Arkadaşlar en hızlı ve en etkili para kazanma yolları sizce nedir bence stalldan ucuza mal alıp üstüne kar koyup satmak sizce ??
lvl kasmak o arada düşen paraları toplamak ve düşen itemleri satmak daha hızlı 1 yolu yok bu oyunda trade stall hepsi hikaye düşen itemleri +3 den düşükse direk npc lere satıp gidip seri kasacaksın
dilencilikten gelir. şaka bu
iyi bi pazarlıkçıysan satıcılıktan gelir.ama iyi pazarlık yapamıyosan
o zaman tiefcilik'ten gelir
gecelein yatarken dua et belki gsl bi item çıkar hiç denedinmi
Hiç aklıma gelmedi
bler şu botu bnada soleyın herkez kullanıooo bnde kullanmakk ıstıoormmm bulan sölesiiin
ayagımıza kışın yagmur suyu girmesin diye giydiğimiz bottan bahsediyon dimi beay yahu öhgü böeee ! (:
sana ip ucu ticaret yap deve yada at al malları jangandan downhanga götür aldıgın malın %300 ünü al,YANİ KERVACILIK YAP...
stalda ucuz ıtem satan bırınden ıtemı al kar koyarak sat trader falan hepsı hıkaye bnım arkadas sırf o sekılde 3m para bırıktırdı 32 lwlde
kesinlikle pazarda ucuza al pahalıya sat taktiği... ben 34. lvlim ve şu anda nakit 14m goldum var... Ve üstümdeki her şey ya sos ya da +6 +7 blade : 32 SOS +3 shield: 32 SOS +5
off çok iyi kasmışsın yav...
quote:
Orjinalden alıntı: leventgum
kesinlikle pazarda ucuza al pahalıya sat taktiği... ben 34. lvlim ve şu anda nakit 14m goldum var... Ve üstümdeki her şey ya sos ya da +6 +7 blade : 32 SOS +3 shield: 32 SOS +5
iyi ama 14 milyon sana exp kazandirmiyor dedigin gibi yaparsak baya bir zaman alir ve kasmak yerine ömrümüzü yeriz
quote:
Orjinalden alıntı: leventgum
ewt bende seni seviyorum
EN HIZLI VE EN ETKİLİ PARA KAZANMA YÖNTEMİ!!!
Aga 5k plss!!!
exp kazandirmadigini soyleyen arkadas haklidir. Zaten ben de bu birikime normal olarak lvl atlamak icin oynayan bi arkadastan dahagec ulastim. Bu da tercih meselesi. Benim amacm bir an önce 70 olmak diil zati Beni sevdigini söyleyen arkadasa üzülerek evli ve bir cocuk babasi oldugumu belirtirim Aslinda ben de senden hoşlandım ama bu aşk imkansız.Üzgünüm Şaka bi yana eğer inanmadiysan ss koyabilirim...(nasıl yapılıyodu biri kısaca anlatabilir mi )
jangan önüne çıkıcan orda lv 60-70 herifler pvp orda 5k pilis diyince 100k verenler oluyomuş
bi deneyin derim
bler bu botu bildıgım kadarıyla para ile satıolarmısss beleşe bulan war ise bna pm atsın lutfen :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme