Şimdi Ara

PAPERMAGE BİLGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben knight online da paper mage oldum ama tam randıman aldımı düşünmüyorum iyi bir paper mage olmak için itemlerim neler olmalı bu arada glacierim
    ACELE CEVAP

• benim bildiğim flame skill ine wermiş olanlar paper mage olur:)
    ama sen glacier paper yaptım diosan o ayrı :) mesela üzerine armor olarak en dandik armorları giycen onnarı beginner armor questte +4 health bonus lu yaptırcan sona +7 yapıp canını ii bi noktaya getircen.sona takılarını mp bonus takıcan yada crystal pendant ve ringleri takcan ki biras pahalıdır bu itemlar :)elinede lycaon staff aldın mı korksun artıkın herkes senden :)istersen bi set hp li bi sette mp li yap beginner armor questinde daha ii olur cz de hp bonus giyersin lvl kasarken mp bonus yada tam tersi :)
  • Arkadaşa ek olarak stat pointlerinde hep mp ye basmaan gerekiyor
  • PAPERMAGE bütün eks ini mp'ye veren olmuyo mu ben mi yanılıyorum başka yerde söyleyip rezil olmayalım :)
  • ben zaten statlarımı mp ye bastım ama glacier paper olmuyo mu yani
    birde arkın dediklerini yaparsak ortalama kaç damage vururuz 43 lvl ile
  • Her büyüyle vuracagim damage değişir .
    Ama en iyi vuran sen olursun iyi bir stafın olursa ( int e basanlara göre )

Birde ice zaten fazla damage koymayan bir meslek, paper de olsan fazla koyamazsın ondan birçok kişi güzel görünmek ve defansının da iyi olması amacı ile pet olur yani int e daha çok basar.

Ice da paper olmak bence anlamsız, flame olsan çok büyük avantaj ama ( dezavantajın defansın düşük )
  • Pet ler pahalı diyecektin sanırım

Complete takım ne kadar biliyorsundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pet olmak ne demek?
  • Stat pointlerini mp den çok int e basan.

Diger charlardaki chitin shell ayarında "Complete" isimli giysileri olur. ( Lvl60+ da )
    Yüksek int ister ayrıca mp .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.