Şimdi Ara

Para biriktirme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para biriktirmek istiyorum fakat vadesiz hesabımda durduğu zaman harcıyorum ve bu harcamalar gereksiz saçma sapan yerlere gidiyor. Döviz veya altın hesabı açıp günde bir miktar parayı oraya koyup biriktirmek istiyorum. Ama hangi hesabı açacağımı bilmiyorum aklımda dolar hesabı açmak var. Şuan dolar yüksek ileride de çok düşeceğini de sanmıyorum. Dediğim gibi yatırım değil aslında gereksiz harcamalarımı biriktirip sonra verimli kullanabilmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

• En iyisi sepet yapmaktir

100 tl mi 25 tl gram altin 25 tl gumus 25 tl dolar 25 tl de gpd yada euro vb

Unutmaman gereken en onemli kural unutmaktir.
  • Amulet kullanıcısına yanıt
    evet doğru paralarınızı eşit şekilde dağıtırsanız asla pişman olmazsınız. bir yerden kaybedersiniz ama farklı yatırımınız kazanclı olur
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Peki hangi bankayı önerirsiniz ücret kesimleri, kur farkı vs yüzünden? Müşterisi olduğum bankalar Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, Halkbank bunlar dışında da bir bankayla daha çalışmak istemem doğrusu.
  • gushka kullanıcısına yanıt
    tavsiye edemem ama İş Bankası ve Akbank hakkında olumlu yorumları duymuştum siz hangisine planlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeezing

tavsiye edemem ama İş Bankası ve Akbank hakkında olumlu yorumları duymuştum siz hangisine planlıyorsunuz
    Dediğim gibi dört bankadan herhangi biri olabilir fark etmez
  • o zaman hayırlı işler dilerim
  • Internet bankacılığı eft, havale ücret ödemediğin bir banka seçip, dolar, altın,euro hesap açıp sepet mantığı ile hepsine atmanı tavsiye ederim. Veya bankaların fon sepetleri var aşağıdaki linkten içeriklerini ve performanslarını inceleyeyim istedigin bankadan istediğin fonu banka bağımsız alabilirsiniz
    www.tefas.gov.tr
    Takasbank TEFAS | Fon Karşılaştırma
    https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

• Altın hesabı açıp altın alabilirsin duran paranın kimseye faydası yok
  • Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.