Bildirim
Para nasıl yapılır :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
git bezoar cıkar yada git gb al aklıma gelen bunlar -
bezoar neyden çıkıoquote:
Orijinalden alıntı: MaRR0W
git bezoar cıkar yada git gb al aklıma gelen bunlar -
büyük yeşil yaratıklardan glyptodont mastodon stegodon vb..quote:
Orijinalden alıntı: Backy
bezoar neyden çıkıo
Alıntıları Göster
edit : imla hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aMiraL* -- 13 Ekim 2007; 14:07:57 > -
rogue ol koxp al goblinkere yada abyse yada glyptodont lara bırak koxp 14 ytl mi ne gb daha fazla dicem arkadaslar kızıca bu yüzden boswer en iyis priest ol warior deli pot harcıo itemsiz cıplak priest olursu townda bekler sırf buf werirsinquote:
Orijinalden alıntı: aMiraL*
büyük yeşil yaratıklardan glyptodont mastodon stegodon vb..
Alıntıları Göster
-
gb ye gerek yok lvl 1 charla yeni serverı başladıgımızda gb alarak mı char kasıyoruz.gerekli konular açıldı biraz arama yap forumdaquote:
Alıntıları Göster
-
git gb oyuna para yatırmak gibi bir düşüncen varsaquote:
Alıntıları Göster
-
yan chara mage kur 45 yap full Spoiler kes toplu .. para kas işte 100m felan geçince eline ticaret yap piyasayı öğren genelikle rogue eşyası al sat md +7 -+8 claver +7 chıtın gibi Takılarla hiç ugrasma dediğim itemlerin ticaretini yap..Satarken de takasa girme nakit her zaman ii dr.ben bunları yağtım çok iyi oldu elimde +7 elixir +7 mage chıtın set avrdı şimdi .. +7 ii .dd 32 .dd 25 felan var elimdequote:
Alıntıları Göster
-
Ayrıca x deyim L den fln para atarsanız harika olur yada wariror item ((dilenme olarak algılamayın yardım sewer varsaa yani ))) -
ya bu ticaret işi güzel bir olayquote:
Orijinalden alıntı: Crazy_child
Ayrıca x deyim L den fln para atarsanız harika olur yada wariror item ((dilenme olarak algılamayın yardım sewer varsaa yani )))
geçen maneste +7 ms mi 90m ve +8 str belt e değiştim 115m param oldu
100m e gidip expectional ms aldım +7
ama ticaret için yetenek şart neyi nerde ne zaman nasıl satıcağını biliceksin -
knklar yha çok fena durumdayım 0 coins var xxMeTalLxxX yardım edereniz ben ilerletmeye çalışcam dediniz taktikleri uygulicamda :(quote:
Orijinalden alıntı: Asraz
ya bu ticaret işi güzel bir olay
ama ticaret için yetenek şart neyi nerde ne zaman nasıl satıcağını biliceksin
Alıntıları Göster
Not : x deyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Asraz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_
-
quote:
Orijinalden alıntı: peka
gb ye gerek yok lvl 1 charla yeni serverı başladıgımızda gb alarak mı char kasıyoruz.gerekli konular açıldı biraz arama yap forumda
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: peka
gb ye gerek yok lvl 1 charla yeni serverı başladıgımızda gb alarak mı char kasıyoruz.gerekli konular açıldı biraz arama yap forumda
Evet.
-
Xgenonda +7 wairor chitin set satılır lups pendant satılır :D şaka bu yanaquote:
Orijinalden alıntı: Ekbe®quote:
Orjinalden alıntı: peka
Evet.
Alıntıları Göster
Bende soyuluktum ark bana 2 gb verdi üstüne bu itemleri verdi +7 raptor falan verdi ROuge master malmezeleri 2kşar pot falan verdi
Arkadaşlar iyi günler içindir
-
itemin yok paran yok oyunu bırakmak için güzel bi sebepquote:
Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif
Xgenonda +7 wairor chitin set satılır lups pendant satılır :D şaka bu yana
Bende soyuluktum ark bana 2 gb verdi üstüne bu itemleri verdi +7 raptor falan verdi ROuge master malmezeleri 2kşar pot falan verdi
Arkadaşlar iyi günler içindir
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: McTalima
yan chara mage kur 45 yap full Spoiler kes toplu .. para kas işte 100m felan geçince eline ticaret yap piyasayı öğren genelikle rogue eşyası al sat md +7 -+8 claver +7 chıtın gibi Takılarla hiç ugrasma dediğim itemlerin ticaretini yap..Satarken de takasa girme nakit her zaman ii dr.ben bunları yağtım çok iyi oldu elimde +7 elixir +7 mage chıtın set avrdı şimdi .. +7 ii .dd 32 .dd 25 felan var elimde
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: McTalima
yan chara mage kur 45 yap full Spoiler kes toplu .. para kas işte 100m felan geçince eline ticaret yap piyasayı öğren genelikle rogue eşyası al sat md +7 -+8 claver +7 chıtın gibi Takılarla hiç ugrasma dediğim itemlerin ticaretini yap..Satarken de takasa girme nakit her zaman ii dr.ben bunları yağtım çok iyi oldu elimde +7 elixir +7 mage chıtın set avrdı şimdi .. +7 ii .dd 32 .dd 25 felan var elimde
takasa gircek en iyi ole kâr yapılır.bende +7 mage shell vardı adam walkry armor teklıf ettı bende kabul ettım wlkry armoru 200m e satmıstım ve mage shell 50m yenısını aldım 150m kâr.tabi bu daha az dha ıyı ıtemlerle dha cok kâr yaparsın
-
ticaret işi süper bugün adamın biri pm attı ii +7 ye cold hearted +7 ve +3 + rogue chitin set veriim dedi tabiki kabul ettim hepsini sattım 17gb para oldu ii +7 ise 850m 9gb karquote:
Orijinalden alıntı: Rantrquote:
Orjinalden alıntı: McTalima
takasa gircek en iyi ole kâr yapılır.bende +7 mage shell vardı adam walkry armor teklıf ettı bende kabul ettım wlkry armoru 200m e satmıstım ve mage shell 50m yenısını aldım 150m kâr.tabi bu daha az dha ıyı ıtemlerle dha cok kâr yaparsın
Alıntıları Göster
-
baya kazıklamısısın adamıquote:
Orijinalden alıntı: Backy
ticaret işi süper bugün adamın biri pm attı ii +7 ye cold hearted +7 ve +3 + rogue chitin set veriim dedi tabiki kabul ettim hepsini sattım 17gb para oldu ii +7 ise 850m 9gb kar
Alıntıları Göster -
bedava koxpun yuklendigi bi site varmi yazsaniza yararlanalim bizdede 46 lvl assassin var dagger ve set yokquote:
Orijinalden alıntı: osman_ugur
baya kazıklamısısın adamı
Alıntıları Göster -
okçu aç lamia avla fp vs. bidünya şey çıkıyo 30 dakka takıl 10m cepte..quote:
Orijinalden alıntı: bLaxuSS
bedava koxpun yuklendigi bi site varmi yazsaniza yararlanalim bizdede 46 lvl assassin var dagger ve set yok
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- 5k ne demek
- certificate of victory ne işe yarar
- int priest stat
- old takı çevirme
- komik kullanıcı adları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X