Paperlike önerisi olan var mı gojodooq’un kalemin ucunu erittiği söyleniyor |
Paperlike önerisi
-
-
gojodooq kullanıyorum, bir erime görmedim. Bu arada o ekran koruyucuları görüntüyü epey bozuyor onu da bi değerlendirin derim.
-
m.trendyol.comNANOSPACE Apple Ipad Pro 11 (2021) M1 Paperlike Nano Esnek Cam Ekran Koruyucu 1 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://m.trendyol.com/nanospace/apple-ipad-pro-11-2021-m1-paperlike-nano-esnek-cam-ekran-koruyucu-1-adet-p-100243456?boutiqueId=61&merchantId=116196
-
quote:
Orijinalden alıntı: bişeygojodooq kullanıyorum, bir erime görmedim. Bu arada o ekran koruyucuları görüntüyü epey bozuyor onu da bi değerlendirin derim.
başka bir tavsiyeniz var mı peki benim asıl istediğim kağıt hissinden çok parlama ve parmak izi
-
Hocam tavsiyem fazla para vermemeniz. Çünkü aralarında fark yok. Paperlike çok reklam yaptığı için ismi var. Oysaki mat ekran koruyucudan farkı yok. Youtubeta paperlike vs matte screen protector yazarsanız birçok içerik var. Uygun fiyata mat ekran koruyucu almanızı öneririm. Paperlike kullanıyorum şu an, gayet memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bişeyHocam tavsiyem fazla para vermemeniz. Çünkü aralarında fark yok. Paperlike çok reklam yaptığı için ismi var. Oysaki mat ekran koruyucudan farkı yok. Youtubeta paperlike vs matte screen protector yazarsanız birçok içerik var. Uygun fiyata mat ekran koruyucu almanızı öneririm. Paperlike kullanıyorum şu an, gayet memnunum.
Teşekkür ederim alalım o zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X