Şimdi Ara

para kazanmak için lol mu dota mı hon mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • böyle kazanamazsın para kazanıcam diyorsan işe gir.
  • lol para kazanmak için oynanmaz zevk için oynanıı because herkez 10 yaşında kimden para bulcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

Para kazanmak istiorsan cinsiyet deiştir aç bi stream

• Knight.
  • bence Lol ile para kazanılabilir diğerlerine hiç gerek mi var bi kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

para kazanmak derken? metin2 ci falansın heralde. lolde "çar" kasıp, satıp para kazanmak diye bir şey yok. çok iyi oyuncu olup takımlara girip para kazanabilirsin belki. bu da bu rekabetin içinde çok zor. çok yetenekli olsan da keşfedilmeyebilirsin yani.

Yukarıda açıkladım, var öyle şeyler. Eğer olmadığını sanıyorsan biraz araştırsan yeterli. İçinde 50 - 60 tane champ bulunan, klasik 2 rune page'li gold hesaplar yaklaşık 100 - 200 TL arası

var diyorsun ama pek piyasası olduğunu sanmıyorum. 50-60 tane şampiyon açmak ve 30 level olmak için verilen emeğe de pek değmez kazanacağın para.

• Açık ara dota2dir.
    Bak lola ben 15 tl yatırdım sadece. Ama 15 skin var. 7 tane free var 1 tanesini kendim aldım. Geri kalanını paypaldan kazandığım paralarla aldım. Yani normal bir oyuncu 10 skin alsa 30 levellik hesaba tanesi 500 rpden indirimle sayarsak 5000 rp. Buda 50tlnin üstünde bir değer. 30 level olana kadar 6 ay geçirsen (En az 40 şampiyon yapman lazım.) o hesabı satsan 40-60 tl etmez düşün.
    Ama dota farklı. Para yatırma düşürdüğün itemleri sat. Onlardan 6 ayda kazanacağın para =
    Günde 2 el atsan. Haftada 1 item düşse. 1 item 1 dolar desek(fiyatları çook farklı olan itemler var öylesine söyledim) 4.6=24$ = 48tl. Ki mesela 50tllik item düşse kazanacağın parayı düşün.

Biraz geç oldu ama
  • Ona vakit ayırdığın zamanı adam akıllı bi işte çalışarak geçirsen 3-4 katı para kazanırsın tabi yaşa da bağlı...

• metin2,karahan,truva gibi türkiyedeki çoğu veledin oynadığı oyunlara yönel üşenmem diyorsan çünkü felaket para var bu oyunlarda.Veletler 1 milyar felan veriyor 3-5 item parçasına vs
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    Neydi ki o
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceW.

quote:

Orijinalden alıntı: suloman34

evt beyler sizce bi oyuncu para kazanmak için oyun oynuyosa eğer hangi oyunu oynamalı ? uzun vadeli bkarsanız size en mantıklı gelen hangisi ? lol mu dota mı hon mu ? suan lol gibi gözüküyo mesela ama hon ve dota turnuvaları artmaya baslıyacakmıs, lol'ün popülerliği sizce zaman içinde azalır mı ne dıyosunuz ?

byler isteyen herkesle vs atılır ynlgm yoq yenende yok, westteyim bronz 3üm bkliyorm herkesı yneeblrm takım davtlerını msj atabılrsnz maaşsız takıma glmem, yaşım 12 okul sıkntm yok istedigm zmn lol oynayablrm cünkü yaz tatilne girdk bunn dısında en sewdiqm hero ahri cünkü tpi cok gsl ve cok mobil bi şhampiyon, kendı lgmin 1.siyim aslnda heryrde birinciym ama daha kesfedlmedm,beni kesfedicek insanlar arıyorm saygılar suloman34.

byler isteyen herkesle vs atılır ynlgm yoq yenende yok, westteyim bronz 3üm bkliyorm herkesı yneeblrm takım davtlerını msj atabılrsnz maaşsız takıma glmem, yaşım 12 okul sıkntm yok istedigm zmn lol oynayablrm cünkü yaz tatilne girdk bunn dısında en sewdiqm hero ahri cünkü tpi cok gsl ve cok mobil bi şhampiyon, kendı lgmin 1.siyim aslnda heryrde birinciym ama daha kesfedlmedm,beni kesfedicek insanlar arıyorm saygılar suloman34.

• lol prosu olursan para kazanırsın kardeş turnuvasıydı stream felan filan sponsorun da olur xd
  • HORT LA HORT Cevap atmışlar bide
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Knight.

Bi de ota boka mesaj atmaz mı allahın şizosu

• lolden para kazanıyorum diyen harbi yalancıdır bunu nerden çıkardıgını çok merak ettim ligin iyi olsada para etmez kardeşim hikaye o sen o oyunu yıllarca oynıcaksın şampiyonları açacaksın para verip kostum açacaksın satsan da verdigin paranın çeyregini karşılamaz ben 5 yıl oynadım laneti elmas 4 hesabımı satmaya karar verdim bütün şampiyonlar açık 200 kostum var efsaneler dahil 200 liraya satana kadar akla karayı seçtim kaç paramı harcadım 2000 lirayı geçmiştir hikaye o iş lolden para kazanıyorum diyen adam yalancıdır zamanını çalar sinir hastası eder o oyun adamı şu an farklı oyunlara sardım farkettimki lol oyun degilmiş diger oyunları bilemıyorum ama lolden uzak dur
  • Lol artık para kazandırmıyor

• Dota oynarsan oyun içi ticaretle iyi para kazanabilirsin gerçekten çok değerli oldukça fazla item var ve sene içerisinde para kazandıracak etkinlikler de oluyor ama seninde biraz para gömmen lazım oyundan item düşme oranı çok düşük hele ki değerli bir item, onu beklersen olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.