Şimdi Ara

Solidworks için WS önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şirketim için 5000+ adetli montaj dosyaları oluşturmak için güçlü bir masaüstü workstation'a ihtiyacım var öneri verebilir misiniz acaba?

Fiyat 80-90k civarına çıkabilir.

Teşekkürler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 15 Mart 2023; 0:36:4 >

• www.sinerji.gen.tr
    PF871XQF kodlu Özel Toplama Bilgisayar
    https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/PF871XQF
    Düşünebilirsiniz hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alpkorkmaz kullanıcısına yanıt

Sadece ekran kartından oluşan bir sistem olmuş hocam ekran kartı kadar işlemci de önemli değil mi ?

Ayrıca Quadro kart düşünüyorum hocam. Çok teşekkür ederim

• Hocam merhaba,

Dell hp lenova gibi markaların hazır makineleri alınır mı.

Bunu toplamak daha zor olacak sanırım.

bu mesela

DELL PRECISION T7820 (4210R-P2200) | 2 x Xeon Silver 4210R / 32GB/ P2200/ 256GB M.2 SSD / Win 10 Pro

• ykayihan03 Y kullanıcısına yanıt

Üzerindeki xeon işlemcinin saat hızları çok düşük .Soldworks tek çekirdek saat hızına ve çekirdek başına performansa da çok duyarlıdır. 10 çekirdek gibi düşük bi xeon işlemcisi ayrıca.256 gb ssd koymuşlar. Çok az.

P2200, giriş seviye bi profesyonel grafik kartı .Yazdığım RTX A4000son nesil ve bayağı daha güçlü.

32 GB ram de simülasyon için gözüme az göründü.Fiat da fiat,yani. 80000 tl ye yakın sanırım.

• Evet hocam fiyatı 83000 civarı.

Önerdiğiniz sistem buna göre çok daha mantıklı o zaman xeon işlemci değil ne gibi bir farkı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Soldworks de simülasyonda yapacakmısınız.

• Similasyon analiz ama ağırlık olarak çok parça adetli montaj yapacağım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simülasyon ağırlıklı olsaydı, xeon işlemciler kullanmak daha verimli olabilirdi.Tüm yorumlar ve bilgiler bu yönde gibi.Ancak bu durumda, i9 serisiyle gitmekte hiç bi sorun yok görünüyor.

Son rötüşler için biraz daha bakınacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 65

Simülasyon ağırlıklı olsaydı, xeon işlemciler kullanmak daha verimli olabilirdi.Tüm yorumlar ve bilgiler bu yönde gibi.Ancak bu durumda, i9 serisiyle gitmekte hiç bi sorun yok görünüyor.

Son rötüşler için biraz daha bakınacağım.

Teşekkür ederim hocam takipteyim.

• Büyük montajlarda e.kartının ön plana çıktığı yazılıyor solidworks de. E.kartını daha da yükselttim.

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-pny-nvidia-quadro-rtx-a4500-vcnrtxa4500-sb-20-gb-gddr6-320-bit-fiyati,1708103156.html 25399 TL.

İnventus çok güvenilir bi firma. Parçaları toplar,24 saat test eder,o şekilde montajlı vaziyette gönderir. 13900K işlemcisinde dahili grafik kartı var. Test edebilirler,yani.

Siz sadece sonradan ,işyerinde,PNY Ouadro'yu takarsınız .Basit bi olay zaten.

Telefon ve mail ile de soğutucuyu kasanın üstüne montaj istediğinizi belirtin.

Resme tıklayın,netleşir.

Solidworks için WS önerisi

Toplam 70860 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 30 Mart 2023; 18:54:42 >

• Teşekkürler hocam ilginiz için

• Makinanın WS olduğunu düşünürsek, işlemcinin daha rahat ve performanslı çalışması için, çok az biraz daha masraf yapıp, şu ikiliye dönmek daha iyi olacak.

akakce.com
    Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-lian-li-lancool-iii-x-argb-3x140mm-fan-3x360-mm-radyator-destekli-temperli-oyuncu-kasasi-fiyati,102928029.html

Toplamda 1000 tl farkedecek. Önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Nisan 2023; 19:24:21 >

• hocam önerdiğiniz sistemi topladım sadece ssd tel kullandım ekran kartını a4500 yaptık işlemci i9 13900 yaptık 64 ram 1200watt ps inşaallah bir ws dan daha iyi performans alacağımızı umuyorum çok teşekkür ederim

K niye almadınız işlemciyi. Daha güçlü idi.Çoklu çekirdekte, arada yüzde 20 ye yakın güç farkı var.

1200 watta ,aşırı fazla olmuş, ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 9 Nisan 2023; 21:41:2 >
  • hocam 13900f ile k arasında performans açısından fark var mı ?

F serisi OC yapılabilir diye biliyorum ama nadir bulunuyor sanırım

Var . Sana tabloyu atıyorum.

• Siz 13900f mi aldınız yoksa sadece düz ,takısız 13900 mü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.