Şimdi Ara

Para harcama yöntemimi acilen değiştiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde nerdeyse hiç nakit taşımazdım cüzdan kaybolsa vs sıkıntı olmasın diye. ama karttan harcarken ardı arkası kesilmiyormuş bu ay fazla kaçırmışım ve pahalıya mal oldu benim için. normalde aylık kartıma 625 tl harçlık geliyor burs ve babamdan. bu ay karttan 890,79tl harcamışım. ayrıca eve gitmiştim 100+tl de nakit harçlık almıştım. 1000tlden fazla para gitti 1 ayda. artık 1 haftada harcayacağım tüm miktarı pazar ya da pazartesi günü cüzdana koyup 1 hafta sadece nakit harcamaya başladım. siz nasıl harcıyorsunuz?

• Nakit tasima banka kartı al bankamatikten çek üzülürsün söyliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam zaten kredi kartı değil. banka kartı. yani hesaptan kendi param eksiliyor. önce yatıyor ben yatanı harcıyorum. ya da %50-50 çarşamba-perşembe kalan yarısını çekip haftaya devam edebilirim
  • atm yakınsa günlük olarak çek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsalih37 -- 12 Nisan 2018; 1:40:3 >
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    yakın da günlük de olmuyor. 20 tl gibi bir şey bırakıyorum. 25 30 tl lik bir harcama gerekiyor misal. ya da yanımdaki arkadaşa lazım oluyor en kötü. sanırım 3 güne 4 günlük olarak çekeceğim fifti fifti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus

yakın da günlük de olmuyor. 20 tl gibi bir şey bırakıyorum. 25 30 tl lik bir harcama gerekiyor misal. ya da yanımdaki arkadaşa lazım oluyor en kötü. sanırım 3 güne 4 günlük olarak çekeceğim fifti fifti
    lazım olan para + 20 lira şeklinde çek o aman günlük hocam. 20 lira bittikçe yerine yedek 20 lira daha çek. ben genelde öyle yapıyorum geçen ay 1400 lira harcadıktan sonra karttan
  • ahmetsalih37 kullanıcısına yanıt
    sen de mi aynı dertten müzdaripsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    para için her şeyi yaparım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uçamayan Pegasus kullanıcısına yanıt
    aynen dostum benim ki bir de kredi kartı. sanki kendim yatırmayacakmışım gibi geliyor. burslar, ailemden falan para gelince kredi kartlarına gidiyor hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.