Arkadaslar her turlu pokemonu satıyorum A dan Z ye kadar istediiniz pokemonu istediğiniz lvl yapabilrm. Her pokemon sadece 25.000 IC Pokemon Satın alacaklar Msn eklesin ( nasıl yapıldığını soracaklar itina ile engellenir ) : cruelknight_007@hotmail.com
Bu kuzenin şifresi parası bitene kadar o pokeleri yaptım.
(Neden lvl 100 diye soranlara son 3 skillini açmak icin.Yane 100 lvl yaparsam ezik skillerle dolaşırsınız TM eklemek zorunda kalrsnz.Ama siz Bilrsnz genede istediğiniz lvl yaparım.)
1 tane sattım 2.ye articuno yada zapdos 3.ye 2. den kalanı verecem :)
++++++++
Kardeş biraz yavaş olsan.Yani 1 tane sattım diye mesaj yazacağına ilk mesajı "edit" lesen daha iyi olurdu.Bu seferlik şikayet etmiyorum.Ama bir daha yapmamanı rica ediyorum
Şikayet Edebilrsn no problem yeni üyelik açmak 2 dk dan fazla almıyor saten ;) Ne olcakki msj attıysam bnm post sayım artınca noluyoki birine bişemi oluyo ?
ya bunu normal paraylamı yapıyon oyundaki paraylamı ??
Ya anlamadığım olan Pokeyi neden alıyosun.Adam şimdi senle dalga geçiyodur
Karşılığında verecek poke olmadığı için.Parayla alıyordur.Belki de adam sadece parayla satıyordur.
Yok yanlış anlaşıldım galiba.Charizard oyunda olan bi Poke.Oyunda olan Poke'yi para karşılığı almanın mantığı nedir bi anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Poké_Maniac
Yok yanlış anlaşıldım galiba.Charizard oyunda olan bi Poke.Oyunda olan Poke'yi para karşılığı almanın mantığı nedir bi anlayamadım
BAŞLARKEN BULBASAUR İLE BAŞLADIM
20k IC yi bn 3 saatte kasarım.Sen kalk lvl 10 charmanderle başla lvl 100 yapman kac gün alacak bide oyle düşün
quote:
NİE DALGA GEÇSİNKİ BU BİR ALIŞVERİŞ HEM DALGA GEÇİLCEK BİRİ VARSA BU MESAJI YAZDIĞIDAN DOLAYI SENSİN
quote:
Orjinalden alıntı: freeagle89
quote:
NİE DALGA GEÇSİNKİ BU BİR ALIŞVERİŞ HEM DALGA GEÇİLCEK BİRİ VARSA BU MESAJI YAZDIĞIDAN DOLAYI SENSİN
çok güzel konuşmuşsun nie dalga geçimki. bu oyunda 15000 20000 IC yapmak ne kadar surer kazıklasam elime ne geçecek kazıklamasam elime ne geçecek.Dandik bi oyun icin anama bacıma nie sövdürim.Bazıları da hileyi öğretmek icin cok IC veriorlar ama unutun kimseye öğretmicem kendi emeğimle buldm sizde çalışın sizde bulun kimseyle paylasmayın bn sizden istemem öğret öğret die.Bazıları da bi ton soru soruyor sonra cvp vermeyince de müşterilerime ö.m atıp beni kötülüyormuş.Ne yazıkki kendini küçük düşürmekten baska bişe yapmıyor.O benle alış-veriş yapanlar özellikle bana ss veriorlar bole bole yapıor die.Arkamdan iş cevirmede gel bnm suratıma sole.O kendini bilior !
1-) Alışveriş yaptı herkes susçak o zaman nasılsa alışverişe laf yok dimi
2-) Oyunda olan Pokeyi kasmak zevklidir ama maplarda çıkmayan Poke sende bulunursa ayrı bi havan olur.En iyi Pokemonlar sende olur.Bu mesajı o yüzden yazdım.Anladığım kadarı ile hepiniz ananızın karnında ukala doğmuşsunuz.Ayrıca senin konuna yazıyorum bu arkandan iş çevirmek olmaz.Eğer o kendini biliyor ben isem senin bütün cevaplarının altına yazdım bunu.Bu demektir ki bilmeden konuşma.Şimdi sana demedim diyip kendini iyice küçültçen.Bence sus o yüzden.
Not:Bence dedim bak emir veremezsin diye ayaklanma Nasılsa herkes ukala
quote:
1-) Alışveriş yaptı herkes susçak o zaman nasılsa alışverişe laf yok dimi
2-) Oyunda olan Pokeyi kasmak zevklidir ama maplarda çıkmayan Poke sende bulunursa ayrı bi havan olur.En iyi Pokemonlar sende olur.Bu mesajı o yüzden yazdım.Anladığım kadarı ile hepiniz ananızın karnında ukala doğmuşsunuz.Ayrıca senin konuna yazıyorum bu arkandan iş çevirmek olmaz.Eğer o kendini biliyor ben isem senin bütün cevaplarının altına yazdım bunu.Bu demektir ki bilmeden konuşma.Şimdi sana demedim diyip kendini iyice küçültçen.Bence sus o yüzden.
Not:Bence dedim bak emir veremezsin diye ayaklanma Nasılsa herkes ukala
1.Ben sana demedim onları üstüne alınmışsın. 2. susup susmucamı sanamı soracam 3.Biz anamızın karnından ukala doğduysak doğduk SANA NE ! 4.Konumda polemik yaratmayı bırak.
1-) Konu senin ama bende buraya mesaj yazabilirim.Bana öyle sert çıkmasan bunların hiçbiri yaşanmazdı.Ben sadece şahsi düşüncemi ortaya attım.
2-) Mesajın altına belirttim BENCE diye.Not kısımlarını okumayacak kadar küçük düşemezsin herhalde.
3-) Ukala olduğunu sadece belirttim.Sana ne demeye hakkın yok çünkü zararın bana
4-) Tamam üstüme alınmam.Zaten eğer bana dediysen diye belirttimde orada.