Şimdi Ara

para kazandıran oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Strateji Oyunu Oynayarak Para Kazanmak İster Misiniz?

Market Glory

Bir gün strateji oyununda kazandığın parayı gerçekten hesabına çekebileceksin deseler kesinlikle inanmazdım. Daha düne kadar bende inanmıyordum zaten ta ki kendi gözlerimle görene kadar… Marketglory alanındaki bir avuç oyundan biri. Bu oyunun ne olduğunu nasıl üye olabileceğinizi ve nasıl ilerleyebileceğinizi öğrenmek için okumaya devam edin…

Marketglory oyununda bir birey olarak gerçek hayatta olduğu gibi yaşayabilir ve para kazanabilirsiniz. Ancak oyun çok komplex ve karmaşıktır. Bu yüzden bir anda herşeyini öğrenmeniz zaten mümkün değil.

Neler Yapabilirsiniz?

İnsanların şirketlerine girip işçi olarak çalışabilir böylece tecrübe puanınızı ve paranızı artırabilirsiniz.

Şirket kurabilirsiniz, fabrikalar inşa edebilirsiniz. Normal insanlara veya şirketlere mal satabilirsiniz.

Dövüşlere katılarak para kazanabilirsiniz.

Siyasete atılıp Bakan, Komutan, Başbakan olabilirsiniz.
    Vergilerinizi ödeyerek şirketten çok iyi gelir elde edebilirsiniz.
    Savaşa girip diğer oynayan ülkelerden altın elde edip para kazanabilirsiniz.

Tabi bu anlattıklarım inanılmaz özet oyunun yapısına göre. Oyunda süt fabrikanız varsa önce üretim yapabilmek için işlenmemiş süt almalısınız. Bu da başka bir oyuncunun kapısını çalacağınız anlamına geliyor. Veya savaş için silah üreten bir fabrika olabilirsiniz. Uçak üretebilirsiniz. Ancak bunu yapmak için deri, demir vs. satın almanız gerekecek başka oyunculardan.

Oyun çok zevkli ve çok gerçekçi. Bu zevkin yanı sıra kazandığınız Euroları ister oyun içinde kullanın ister “Paypal” hesap bilgilerinizi verin ve paranız hesabınıza yatırılsın.

Oyunda bir çok ülke mevcut şu an Türkiye’nin oyundaki nüfusu 1100 kişi. Hemen gelip Türkiye’ye yardım etmelisiniz; ekonomi ve askeri alanda ilerlememiz gerekiyor. Oyunda Türkiye’nin durumu hiçte fena değil.
    oyunda nickim umit668 eger gercekten oynamak istiyorsanız benle iletişime geçebilirsiniz.
    oyunu ingilizce olarak tanıttıgım blogum:http://makemoneywithonlinegame.blogspot.com/

• arkadaslar uye oluyorsunuzda birde burda yorum atında diger arkadaslarımızda bilgilensin
  • up up
  • kayıt oldum ref.inden yardımcı olursun artık nickim alimarca77

edit:hiç bakma beğenmedim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiliboy -- 9 Eylül 2013; 4:08:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.