramıo o yüzden paper olmak yerine hp yi 94 diilde 82 yap o zaman hem attack yükselir hemde defense fazla düşmez
    paper rogue nası oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho_9

kardeşim oynamayı bilme ile hiç bi alakası yok sn öle bi konuşuosun ki sanki cz de sadece mage warmış gibi mage kesmeye gidiosun warrior yada dier asas lar sni indirio ve minor combo bile bi işe yaramıo o yüzden paper olmak yerine hp yi 94 diilde 82 yap o zaman hem attack yükselir hemde defense fazla düşmez
    quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_9

1. si paper asasda minor combo iş yapmaz demişsin paper asasda minor combo olmaz zaten minor combo için 2500+ manan olcak bu 1 2.serverın başlarında kullanışlı olabilir dedim eğer oyunu biliyosan gayette güzel alırsın war. yada diğer asasları bu da2

• quote:

Orijinalden alıntı: elrosvardamir

quote:

1. si paper asasda minor combo iş yapmaz demişsin paper asasda minor combo olmaz zaten minor combo için 2500+ manan olcak bu 1 2.serverın başlarında kullanışlı olabilir dedim eğer oyunu biliyosan gayette güzel alırsın war. yada diğer asasları bu da2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yunusyesil

quote:

gerçektende sen imzandaki gibi n2oo musun (oysan walla müthişsin videon da asaslar için tam bi öğretici video)

• quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

quote:

Orjinalden alıntı: yunusyesil

quote:

gerçektende sen imzandaki gibi n2oo musun (oysan walla müthişsin videon da asaslar için tam bi öğretici video)

Alıntıları Göster
    paper rogue olursan önüne gelene yatarsın ama önüne gelenide yatırır sın

• quote:

Orijinalden alıntı: AVENGER_03

paper rogue olursan önüne gelene yatarsın ama önüne gelenide yatırır sın

Alıntıları Göster
    bence paperlik çok farklı bir durum mesela bir rogue için belli bir lwl de dex fullenior sonra hp ye vermeye başlanıor o zaman zaten paper olmanın bir anlamı kalmıor..
    paper olmanın tek nedeni yüksek atağa çzbuk ulaşma isteğidir bence bp dışında bütün charlarda paper olmak mantıksızlıktır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.