Online sitelerde veya mağazalarda bu fiyata bulmak imkansız,parfümlü olan da bu fiyatta şu an
Edit: Fiyatı 49.90 dan 62,95 e yükselttiler bir anda,konu silinebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblood -- 19 Eylül 2021; 0:4:41 > |
Papia Tuvalet Kağıdı 32'li
-
-
Uçtu fiyat -
Amazon da 49 kargo dahil -
Göremedim o fiyata ama 😐 -
https://www.hepsiburada.com/familia-plus-coconut-ozlu-tuvalet-kagidi-32-x-3-p-HBCV00000ITLJ6?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
32 *3 paket şeklinde başlık ama yollarlar mi bilmiyorum satici Hepsiburada.. 50.95 tl -
Mümkün değil 🤦♂️ -
quote:
Orijinalden alıntı: yumruyen
https://www.hepsiburada.com/familia-plus-coconut-ozlu-tuvalet-kagidi-32-x-3-p-HBCV00000ITLJ6?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail
32 *3 paket şeklinde başlık ama yollarlar mi bilmiyorum satici Hepsiburada.. 50.95 tl3 katlı manasında
-
Bizim burada markette 34.90'a satılıyor. 41 TL'de sıcak fırsat değilmiş.
-
-
😳 dumur oldum resmen
-
3 paket mi
3 katlı mı
Arkadaşlar ona göre alıcam. Sizce hangisidir -
-
Şu görselden sonra iptal ettim.
-
-
Geçen Vakıfbankın 50/100 Migros indiriminde Migros Papia 16 lık olanını 26TL den sattı.
Yani ortada imkansız fiyat felan yok, ara ara bu fiyatlara iniyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JeasmeBunu şikayet etmek gerek böyle saçmalık mı olur
Alıntıları GösterNiye şikayet edeceksin ki ? Ürünü aldın mı! sana ulaştı mı ? Baktın beklediğin miktarda değil. Çak iadeyi.
Satıcıya 2 kere kargo ücreti girsin. Bunu 5 kişi yapsa bak bakalım tekrar yapıyor mu !
Bu ülkede şikayet pek işe yaramaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxlboyNiye şikayet edeceksin ki ? Ürünü aldın mı! sana ulaştı mı ? Baktın beklediğin miktarda değil. Çak iadeyi.
Satıcıya 2 kere kargo ücreti girsin. Bunu 5 kişi yapsa bak bakalım tekrar yapıyor mu !
Bu ülkede şikayet pek işe yaramaz.
Alıntıları Gösterx3 demek 3 adet demek hocam.
3 katlı yerien x3 yazarak yanıltıcı ilan vermiş oluyor.
Bence kargo parasından çok, 3 adet göndermek zorunda kaldığı gün daha fazla sıkıntı yaşar
-
Müşteri hizmetleri 3 katlı dedi nerde 3 katlı yazı var 32 x 3 dedim kayıt. Açıldı şansa belki 3 gonderir
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- burger crush
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- algida ile kazan kod
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X