Şimdi Ara

para kasmaya nerden gidebilirm (Karus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben para kasma yerini bilmiyom nerde olduğunu bi zahmet tarif ederseniz sevinirim teşekkürler

• para kasma derken abyss yimi kasdediyorsun?
  • en iyi para neresi varsa orası :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkaammeerr

en iyi para neresi varsa orası :D

alanla abyss kasarsan ii para kasarsın
  • peki abyss ler nerde tarif edebilirmisnizz
  • en iyi orda kasarsında abbys çıkartabilirsen tabi
  • para kasma otobüslerine binceksin.onlar seni götürür
  • espirimi yaptın şimdi
  • Solucan Kes Stiletto Çıkar çıkar Satarsın Zengin Olursun
  • ya belluaya git goblinlere yada abbys e bence gobliner belluadan çık tepeli yerden düz in asa hafif sol orda
  • abyss vs goblin
  • Hornetleride tavsiye ederim.Oyunun nerdeyse en çok x veren canavarı.Bana 3 defa x100 çıktı.Party deki çocuğa x1000 çıktı fitil oldum

Zaten her kestiğinden 3,5 k para geliyo.Her 5 kestiğindende x geliyo.Fazla seri değil ama tavsiye ederim.

Goblin lerde kasılır ama çok kalabalıklar.Bi anda 5 tane birden saldıyıro.İt sürüsü gibiler

Abyss için ise hangi serverdaysan onun 1 ine gir.Maradona git,orda delos giye bi yer var ışınlan.Tarif ederler sana
  • ya sen saatlerce para toplayacağına czye boss aramaya veya dm,dark knight,golem falan kes bi item düşürdünmü tamamdır.tabi charın sağlamsa bilemem ama abyss falan oralarda pek paran olmaz item düşürüp satmak yada ucuza item alıp pahalaıya satmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirwalama

ya sen saatlerce para toplayacağına czye boss aramaya veya dm,dark knight,golem falan kes bi item düşürdünmü tamamdır.tabi charın sağlamsa bilemem ama abyss falan oralarda pek paran olmaz item düşürüp satmak yada ucuza item alıp pahalaıya satmak.

pardon kusura bakma 53 lvl mişsin bakmamışım:D ama yinede ticaret yapabilirsin iyi para var:D
  • vaybe eskisinin para kazanma yolları daha sade ve daha güzelmiş solcandan stilotto çıkaracam diye zxamanında baya uğraşmıştım sonuçta parlıyordu ve şimdi gibi item yok +7 lerde parlamıyordu ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.