Şimdi Ara

Para Kasmak Kastırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: grawpi

quote:

Orjinalden alıntı: saigodom

Herkes Buraya Para kasmanın Yollarını anlatırsa yararlı bir topic olcağını dusunuyorum.

Once ben başlıyım.Benim 54 lwl bir roguem war ustunde royal chıtınler elimde +7 horn bankada 140m param war. bu parayı cleawer gorevinden kazanıyorum. Ama bu biraz uzun oluyor.Şimdi bana bunun daha kısa yolunu soylebilicek warsa teşekurler

İYİ AKŞAMLAR

bişey yazcam ama lütfen ban demeyin

şimdi clever görevine git chitin düşürmeye çalış ben bu chitinlerle 800 m para kastım şu ana elimde 2 chitin daha var biri dd ve ben bu parayı 3 günde kastım sıra ban yazacağınız bölümde

clever görevinde bug var partydeki okcular orc scouter a arc shot atınca orc scoutere dalanlar yatarsa o yatanları sen öldürmüş gibi olursun ver parasının yarısı partydekilere dağıtılır ben bu bug yüzünden 70 m kaybettim ama 100 lerce m kastım unutma göreve giderken paraları bankaya at

gurur mu duyuyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 20 Şubat 2007; 22:46:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

quote:

Orjinalden alıntı: grawpi

quote:

Orjinalden alıntı: saigodom

Herkes Buraya Para kasmanın Yollarını anlatırsa yararlı bir topic olcağını dusunuyorum.

Once ben başlıyım.Benim 54 lwl bir roguem war ustunde royal chıtınler elimde +7 horn bankada 140m param war. bu parayı cleawer gorevinden kazanıyorum. Ama bu biraz uzun oluyor.Şimdi bana bunun daha kısa yolunu soylebilicek warsa teşekurler

İYİ AKŞAMLAR

bişey yazcam ama lütfen ban demeyin

şimdi clever görevine git chitin düşürmeye çalış ben bu chitinlerle 800 m para kastım şu ana elimde 2 chitin daha var biri dd ve ben bu parayı 3 günde kastım sıra ban yazacağınız bölümde

clever görevinde bug var partydeki okcular orc scouter a arc shot atınca orc scoutere dalanlar yatarsa o yatanları sen öldürmüş gibi olursun ver parasının yarısı partydekilere dağıtılır ben bu bug yüzünden 70 m kaybettim ama 100 lerce m kastım unutma göreve giderken paraları bankaya at

gurur mu duyuyorsun?

ewet

• quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

daima ticaret..cleaver gorevi..+7 hornx fln basmak para kazandirir..ama hic biri ticaret kadar kazandirmaz..ucuzdan alicaksin pahalidan saticaksin..var mi daha kolayi? :)

aynen bence en iyi para kasma yolu ahhh ahh ne kasardim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.