fenerbahçeninde yılda 100milyon dolar kazancı var o niye yok listede
demekki listeyi yapanların bundan haberleri yok..
quote:
Orjinalden alıntı: geniuspredator
quote:
sadece fb tv izlemeyin yoksa dikey bakarsınız biraz geniş bakın en büyük fener şampiyon fener güldürmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: !!AlOnEcOoLwOlF!!
quote:
sadece fb tv izlemeyin yoksa dikey bakarsınız biraz geniş bakın en büyük fener şampiyon fener güldürmeyin
tabi en büyük fener şampiyon fener alkışlayın ulan...
güldürmeyin ulan
illa o noktalı yeri söyletmeyi.Cezadan kurtulamam yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: !!AlOnEcOoLwOlF!!
quote:
biz dikey gireriz siz genislemeyi seversiniz aramızda ki fark bu zaten
Hamburg SV kim ya nasıl bir takım da bu listeye girebiliyor Kulübün bir başarısını da göremedim şu ana kadar. Bu Hamburg SV ne ayak ?
para var saadet yok
ya ben anlamıyorum nasıl olur da inter falan bu kadar zengin olur adamların basarısı hiç bir şeyi yok ama paraları var yinede
ingiltere ligi takımlarından herhangi biri girebilir bu listeye zaten inanılmaz bir destek var takımlarına ispanya italya ve alman takımlarının belli başlıları var ama beni en çok benfica(portekiz) şaşırttı..
quote:
Orjinalden alıntı: alen13
ya ben anlamıyorum nasıl olur da inter falan bu kadar zengin olur adamların basarısı hiç bir şeyi yok ama paraları var yinede
inter :S başarı.. Adamlar öyle yada böyle şampiyon oldula kendi liglerinde....Sonra aldıgı oyuncular saglam hiç yoktan reklam gelirleri forma satmaları... Yani adamlar bi alex forması satıoz diye övunmuyorlar... Onlarda gelir bitmez...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme