Şimdi Ara

Para biriktirmek için banka tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öğrenciyim.Para biriktirmek için vadesiz mevduat hesabı açacağım. Enpara hesabı açmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcncsr2481 -- 4 Haziran 2017; 16:48:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara, cepteteb, kuveyttürk bunlar masrafsız olduğu için hepsini öneririm. Birikimlerimi altın olarak da yapabilirim diyorsan altında kuveyttürk iyidir.

Ama nakit birikimde enpara ve cepteteb masrafsızlığı ile çok çok iyi. İkisinden de hesap aç zararın olmaz.

Enparada birikim hesabına koyarak alacağın gecelik faizi cepteteb normal vadesiz hesaptada alabilirsin. Fark şu: Enparada paranın gecelik faiz alması için vadesiz hesaptaki paranı birikim hesabına aktarman gerekiyor. Otomatik fatura ödeme talimatı vs. verirsen fatura ödemesi zamanı elle fatura ücretini vadesize aktarmakla uğraşman gerekir.
    Cepteteb de ise gecelik faiz vadesiz hesabına uygulandığından paranı sağa sola aktarmakla uğraşman gerekmez.

Enparanın gecelik faizi 8,5 ayın enparalısı olursan 9,5.
    Ceptetebde ise 9.

İkisi birbirine yakın seyrediyor. Ayın enparalısı olursan enpara daha iyi ama olamazsan cepteteb daha iyi kullanımına göre karar vermen gerek.

Ama yine tekrarlayayım: İkisinden de hesap aç bulunsun. Ben ikisini de çok aktif kullanıyorum. Baya faydasını gördüm.

• Teşekkür ederim çok yardımcı oldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.cepteteb.com.tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.