Şimdi Ara

Para iadesinden sonra yeni bir monitör tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

TN panel olarak yok. IPS düşünürsen eğer şunlara da bakar, içine sineni alırsın.

- AOC i2757FM,
    - Dell S2740L,
    - ViewSonic VX2770Smh
    - Asus MX279H

Bunların hepsinde de aynı panel var. Bunlardan da en iyisi VX2770Smh bence.

bunlar fps ve rts oyunlarda sıkıntı yapmayacaksa direkt alırım ama dediğim gibi ips monitörde biraz sıkıntı olduğunu okumuştum sizin konunuzun içinde ve tepkime süreleri fazla oluyor diye biliyorum ips'lerin
  • Luzbel kullanıcısına yanıt
    Alıntı butonunun yanındaki cevap butonunu kullanarak yaz lütfen.

Eski IPS panel monitörler öyleydi ama şimdikilerde bu fark epey bi azaldı. Konuda tavsiye ettiğim IPS monitörler, bu açıdan sıkıntı yapmayacak modeller ama tabii ki TN paneller kadar performanslı değiller yine de. Lâkin daha güzel görüntüsü ve gözleri daha az yorması sebebiyle bence tercih edilir.

Buna rağmen "Benim gecikmeye tahammülüm yok. Gözlerim çok hassas" dersen VK278Q'yu al.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    yanlışlıkla alıntıya basmışım kusura bakmayın :)

ailem ile bir konuşmam lazım bütçeye göre sizin önerdiğiniz viewsonic tepkime süresi 7ms diğerlerinde 5 ms var bu fark yaratmaz mı ? bütçe ips almaya yeterse viewsonic mi almalıyım yoksa zaten mecbur o fiyata en iyisi olduğu düşündüğüm tn panel asus VK278Q alıcam
    Tercihi sen yapacaksın. Tepki süresi 7 olarak geçse de, sorun olacak bir değer değil bence. Alanlar memnunlar. Mesela Dell U2312HM de 8 ms olarak geçiyordu ama en iyi IPS panel monitörler arasında ve TN'ler ile yarışır.

Yukarıda yazdığım gibi gecikme olmasın dersen diğerini alacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    büyük ihtimal VK278Q alıcam birde sormak istediğim webcam ve hoparlör olması ekran kalitesini düşürür mü yani şunu demek istiyorum şimdi bunları koyunca monitöre diğer şeylerden çalma gibi bir sıkıntı olur mu acaba ? bende RL2450H vardı asus ile benim eski monitörü karşılaştırırsak hangisini üstün çıkar sizce ?
  • ben de bu aralar vk278q almayı düşünüyorum ama o webcam nedir orada öyle ya.. çok gereksiz bir şey.. 2mp olmasa neyse diyeceğim de işte..
  • Southwester kullanıcısına yanıt
    usb yi takmadığın sürece bir işlevi yok rahatsız edici bir görüntüsüde yok zaten aksine değişik bir hava katmş bence :D
  • görünüşünü geçtim de bu hz işlerinden çok anlayan biri değilim sanırım 75hz idi bu monitörün refresh rate'i.. playstation 4 için uygun mudur? oyunları için bilen var mı?
    Tam olarak bilgim yok konsol hakkında fakat bu fiyata en iyisi l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de eğer başka model bulamazsam haftasonu vatan'dan bunu almayı düşünüyorum.. başka 2ms, 27" monitör bulamadım zaten mağazalarda şuan satılan..
    Hocam mx239h alabılırsın.Ben 27 modelını kullanıyorum.Cok memnunum.Cok oyun hastası degılsen ıps onerırım.Nadıren gosting yapsada bundan sonra tn panel alamam.Ben boyle canlılık boyle netlık gormedım.Onceden 2 saatın sonunda gozlerım hasat oluyordu.Şimdi 6-7 saat gozlerı yormadan kullanabılıyorum.Ama pro oyuncuysan tnden sasma.
    Sorun olmaz. VK278Q ile RL2450H kıyaslanamaz ayrıca.
    Ne acidan peki ?

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    Bilgisayari bir yazilim iki yazilim icin kullanirim ama oyun cok oynarim multi bf4 wow sc2 falan o yuzdn gosting biraz sikinti olabilir :(

Aynen benim acimdanda oyle :)

Notebok ıcın gereksız monıtorler.Bildigim kadarıyla çift dvı olmadan 144 hz alamazsın.Benim sana önerdıgım modeller mx239h,vn247h,E2461Fwh
    Bu 3 modele guvenebılırsın.Forumda kullanan cok kısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 18 Nisan 2014; 22:51:33 >
    Karar verdin mi dostum? Ben bugün bi Vatan'ı ziyaret edeceğim VK278Q için.. :)
  • Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    evde makine var laptop için bakmıyorum ayrıca dediğim 3d nin zaten internet satışı yok büyük ihtimal vk278q alıcam
  • yarın alıcam büyük ihtimal vk278q olacak tercihim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.