Şimdi Ara

Para kazanmanın kolay yolumu 😂😂

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çiftlik Bank Bilgisayar ve Teletonunuzdan yönetebileceğiniz gerçek üretime dayalı bir yatirim aracıdir. Yaptığınız yatırım çiftlik bankın çiftliklerindeki hayvanlara ortak olmuş oluyorsunuz çiftlik bank ta size kar payı veriyor. Tamamen gerçek bir yatırım sitesidir sanal değildir. Sermaye Çiftlik Bank'in Devlet Destekli Kurulan Tesis Çiftliklerinde gerçek yatirımlara dönüştürülmekte büyükbaş hayvan besiciliği, salma tavukçuluk ve arıcılığa bağlı gerçek üretim faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bu sistemde Tavuk, Inek ve Arı Kovanları satin alarak bu hayvanlardan yillık ortalama% 100-% 150 nakit gelir elde etmektesiniz.. Ayrıca
    Kazancınızın % 3'lük kısmi Çiftlik Bank'ta üretilen Organik şarküteri ürünlerini satin alabilmeniz için Gümüş Hesabınıza aktarılmaktadir. Yada isterseniz İstanbul'daki şarküteri marketine gidip yatırımlarınızın nerye gittiği kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Burada amaç 100.000 yatirımcının hanesine Çiftlik Bank ürünlerinin ulaşması ve Markanın tanıtılmasıdır.. Çiftlik Bank tarafindan 9 Aylık Süreçte Yatirımcılarına 5.235.200 TL Kar Payi Dağıtlımiştir. Arzu ederseniz aşağıda yer alan link üzerinden ücretsiz üye olabilir, 1 adet Hediye Hayvanımızla sistemi tecrübe edebilir ve yatirımlarınızla kazanç elde edebilirsiniz.. Üretim Tesisleri, Yatirıma ilişkin Tapu ve Sertifikalar Tüm Video ve Dökümanlar ile daha fazlası için Youtube ve facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Lütfen benim referans linkimden kayit olursamz sevinirim.
    https://tr-1.ciftlikbank.com/index.html?ref=TUQIU4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cattlerage -- 27 Temmuz 2017; 14:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.