Şimdi Ara

Para Kasmanın Kolay yolu bu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arenada biraz combo calısırken bi adam la konustum.Ve itemlerinin güzel oldugunu gordum .Dedim bu serverda para kasmanın kolay yolu nedir.Oda dediki Bir boss kes mesela shaula oradan ss cıkart sonra döşe üstüne daul rebith shardmı dersin +8 cleaver + rebith citinler mi sizce mantıklı bir yöntem mi yorumlarınızı bekliyorum!(shaula zaten cok kolay kesilen bi boss oldugu için bana cok mantıklı geldi)

• quote:

Orjinalden alıntı: _HeadShoot_

Arkadaşlar arenada biraz combo calısırken bi adam la konustum.Ve itemlerinin güzel oldugunu gordum .Dedim bu serverda para kasmanın kolay yolu nedir.Oda dediki Bir boss kes mesela shaula oradan ss cıkart sonra döşe üstüne daul rebith shardmı dersin +8 cleaver + rebith citinler mi sizce mantıklı bir yöntem mi yorumlarınızı bekliyorum!(shaula zaten cok kolay kesilen bi boss oldugu için bana cok mantıklı geldi)

1.shaula bossu ay da yılda bir ss verir 2.shaula beklemek ve kesmek

bence mantııklı deil bu şansa yönelik

• quote:

Arkadaşlar arenada biraz combo calısırken bi adam la konustum.Ve itemlerinin güzel oldugunu gordum .Dedim bu serverda para kasmanın kolay yolu nedir.Oda dediki Bir boss kes mesela shaula oradan ss cıkart sonra döşe üstüne daul rebith shardmı dersin +8 cleaver + rebith citinler mi sizce mantıklı bir yöntem mi yorumlarınızı bekliyorum!(shaula zaten cok kolay kesilen bi boss oldugu için bana cok mantıklı geldi)

önce shaulayı buldunda kescen tmm buldun dielim ss çıkacağı ne malum?
    önce bunları düşün sonra kolay mı zor mu sonra düşün

• arkadaşlar tmm saolun ama ben gine bakacam hergun eslanta shaula veya lesath veya dragon thoot gorursem kesecem:DWalla bende gaza gelmiştim bi cıksa bi cıksa die:D
  • quote:

kardes adam öyle bi konusmuski sanki hmn shoula hazır kesmen için seni beklio bide içinden ss çıkar dual shrd dösersin demiş hadi bossu buldun ss çıkacagı ne malum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.