Şimdi Ara

Para Karşılığında Istenilen Pokemon Satılır (Indigo) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş Bende Pokemon Alcam Ama Adı Dialga o Olmassa Palkia Kabul Mu
  • Scyther ve magmar olursa sevinirim onları çocukluğumdan beri çok hayran olduğum pokemonlar acaba güçlülermi değermi ama görünüş olarak en kudretli onlar geliyo bana onları bulursan ve iyi bir duruma getitrirsen
    sevinirim
    okadar param şimdsi yok ama sen getirene kadar olur heralde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter_Petrelli -- 1 Ağustos 2008; 18:55:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poké_Maniac

1-) Konu senin ama bende buraya mesaj yazabilirim.Bana öyle sert çıkmasan bunların hiçbiri yaşanmazdı.Ben sadece şahsi düşüncemi ortaya attım.

2-) Mesajın altına belirttim BENCE diye.Not kısımlarını okumayacak kadar küçük düşemezsin herhalde.

3-) Ukala olduğunu sadece belirttim.Sana ne demeye hakkın yok çünkü zararın bana

4-) Tamam üstüme alınmam.Zaten eğer bana dediysen diye belirttimde orada.

Ayrıca hayırlı işler bu mesaj up olsun

Daha 7. sınıfa gidiyorsun bizim mahalle bebelerinden farkın yok. Git biraz büyü oyle gel.

• sen kasc yasindasin eger liseye fln gidiosan bebe olan sensin o yasta hala poke oynuon

Dipnot:Dier liseliler universiteliler vs vs. icin gecerli degildir
  • Yaş ile karşılaştırman senin adam olmadığını gösterir.Ama ne yazıkki senden daha iyi adam olmuşum.Bidaha da buraya mesaj yazmayacağım.Benden büyük ama zeka ve usul olarak benden küçük biri ile tartışmak bana yakışmaz.
  • quote:

Yaş ile karşılaştırman senin adam olmadığını gösterir.Ama ne yazıkki senden daha iyi adam olmuşum.Bidaha da buraya mesaj yazmayacağım.Benden büyük ama zeka ve usul olarak benden küçük biri ile tartışmak bana yakışmaz.

senden kaç yas buyugum senden cok sey biliyorum bana akıl vermeyi ve laf atmayı kes git sbs ye gir sen hehe :D Kendini övüyor rezil ya.Belli kimse seni övmemiş kendi kendini avutuyor.Git Aynaya orda kendini öv .

quote:

Orjinalden alıntı: FreeDi3

sen kasc yasindasin eger liseye fln gidiosan bebe olan sensin o yasta hala poke oynuon

Dipnot:Dier liseliler universiteliler vs vs. icin gecerli degildir

Demişinki liseye fln gidiosan pokemon oynuyosan bebe sensin demişsn. Sonra da Dier liseli ve üniv.liler icin geçerli değiL demişsn 1 i dierini tutmuyor.Ayrıca hangi okula gittiğimi pokemonla ne alakası war sen oyunlarda şoyle bişe gördünmü +18 ler oynayamaz -18 oyunudur die ? ama ben +12 +18 oyun cok gördm anlaşıldımı ? Ben küçüklüğümde pokemon tasolarıyla fln buyudum o yüzden pokemon manyağıyım.Beyblade fln nefret ederim dier çizgi flmlerden de nefret ederim izleyemem.Tamammı aldınızmı cvbınızı ...

Özellikle poke_maniac yasın cok küçük dedigin laflar kendini aşıyor git önce büyü ole gel bu lafları et bana orta okul bebesi bana caz koyuyo pff...

• Yaşımdan başımdan sana ne ettiğim lafları sana mı sorucam.Bi zamanlar sende orta okula gidiyordun.Ama belli ki eğitim verilmemiş sana.Öğretmenlerini bul biraz daha ders iste.

Ayrıca kimse seni övmemiş demişsin gel mahalleme beni kötüleyen 5 kişi bulamazsın.İnanmıyorsan gel bak bekliyorum.Ayrıca ettiğin laflar kimin rezil olduğunu gösteriyor.

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 1 Ağustos 2008; 20:50:57 >
  • quote:

Yaşımdan başımdan sana ne ettiğim lafları sana mı sorucam.Bi zamanlar sende orta okula gidiyordun.Ama belli ki eğitim verilmemiş sana.Öğretmenlerini bul biraz daha ders iste.

Ayrıca kimse seni övmemiş demişsin gel mahalleme beni kötüleyen 5 kişi bulamazsın.İnanmıyorsan gel bak bekliyorum.Ayrıca ettiğin laflar kimin rezil olduğunu gösteriyor.

Edit:Ekleme

Bana Eğitilmemiş diyene bak gelion ortamı bozuyon sonra laf ediosn velet seni bi bulsam dayak delisi edicem senin gibi veletler bole anca klavyeden yazar.Öğretmeni bırak sana ii bi ders lazm bi dayak yede aklın başına gelsn.Mahallene övmelerini görmek icin geleceme seni dövmek icin gelrm.Sanal alem burası ana sınıfı cocugu bile laf edior boyle.Gel gercek hayatta et bunları bakim napıyorum seni. Kesin sen o tek yumrukta zırlayan sütlerdensindir.Belli saten bole mal mal konusmandan belli hayatta kimseye edemiyon buraya patlıyon gelip :Pp

• Ya allah aşkına açtığın yaşlar kaç konusunda aldığın cevaplar sana yetmedimi.Gir bak bi o konuya öyle laf et bana burdan.
  • yav uğraşman demedimmi ben şunla ya bırakın takılsın herkes anladı onun ne oldunu bide burda sayamıcam hatalarnı bırak takılsın yazmayın bile konusuna ya işi olan yazsın baksana yaş konusu açıyo reelde pek takan yok sanalda babalık yapıyo işte yumruk falan atamaz o atamayan der onu burda bunu herkes bilir geçrekte yapamadıklarnı aciz insanlar reelde yapar yada yapmıs gibi yapar o da millletin takmasına baglıdır bana hak verenler şunla polemige girmeyin geçen açtıgı konu gerçi şikayet edilmiş kapatılmıs orda bana bişi dedimi sizle girdi polemige onun derdi küçüklere büyük oldunu kanıtlamak gerçi profiline baktım yaş falan yazmıyo ama hayırlısı artık........

• quote:

Orjinalden alıntı: erkut123

yav uğraşman demedimmi ben şunla ya bırakın takılsın herkes anladı onun ne oldunu bide burda sayamıcam hatalarnı bırak takılsın yazmayın bile konusuna ya işi olan yazsın baksana yaş konusu açıyo reelde pek takan yok sanalda babalık yapıyo işte yumruk falan atamaz o atamayan der onu burda bunu herkes bilir geçrekte yapamadıklarnı aciz insanlar reelde yapar yada yapmıs gibi yapar o da millletin takmasına baglıdır bana hak verenler şunla polemige girmeyin geçen açtıgı konu gerçi şikayet edilmiş kapatılmıs orda bana bişi dedimi sizle girdi polemige onun derdi küçüklere büyük oldunu kanıtlamak gerçi profiline baktım yaş falan yazmıyo ama hayırlısı artık........

Sana güzel cvp verirdim ama söz verdm kötü yorumlara cvp yok die o yüzden susuyorum sözümün arkasında duruyorum bazılarının yapamadıgını bn yapıyorum ... Emin ol cok yumruk attım cok ta yedm bunu biL Ama attıklarım yedklerimden fazla Neyse .... Cvp vermicemi bir kez daha soledm umrumda diilsnz bu konuyuda şikayet edin bunuda kapattırın Choqta fifi :D Slm da sole Hurbie__ nin slm ı war de Alayına slmlar .

• marifet onları burda sölemek degildir söleyenede innanmam zaten neyse zaten beni ilgilendirmezama yaptıklarınnın hiçbiri büyüklük degildi bunu bil bence inada binme kaybedersin bak bu forumda bana kaç kişi abi diyo yaşımı duyduklarından biri sence bu yaşım büyük die hava atmamdanmı yoksa onlara iyi yaşıtmıs gibi davranmamdanmı seninde vardır kardeşin kuzenlerin yiğenlerin 11-12-13 yaşlarında falan onlara bu muameleyi yaptırırmısın yaptırmassın tabi o yüzden burdakilerede yapmaya gerek yok tamam bende burdakilerin yaşını ögrenince çok şaşırdım çünkü onlarla konustuumda hepsi sanki büyük gibiydi ne biliyim olgun yani hepsi yaşları 13-14 olsada zeka yaşları büyük bence ve hepsiylede adam gibi muhabbet ediliyo bu yaş konusu artık son bulsun herkes işine baksın burdakilerin hiçbirinin yaş sorunu yok gocuncak bişi de yok bizde geçtik o yaşlardan önemli olan herkesin saygılı olması boşverin gitsin açmayalım bidaha böle konuları hiç ugrasmaya gerek yok herkes keyfina baksın

• yaw indigoda nasıl kapışıoz gym liderleriyle
  • bak etrafı kırmızı olan bi adam olması gerek kırmızı çizgi war etrafında üstüne tıkla start battle now de savaş.
  • Herkez kendisini düşünüyor. Şurada düzgünce anlatsan nasıl olduğunu ne olacakki
  • edit: 2 tane mesaj göndermiş. Nasıl yolladı anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Ağustos 2008; 20:04:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.