Şimdi Ara

PARA LAFI YAPANDAN DOST OLUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyle cok degil max 5 lira falan cevremde dost dedigim bazi kisiler bunu yapiyor siz ne dusunuyosunuz bu konularda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onlara dost diyen var mı?
  • Olmaz. İlk defa üniversiteye geldiğimde fark ettim para muhabbeti oluyor anladım lisede dostlarım olmuş hep üniversite de arkadaş, tabi şimdi üniversite de dostlarım var ayıkladım gereksizleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Onlara dost diyen var mı?

Bunu yapanlardan biri 12 yillik arkadasim tamam aramizda samimiyet girla ama bazen canimi sikiyor

• Eğer kendi kazanmıyorda ailesinden harçlık alıyorsa yapsın.
  • Karşılıklı bence sen ona yapmıyorsan o sana yapıyorsa sıkıntı var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşının ve senin memleketin neresi ona göre yorum yapıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı mahallede bulunmaktan mecburi arkadaştır o. dostluk olmaz öyle.
    ha yoktur, ödeyemez hesabı çoğu zaman, o ayrı bir durum. olduğunda öder illa ki.
    5 liranın tatavasını yapmaz dost.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QualityAndSteady

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Onlara dost diyen var mı?

Bunu yapanlardan biri 12 yillik arkadasim tamam aramizda samimiyet girla ama bazen canimi sikiyor

O zaman ya çok sıkışıktır yada sıkışık değilse bu yaptığı ile dost olunmaz onunla.
  • Ben uce bese takilmam para cok onemli degil benim icin ya mesela bi eleman var daha iki haftadir tanisiyoz cocuk her sigara icerken banada uzatiyor e bende aynisini yapiyorum ama oyle tipler var ki gramini dusunuyor kafasinda
    . Abi ailesinden para alsa nolacak bende ailemden para aliyorum bahsettigimiz meblalar max 10 lira olsun

• Bence olmaz ama parası yoksa sıkıntı yok.

Eğer parası olduğu halde senden para kaçırıyorsa pek fazla dost olma derim ama yinede dostluğunuda sadece bu kritere göre belirleme.
  • Hocam bir ödemenizi alman usülü ile yapmakla, kuruş hesapları yapan insanlarla dolaşmak farklı şeyler.

Yaptıklarımı anlatsam, cömert değil enayi derler bana.
  • Ya abi taniyorum bunlari ailelerini zor durumda olsalar herseylerini ben ismarliyim problem yok ama mesela bisey alsa iki uc liralik bahsediyorum bi daha param yok tribine giriyor

• En iyi dostum 700 lira almıştı benden 3 ay oldu hala vermedi oysa 15 güne veriyordu, artık kızmaya başladım tepki veriyorum baya
    Bana adam gibi gelecek müsait değilim idare et diyecek ama yok ayarlıcam bugün parayı toplayacağım akşam yanına geleceğim diye diye 2 ay geçti
    Para mevzusunda insanların nasıl biri olduğunu tanıyorsunuz bence

5 liranın mevzusunu yapandan zaten arkadaş bile olmaz
  • Para lafı yapan kişi dost olmaz.Size de tavsiyem o tarz insanları çok yakınınızda tutmayın.Elbet bir gün sizi satar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 liranın lafı yapılmaz.

Ama sürekli 5-10 lira isterse silerim onu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ya abi taniyorum bunlari ailelerini zor durumda olsalar herseylerini ben ismarliyim problem yok ama mesela bisey alsa iki uc liralik bahsediyorum bi daha param yok tribine giriyor

sen bi söyle bakayım arkadaşının memleket neresi
  • Cıvığını çıkarana lafı yapılır, hatta söke söke geri alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

quote:

Ya abi taniyorum bunlari ailelerini zor durumda olsalar herseylerini ben ismarliyim problem yok ama mesela bisey alsa iki uc liralik bahsediyorum bi daha param yok tribine giriyor

sen bi söyle bakayım arkadaşının memleket neresi

Yozgat mesela biri

• En iyisi dostla para muhabbetine hiç girmemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.