quote:Orjinalden alıntı: tüko en fazla 16,777,215 oluyor bende çok olmustu zaten zengin sin sen narede takılıodun bana pm at özledim seni
quote:Orjinalden alıntı: kadker quote:Orjinalden alıntı: tüko en fazla 16,777,215 oluyor bende çok olmustu zaten zengin sin sen narede takılıodun bana pm at özledim seni Malesef Artık Takılamıorum Liseye Başladım Dersleri Sıkı Tutmam Lâzım Öyle Her Gün Msn İnternet Olursa Sınıfta Kalırım Walla
quote:Orjinalden alıntı: _BlueTeam_ Para En Fazla Kaç Oliiior Beyler Lütfen Türkçemizi Koruyalım Nedir Bu Oliyi Filan Ya Daha Dikkatli Olalım
quote:Orjinalden alıntı: Yasin Köse quote:Orjinalden alıntı: _BlueTeam_ Para En Fazla Kaç Oliiior Beyler Lütfen Türkçemizi Koruyalım Nedir Bu Oliyi Filan Ya Daha Dikkatli Olalım Evet.Artık Ben De Dikkat Ediyorum...
quote:Orjinalden alıntı: TüRKéR quote:Orjinalden alıntı: Yasin Köse quote:Orjinalden alıntı: _BlueTeam_ Para En Fazla Kaç Oliiior Beyler Lütfen Türkçemizi Koruyalım Nedir Bu Oliyi Filan Ya Daha Dikkatli Olalım Evet.Artık Ben De Dikkat Ediyorum... Teşekkürler