Şimdi Ara

PARA LAFI YAPANDAN DOST OLUR MU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciginix

Cıvığını çıkarana lafı yapılır, hatta söke söke geri alınır.

Yok abi o tiplere bende tavim mesajlarimi okursan bende para hesabi yapmadigimi anlarsin ama samimiyetin getiedigi biseylerde olmali suistimal olmadigi surece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QualityAndSteady

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Ya abi taniyorum bunlari ailelerini zor durumda olsalar herseylerini ben ismarliyim problem yok ama mesela bisey alsa iki uc liralik bahsediyorum bi daha param yok tribine giriyor

sen bi söyle bakayım arkadaşının memleket neresi

Yozgat mesela biri

tahmin ettim aslında birazda olsa ,çankırılı ve yozgatlıysa uzak dur derim dost flan çıkmıyo oradan .. benim çankırılı bi dostum vardı gerçek yüzünü 6 sene sonra gördüm

çankırı çorum yozgat bermuda şeytan üçgeni derler ama bunların aralarından en tehlikelileri çankırı ve yozgattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 16 Ağustos 2014; 1:16:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

En iyisi dostla para muhabbetine hiç girmemek

Bence de en guzeli arkadastan hic borc almamak.

•  PARA LAFI YAPANDAN DOST OLUR MU

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunahmet -- 16 Ağustos 2014; 1:19:57 >
  • Dostluk başka hesap kitap başka. Bir sen bir o ısmarlar. 5 lirada birdir 5 bin lirada. Eğer parayı kendiniz kazanmıyorsanız kuruşuna kadar yapmak zorundasınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 16 Ağustos 2014; 1:24:57 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ya abi taniyorum bunlari ailelerini zor durumda olsalar herseylerini ben ismarliyim problem yok ama mesela bisey alsa iki uc liralik bahsediyorum bi daha param yok tribine giriyor

sen bi söyle bakayım arkadaşının memleket neresi

Yozgat mesela biri

tahmin ettim aslında birazda olsa ,çankırılı ve yozgatlıysa uzak dur derim dost flan çıkmıyo oradan .. benim çankırılı bi dostum vardı gerçek yüzünü 6 sene sonra gördüm

çankırı çorum yozgat bermuda şeytan üçgeni derler ama bunların aralarından en tehlikelileri çankırı ve yozgattır

Kayseri yi unutmuşun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu bahsettigim kisiler birvirlerini yillardir taniyan kisiler birbirinin yuzune bakacak kisiler ben demiyorum ki ya hadi bugun buna kitleyek hesabi falan diye yani gerekirse o hafta komple ben cekerim ama bakarim bi sonraki hafta o beni cekcek mi diyefakat cevremdekilerden bazilari bunu satranca donusturuyor gecen kolayi ben aldim simdi sen al falan yani direk yuze solemesede hal hareketlerden cok bariz belli tmm ben altinda kalmam oderim ama karsidan insan biraz tevazu bekliyor. O borc alma konularida hep sikintidir zaten brnde karsiyim bi arkadasim 150 lira almisti tam bi yil gecti sonra bigun geldi abi gecen konusma listesini kurcalarken farkettim cok pardon vs falan dedi verdi hic bi problem cikmadi o gun anladim borc verilmeyecegini %99 gercekten unuttuguna eminim ama o gun dedimki unutsada unutmasada giden senin paran... borc mevzulari sikibti ama su iki uc liralar bazi zamanlar bunaltiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.