Şimdi Ara

En Çok Para Kazandıran Meslek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
2
Favori
3.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıl önce açılmış böyle bir konu vardı forumda. Şuan ve geleceği göz önünde bulunduracak olursak ve sadece para kazanma olarak bakarsak en fazla kazandıran meslekler sizce nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BILGISAYAR MÜHENDISLIGI

edit: 43 İZMİRLİ OLMAYAN EKSİLEMİŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 14 Ağustos 2015; 8:25:03 >
  • Cerrahlar olabilir.
  • Kadin dogum uzmani yada ticaret

• quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

4 yıl önce açılmış böyle bir konu vardı forumda. Şuan ve geleceği göz önünde bulunduracak olursak ve sadece para kazanma olarak bakarsak en fazla kazandıran meslekler sizce nelerdir?

En fazla para kazandıran meslek ticarettir hocam ufak bi köfteci dükkanın olsun tutarsa paraya para demezsin.Bunun dışında dev ve orta boy holding,medya,inşaat vs. patronlarını saymazsak türkiye de kişi bazında en çok kazananlar avukatlardır.Örneğin Ahmet pekin 2014 yılında 8.000.756,51 Tl gelir vergisi ödeyerek acun ılıcalı,cem yılmaz gibi sanatçıları saf dışı bırakmıştır başka örnek vermek gerekirsek ŞEHMUZ AHMET SEDİD KURUTLUOĞLU 5.129.061,24 Tl vergi ödemiştir.Ödediği vergiler bunlarsa kazandığı paraları sen düşün artık.
  • Olaya öyle bakma atıyorum doktorluk en fazla para kazandıran meslek sende bu mesleğe yönelmek istiyorsun fazla para kazandığı için fakat mesleği sevmiyorsun zorla çalışıyorsun yani para için meslek seçme senin için doğru olan mesleği seç tabi para önemli ama işini sevmekte önemli.
    30 yaşında adam gibi konuştum he
  • quote:

Orijinalden alıntı: oymalıkapıtokmağı

quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

4 yıl önce açılmış böyle bir konu vardı forumda. Şuan ve geleceği göz önünde bulunduracak olursak ve sadece para kazanma olarak bakarsak en fazla kazandıran meslekler sizce nelerdir?

En fazla para kazandıran meslek ticarettir hocam ufak bi köfteci dükkanın olsun tutarsa paraya para demezsin.Bunun dışında dev ve orta boy holding,medya,inşaat vs. patronlarını saymazsak türkiye de kişi bazında en çok kazananlar avukatlardır.Örneğin Ahmet pekin 2014 yılında 8.000.756,51 Tl gelir vergisi ödeyerek acun ılıcalı,cem yılmaz gibi sanatçıları saf dışı bırakmıştır başka örnek vermek gerekirsek ŞEHMUZ AHMET SEDİD KURUTLUOĞLU 5.129.061,24 Tl vergi ödemiştir.Ödediği vergiler bunlarsa kazandığı paraları sen düşün artık.

Hocam siz mimarlık mı istiyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Para harcamak çok iyi bir duygu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

BILGISAYAR MÜHENDISLIGI

Hocam neye binayen bilgisayar mühendisliği?

2 yıldır bilgisayar mühendisliği isteyen birisiyim fakat son zamanlarda karşılaştığım birisinden dolayı fikrimi değiştirdim.

İnternet sitesi, mobil oyun sektörü gibi sebeplerden dolayı mı bilgisayar mühendisliği?

• quote:

Orijinalden alıntı: Martinez55

Olaya öyle bakma atıyorum doktorluk en fazla para kazandıran meslek sende bu mesleğe yönelmek istiyorsun fazla para kazandığı için fakat mesleği sevmiyorsun zorla çalışıyorsun yani para için meslek seçme senin için doğru olan mesleği seç tabi para önemli ama işini sevmekte önemli.
    30 yaşında adam gibi konuştum he

Kesinlikle katılıyorum. Zaten burdan alacağım mesajlar benim meslek seçimimi etkilemeyecek hocam merak etmeyin :) Genel kültür ve insanların nasıl düşündüğünü merak ettiğimden böyle bir konu açtım :)

• Ticaret.
    Uyuşturucu vey kadın ticareti.

Hee yasal olsun istiyorsan ihracat ithalat onlar için de biraz sermaye gerek. Güzel bir iktisat veya ekonomi okusan iyi işler çıkarırsın

He yok ben 5-10 milyara calışsam yeter diyorsan doktor filan ol

• Siyasiler
    Dilenci çeteleri
    Hacı hocalar (üfürükçüler Ekstralar yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrezahlet -- 12 Ağustos 2015; 1:50:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParmağınıSehbayaVuranAdam

Cerrahlar

EDİT: Eksileyenler olmuş buradan baksınlar Kalp nakli yapan cerrah.http://www1.salary.com/Surgeon-Heart-Transplant-Salary.html
    mobiller için; Yıllık ortalama maaşları $594,755 aralık ise $256,915 ile $825,752
    aylık olarak.. 2,75 TL dersek dolara 136.000 TL ortalama aralık ise 58.000 ile 189.000 TL arası...

EDİT2: Veriler ABD için geçerli kanada ise ona yakın değerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chefarcher -- 13 Ağustos 2015; 8:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lezzetli çipetpett

Ticaret.
    Uyuşturucu vey kadın ticareti.

Hee yasal olsun istiyorsan ihracat ithalat onlar için de biraz sermaye gerek. Güzel bir iktisat veya ekonomi okusan iyi işler çıkarırsın

He yok ben 5-10 milyara calışsam yeter diyorsan doktor filan ol

Boğaziçi'nden aşagısı kurtarmaz benim görüşümce hocam :) Gidip KTÜ'de işletme, iktisat veya ekonomi okuyacağıma okumam daha iyi :)

• chefarcher C kullanıcısına yanıt
    onlarda çok para kazanıyorlar ama cerrahlar kadar değil max 15.000 dolar diye biliyorum genel olarak tabi istisnalarda vardır aylık olarak tabi bide kaptanlar sözleşmeli çalışıyorlar mesela 3+1 4+1 5+2 gibi 3 ay çalış 1 maaş ikramiye toplam 4 maaş gibi

• Yatırım bankacıları yönetim danışmanları
  • quote:

onlarda çok para kazanıyorlar ama cerrahlar kadar değil max 15.000 dolar diye biliyorum genel olarak tabi istisnalarda vardır aylık olarak tabi bide kaptanlar sözleşmeli çalışıyorlar mesela 3+1 4+1 5+2 gibi 3 ay çalış 1 maaş ikramiye toplam 4 maaş gibi

Evet kontratlardan haberim var fakat zor bir meslek gerçekten. Dünyanın öbür ucundayken bir yakınınız öldüğünde bile en erken 1-2 haftada gelebiliyorsunuz. Geç evlenmek, sevdiklerinizden ve yakınlarınızdan sürekli uzakta olmak, düzenli bir hayatınızın olmaması, gemideki insanlarla anlaşamaz iseniz bulunduğunuz seferin size zehir olması, kazandığınız parayı harcayamamanız ve sektörle ilgili olarak birçok dezavantaj daha var.

Şahsi görüşüm, sadece denize aşık olanlar ve yalnızlığı seven insanlar yapabilir.

Peki bu maaşlar konusunda bir sıralama yapsaydınız bu sıralama nasıl olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chefarcher -- 13 Ağustos 2015; 21:44:55 >

• chefarcher C kullanıcısına yanıt
    valla ben tam olarak bir listem yok ama bana kalsa dünyanın en güzel işi Pilotluk :D 20k+ maaş gittiğin yerde 5 yıldızlı otellerde bedava konaklama imkanları falan saysan bitmez artı gökyüzünde uçmanın HAZZI artı dünyayı gezmek görmek millet sırf bunlar için dünya para veriyor

• quote:

valla ben tam olarak bir listem yok ama bana kalsa dünyanın en güzel işi Pilotluk :D 20k+ maaş gittiğin yerde 5 yıldızlı otellerde bedava konaklama imkanları falan saysan bitmez artı gökyüzünde uçmanın HAZZI artı dünyayı gezmek görmek millet sırf bunlar için dünya para veriyor

Gemi kaptanligi ve pilotluk benziyor aslinda :) Ikisinde de dunyayi geziyorsun, iyi para da kazaniyorsun. Ama pilotlukta da duzenli bir hayatin olmuyor gemi kaptanliginda oldugu gibi.

Yazilimcilarin ve avukatlarin maaslarini biliyor musunuz?

• hocam insanların nasıl düşündüğünü öğrenmek için konu açmıssın o zaman bir yorumda benden gelsin

her zaman en iyi para ticarettedir
    ticarette yükselmekle yerin dibine girmek arasında sadece ince bi çizgi vardır
  • sen iyi olamadıkça hiçbiri iyi değil. ha illa garanti olsun diyosan memur veya asker ol.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.