Şimdi Ara

Para Kasmak Kastırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Buraya Para kasmanın Yollarını anlatırsa yararlı bir topic olcağını dusunuyorum.

Once ben başlıyım.Benim 54 lwl bir roguem war ustunde royal chıtınler elimde +7 horn bankada 140m param war. bu parayı cleawer gorevinden kazanıyorum. Ama bu biraz uzun oluyor.Şimdi bana bunun daha kısa yolunu soylebilicek warsa teşekurler

İYİ AKŞAMLAR

• Benim bir para kasma taktiğim var
    Logos servarında L1de roque dd +1 850m na satılıyo hemen
    Ama l3de clevar görevinde veya maradonda satanlar genellikle l1in piyasasına bilmediği için roque dd+1i 400-500m civarlarında satıyor tabi bende hemen alıyom L1de olan arkadaşıma yolluyom mektup ile oda orda 850m falan satıyo böylece 400m falan her citinden kar yapıyom.Bu taktiği 3-4 gündür kullanıyom baya param oldu

Alıntı değildir kendi yaptıgım bir para kasma yöntemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

Benim bir para kasma taktiğim var
    Logos servarında L1de roque dd +1 850m na satılıyo hemen
    Ama l3de clevar görevinde veya maradonda satanlar genellikle l1in piyasasına bilmediği için roque dd+1i 400-500m civarlarında satıyor tabi bende hemen alıyom L1de olan arkadaşıma yolluyom mektup ile oda orda 850m falan satıyo böylece 400m falan her citinden kar yapıyom.Bu taktiği 3-4 gündür kullanıyom baya param oldu

Alıntı değildir kendi yaptıgım bir para kasma yöntemi
    yukarı

yazdıgımı okuyun cok işe yarıyor ama logos3 de yapmayın benim ddlerimi almayın

• quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    up up
  • quote:

yukarı

Alıntıları Göster
    75Ykr ver bi gb al ama ben cleaver görevi ve item upgrade ile kasıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

Alıntıları Göster
    5 tane +1 horn x alıyom 1 tane +7 çıkıyo 20mden satıyom bide +7 priest str kıyafetleri yapıyom 20mden satıyom bana maliyeti 2m oluyo böle yapa yapa 30 gb param oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: psikyo

5 tane +1 horn x alıyom 1 tane +7 çıkıyo 20mden satıyom bide +7 priest str kıyafetleri yapıyom 20mden satıyom bana maliyeti 2m oluyo böle yapa yapa 30 gb param oldu

Alıntıları Göster
    upupupuupu
  • quote:

Orijinalden alıntı: saigodom

upupupuupu

Alıntıları Göster
    Beyler Bence bu guzel bir topic olabilir neden bu kadar ilgi az
  • quote:

Beyler Bence bu guzel bir topic olabilir neden bu kadar ilgi az

Alıntıları Göster
    7/24 phantom kes sonra 1 haftada çıkan itemleri sat :) Eğer dex belt +9 çıkarsa zenginsin 999 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

7/24 phantom kes sonra 1 haftada çıkan itemleri sat :) Eğer dex belt +9 çıkarsa zenginsin 999 :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Kesebilrmiyim lwl 54 eziq daha

• quote:

Orijinalden alıntı: psikyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: psikyo

bunu çok denedim biraz sabır gerektirem bi yöntem bu yüzden başarılı olamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

quote:

Orjinalden alıntı: psikyo

bunu çok denedim biraz sabır gerektirem bi yöntem bu yüzden başarılı olamadım

Alıntıları Göster
    Ben yatıyorum inşallah baktığımda bu topic ustlerde kalır saolun.yarın hepsini teker teker inceliycem.Herkese Allah rahatlık wersin

• quote:

Ben yatıyorum inşallah baktığımda bu topic ustlerde kalır saolun.yarın hepsini teker teker inceliycem.Herkese Allah rahatlık wersin

Alıntıları Göster
    daima ticaret..cleaver gorevi..+7 hornx fln basmak para kazandirir..ama hic biri ticaret kadar kazandirmaz..ucuzdan alicaksin pahalidan saticaksin..var mi daha kolayi? :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence 2 tane 66 lık okçu al 64 görevine git ilk yaratıklardan priest cap +1 dd çıkyıo 15gb eder o
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ATİbaba2

ewet arkadaşın dediği gibi clawer görevi yap yada item basmyaı dene

• quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

quote:

Orjinalden alıntı: ATİbaba2

ewet arkadaşın dediği gibi clawer görevi yap yada item basmyaı dene

Alıntıları Göster
    MeseLa L2-L3de 15gbden Trina bulup L1de 21gbden satmakda baya karLı bi iş

• quote:

Orijinalden alıntı: Copepod

MeseLa L2-L3de 15gbden Trina bulup L1de 21gbden satmakda baya karLı bi iş

Alıntıları Göster
    Bende merak ediyorum bu phantom meselesini benim lvl 56 adamım var atk 800 civarı def 400 solo kesebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KornEr

Bende merak ediyorum bu phantom meselesini benim lvl 56 adamım var atk 800 civarı def 400 solo kesebilirmiyim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

zor..priest lazim..onlari kolay kesmek icin acc degil fresh mind gerekir ve de buff:)
  • ya sizin işiniz kolay ya ben benim lwl 55 warrior var ama onda nasıl para kasılır bilmiyorum :F
  • quote:

Orjinalden alıntı: saigodom

Herkes Buraya Para kasmanın Yollarını anlatırsa yararlı bir topic olcağını dusunuyorum.

Once ben başlıyım.Benim 54 lwl bir roguem war ustunde royal chıtınler elimde +7 horn bankada 140m param war. bu parayı cleawer gorevinden kazanıyorum. Ama bu biraz uzun oluyor.Şimdi bana bunun daha kısa yolunu soylebilicek warsa teşekurler

İYİ AKŞAMLAR

bişey yazcam ama lütfen ban demeyin

şimdi clever görevine git chitin düşürmeye çalış ben bu chitinlerle 800 m para kastım şu ana elimde 2 chitin daha var biri dd ve ben bu parayı 3 günde kastım sıra ban yazacağınız bölümde

clever görevinde bug var partydeki okcular orc scouter a arc shot atınca orc scoutere dalanlar yatarsa o yatanları sen öldürmüş gibi olursun ver parasının yarısı partydekilere dağıtılır ben bu bug yüzünden 70 m kaybettim ama 100 lerce m kastım unutma göreve giderken paraları bankaya at

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.