arkadaşlar ben knight online da paper mage oldum ama tam randıman aldımı düşünmüyorum iyi bir paper mage olmak için itemlerim neler olmalı bu arada glacierim ACELE CEVAP
benim bildiğim flame skill ine wermiş olanlar paper mage olur:) ama sen glacier paper yaptım diosan o ayrı :) mesela üzerine armor olarak en dandik armorları giycen onnarı beginner armor questte +4 health bonus lu yaptırcan sona +7 yapıp canını ii bi noktaya getircen.sona takılarını mp bonus takıcan yada crystal pendant ve ringleri takcan ki biras pahalıdır bu itemlar :)elinede lycaon staff aldın mı korksun artıkın herkes senden :)istersen bi set hp li bi sette mp li yap beginner armor questinde daha ii olur cz de hp bonus giyersin lvl kasarken mp bonus yada tam tersi :)
Arkadaşa ek olarak stat pointlerinde hep mp ye basmaan gerekiyor
PAPERMAGE bütün eks ini mp'ye veren olmuyo mu ben mi yanılıyorum başka yerde söyleyip rezil olmayalım :)
ben zaten statlarımı mp ye bastım ama glacier paper olmuyo mu yani birde arkın dediklerini yaparsak ortalama kaç damage vururuz 43 lvl ile
Her büyüyle vuracagim damage değişir . Ama en iyi vuran sen olursun iyi bir stafın olursa ( int e basanlara göre )
Birde ice zaten fazla damage koymayan bir meslek, paper de olsan fazla koyamazsın ondan birçok kişi güzel görünmek ve defansının da iyi olması amacı ile pet olur yani int e daha çok basar.
Ice da paper olmak bence anlamsız, flame olsan çok büyük avantaj ama ( dezavantajın defansın düşük )