Herkes Buraya Para kasmanın Yollarını anlatırsa yararlı bir topic olcağını dusunuyorum.
Once ben başlıyım.Benim 54 lwl bir roguem war ustunde royal chıtınler elimde +7 horn bankada 140m param war. bu parayı cleawer gorevinden kazanıyorum. Ama bu biraz uzun oluyor.Şimdi bana bunun daha kısa yolunu soylebilicek warsa teşekurler
İYİ AKŞAMLAR
Benim bir para kasma taktiğim var Logos servarında L1de roque dd +1 850m na satılıyo hemen Ama l3de clevar görevinde veya maradonda satanlar genellikle l1in piyasasına bilmediği için roque dd+1i 400-500m civarlarında satıyor tabi bende hemen alıyom L1de olan arkadaşıma yolluyom mektup ile oda orda 850m falan satıyo böylece 400m falan her citinden kar yapıyom.Bu taktiği 3-4 gündür kullanıyom baya param oldu
Alıntı değildir kendi yaptıgım bir para kasma yöntemi
quote:
Orijinalden alıntı: Enjektör
Benim bir para kasma taktiğim var Logos servarında L1de roque dd +1 850m na satılıyo hemen Ama l3de clevar görevinde veya maradonda satanlar genellikle l1in piyasasına bilmediği için roque dd+1i 400-500m civarlarında satıyor tabi bende hemen alıyom L1de olan arkadaşıma yolluyom mektup ile oda orda 850m falan satıyo böylece 400m falan her citinden kar yapıyom.Bu taktiği 3-4 gündür kullanıyom baya param oldu
Alıntı değildir kendi yaptıgım bir para kasma yöntemi
yukarı
yazdıgımı okuyun cok işe yarıyor ama logos3 de yapmayın benim ddlerimi almayın
quote:
yukarı
Alıntıları Göster
up up
quote:
yukarı
Alıntıları Göster
75Ykr ver bi gb al ama ben cleaver görevi ve item upgrade ile kasıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
Alıntıları Göster
5 tane +1 horn x alıyom 1 tane +7 çıkıyo 20mden satıyom bide +7 priest str kıyafetleri yapıyom 20mden satıyom bana maliyeti 2m oluyo böle yapa yapa 30 gb param oldu
quote:
Orijinalden alıntı: psikyo
5 tane +1 horn x alıyom 1 tane +7 çıkıyo 20mden satıyom bide +7 priest str kıyafetleri yapıyom 20mden satıyom bana maliyeti 2m oluyo böle yapa yapa 30 gb param oldu
Alıntıları Göster
upupupuupu
quote:
Orijinalden alıntı: saigodom
upupupuupu
Alıntıları Göster
Beyler Bence bu guzel bir topic olabilir neden bu kadar ilgi az
quote:
Beyler Bence bu guzel bir topic olabilir neden bu kadar ilgi az
Alıntıları Göster
7/24 phantom kes sonra 1 haftada çıkan itemleri sat :) Eğer dex belt +9 çıkarsa zenginsin 999 :)
quote:
Orijinalden alıntı: Quirah
7/24 phantom kes sonra 1 haftada çıkan itemleri sat :) Eğer dex belt +9 çıkarsa zenginsin 999 :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Kesebilrmiyim lwl 54 eziq daha
quote:
Orijinalden alıntı: psikyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: psikyo
bunu çok denedim biraz sabır gerektirem bi yöntem bu yüzden başarılı olamadım
quote:
Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII
quote:
Orjinalden alıntı: psikyo
bunu çok denedim biraz sabır gerektirem bi yöntem bu yüzden başarılı olamadım
Alıntıları Göster
Ben yatıyorum inşallah baktığımda bu topic ustlerde kalır saolun.yarın hepsini teker teker inceliycem.Herkese Allah rahatlık wersin
quote:
Ben yatıyorum inşallah baktığımda bu topic ustlerde kalır saolun.yarın hepsini teker teker inceliycem.Herkese Allah rahatlık wersin
Alıntıları Göster
daima ticaret..cleaver gorevi..+7 hornx fln basmak para kazandirir..ama hic biri ticaret kadar kazandirmaz..ucuzdan alicaksin pahalidan saticaksin..var mi daha kolayi? :)
quote:
Alıntıları Göster
bence 2 tane 66 lık okçu al 64 görevine git ilk yaratıklardan priest cap +1 dd çıkyıo 15gb eder o
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ATİbaba2
ewet arkadaşın dediği gibi clawer görevi yap yada item basmyaı dene
quote:
Orijinalden alıntı: Malâyani
quote:
Orjinalden alıntı: ATİbaba2
ewet arkadaşın dediği gibi clawer görevi yap yada item basmyaı dene
Alıntıları Göster
MeseLa L2-L3de 15gbden Trina bulup L1de 21gbden satmakda baya karLı bi iş
quote:
Orijinalden alıntı: Copepod
MeseLa L2-L3de 15gbden Trina bulup L1de 21gbden satmakda baya karLı bi iş
Alıntıları Göster
Bende merak ediyorum bu phantom meselesini benim lvl 56 adamım var atk 800 civarı def 400 solo kesebilirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: KornEr
Bende merak ediyorum bu phantom meselesini benim lvl 56 adamım var atk 800 civarı def 400 solo kesebilirmiyim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KornEr
zor..priest lazim..onlari kolay kesmek icin acc degil fresh mind gerekir ve de buff:)
ya sizin işiniz kolay ya ben benim lwl 55 warrior var ama onda nasıl para kasılır bilmiyorum :F
quote:
Orjinalden alıntı: saigodom
Herkes Buraya Para kasmanın Yollarını anlatırsa yararlı bir topic olcağını dusunuyorum.
Once ben başlıyım.Benim 54 lwl bir roguem war ustunde royal chıtınler elimde +7 horn bankada 140m param war. bu parayı cleawer gorevinden kazanıyorum. Ama bu biraz uzun oluyor.Şimdi bana bunun daha kısa yolunu soylebilicek warsa teşekurler
İYİ AKŞAMLAR
bişey yazcam ama lütfen ban demeyin
şimdi clever görevine git chitin düşürmeye çalış ben bu chitinlerle 800 m para kastım şu ana elimde 2 chitin daha var biri dd ve ben bu parayı 3 günde kastım sıra ban yazacağınız bölümde
clever görevinde bug var partydeki okcular orc scouter a arc shot atınca orc scoutere dalanlar yatarsa o yatanları sen öldürmüş gibi olursun ver parasının yarısı partydekilere dağıtılır ben bu bug yüzünden 70 m kaybettim ama 100 lerce m kastım unutma göreve giderken paraları bankaya at