Şimdi Ara

Para Kazanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar üzerinden nasıl para kazanabiliriz beyler? E-ticaret'inden olsun script yapıp satmak gibi hiçbir konuda detaylı bilgim yok. Vaktim var, evet. Ancak neyi/nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olacak var mı aranızdan?

• takip
  • pm attım dostum
  • Biz nasıl yardımcı olalım kardeşim. Ne bilieyim git web tasarım öğrenmeye çalış veya git programlama dilleri öğrenmeye çalış. Hem bunlar sadece günü kurtarmak için değil, ilerde de sana ciddi bir gelir kaynağı olucaktır. Ek olarak şunuda söyleyim bu konuyu görüpte sana PM atanlar olucaktır ve geneli günde 10 dk. reklam izliyecen veya günde 2 anket doldurcan veya günde 3-4 farklı sitede reklamlara tıklayacan tarzı şeylerdir. Bunlarla vakit kaybetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Biz nasıl yardımcı olalım kardeşim. Ne bilieyim git web tasarım öğrenmeye çalış veya git programlama dilleri öğrenmeye çalış. Hem bunlar sadece günü kurtarmak için değil, ilerde de sana ciddi bir gelir kaynağı olucaktır. Ek olarak şunuda söyleyim bu konuyu görüpte sana PM atanlar olucaktır ve geneli günde 10 dk. reklam izliyecen veya günde 2 anket doldurcan veya günde 3-4 farklı sitede reklamlara tıklayacan tarzı şeylerdir. Bunlarla vakit kaybetme.

Hocam nereden başlamam gerek, kendimi geliştirdikten sonra nasıl iş bulucam vs vs bu konularda hiç bilgim yok. onu kastetmiştim.
  • quote:

Biz nasıl yardımcı olalım kardeşim. Ne bilieyim git web tasarım öğrenmeye çalış veya git programlama dilleri öğrenmeye çalış. Hem bunlar sadece günü kurtarmak için değil, ilerde de sana ciddi bir gelir kaynağı olucaktır. Ek olarak şunuda söyleyim bu konuyu görüpte sana PM atanlar olucaktır ve geneli günde 10 dk. reklam izliyecen veya günde 2 anket doldurcan veya günde 3-4 farklı sitede reklamlara tıklayacan tarzı şeylerdir. Bunlarla vakit kaybetme.

Tam bunu söyleyecektim , madem hayatın pc başında geçiyor vaktinde var web programcı tasarımcı ol , kendini geliştir , site yap sat. Belki biraz emek harcayacaksın. Diplomanın programcılıkta pek önemli olduğunu düşünmüyorum , kendini geliştirmek önemlidir. Diplomada isterlerse , kendini geliştirdikten sonra 2 yıl programcılık bitir formaliteden al :) Ama kendini geliştir tabi sabırsızsan yapamazsın. Kısa yoldan hiçbirşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

pm attım dostum

Bana da atarsan iyi olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThêRev.SuLLivan

quote:

Tam bunu söyleyecektim , madem hayatın pc başında geçiyor vaktinde var web programcı tasarımcı ol , kendini geliştir , site yap sat. Belki biraz emek harcayacaksın. Diplomanın programcılıkta pek önemli olduğunu düşünmüyorum , kendini geliştirmek önemlidir. Diplomada isterlerse , kendini geliştirdikten sonra 2 yıl programcılık bitir formaliteden al :) Ama kendini geliştir tabi sabırsızsan yapamazsın. Kısa yoldan hiçbirşey olmaz.

Hocam biriniz bu konuyu detayli anlatsa veya pm atsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

pm attım dostum

bir pm de ben alayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.