Şimdi Ara

Para Kazanma_Garanti %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Para kazanma garanti yazdım çünkü öyle. Bunlar yerli siteler ve hepsine yatırım yaptım ödeme de alıyorum. Öyle yüksek yatırım yapmanıza da gerek yok düşük yatırımlarla da kazanabilirsiniz.

[size=4]1. Fantastik Kuşlar

Bu sitede ise kuş alıp yumurtalarını toplayıp satıyorsunuz. Siteye en fazla 127tl lik bir yatırım yapabiliyorsunuz ve 1 ayda paranızı çıkartıyorsunuz sonrası kâr. 127TL diyiyorum çünkü sitede 10 lvle kadar en fazla 10 kuş alınabiliyor. kayıt olunurkende 3 tl verdiği içinekleyip 10 tane en yüksek kuşu alabiliyorsunuz. Benim favorim bu site girip bakmanızda fayda var. Site de yumurta toplayarak seviye atlıyorsunuz, 15. seviyeden sonra yumurtaları tek tıkla toplayabiliyorsunuz. Bu siteyi şiddetle tavsiye ediyorum.

[size=3]Site Linki
    www.fantastikkuslar.com/kayit-ol/2083/

[size=4]2. Para Bahçesi

Bu sitede ise çiftlik teki ürünlerden kristal topluyorsunuz. Siteye istediğiniz kadar yatırım yapabilirsiniz. tavsiyem 1 limon ağacı alıp kendnizi biraz geliştirdikten sonra paranızı artırıp sonrada çekmeniz. Site 3 ayda yatırımınızı amorti ediyor.

[size=3]Site Linki
    https://parabahcesi.com/?ref=188

Ben 2 siteyede yatırım yaptım ve parada çektim. İsteyen olursa ödeme kanıtlarınıda atarım. En azından küçük yatırım yaparak deneyebilirsiniz.

Şimdiden hayırlı kazançlar. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flazafer -- 7 Ocak 2017; 2:38:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    4 hafta önce açıldı
    İnternetten Para Kazanma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.