Şimdi Ara

PARA SORUNUNU AZALTAN BİR ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar ben bunu birinden duymuştum uyguladım belki içinizden bilen vardır ama bilmeyenler için faydalı olabilir ney mi işte açıklıyorum
    elbette kastığınız bir char vardır en çok kasmak istediğiniz charı bu yolla para sıkıntısı çektirmeyebilirsiniz
    hemen bi yan char açıyoruz rogue tercihimdir. Bu charı donatıyoruz asıl charımız sayesinde evt bu charı donattık ve kastık en az 46 yapıyoruz ve görevden çıkan tüm itemleriveya bulduğunuz itemleri;iron crossbow cleaver,tüm chitinler,daha fazla kastıysanız chitin shelleri asıl cahrımıza aktarıyoruz isteyen bi tane daha açıp aynı şeyi tekrar edebilir böylece para sıkıntısı biraz olsa da azalır okuduğunuz için teşekkürler

Saygılar

• Goblin kes daha fazla kara geçersin
  • uzun süerer
  • bende öyle denedim ama çok uzun sürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: H4MM3R

Goblin kes daha fazla kara geçersin

Sen öyle san...
    Ben de bu yolu kullanıyorum..
  • seni kasacak 70+ arkın olursa 46 olmak bişey değil.ama tek başına kasmak zor olur
  • Bu arkadasın dedigini genelde koxp kullananlar yapıyo.O yuzden kasmak kolay oluyo.
  • valla kur koxpu calıstır tek atma programınıda gir m1 e ac koxpuda başla hemen moradonda 15 ol lufere git 30 ol linateye git uruklarda 40 ol sonrada apos deru troll arttık neye girerseniz 46 olrsunuz 1 günde alsana md chitin cleaver vsvs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

Bu arkadasın dedigini genelde koxp kullananlar yapıyo.O yuzden kasmak kolay oluyo.

ewt ama güzel bi öneri
  • quote:

ya arkadaşım sen goblin kes o zmn
  • bu dedigin icin okcu ve koxpcu olmak lazim
  • uzun iş
  • ben utanmıorum herkes kullanıo koxp bende kullanıom mageyle bile
  • quote:

bencede bunu bilmeye gerek yoqqi bebek bile biliyo puzuahahah
  • o charı kasana görevleri yapana kadar git cleaver görevine sen o charı kasçana o sürede 100 tane claeverin olur
  • çok uzar en az 46 başka bi çözüümü yoqmu ztn ben 46 yaptın mı 50 lwl de yapmak lazım 50 yide 60 yapmak lazım yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: katliam93

çok uzar en az 46 başka bi çözüümü yoqmu ztn ben 46 yaptın mı 50 lwl de yapmak lazım 50 yide 60 yapmak lazım yani

arkadaşım 46 da bırak en iisi uzatma en fazla 2 gün alır 46 yapmak koxpla
  • magelerde koxp kur auto loot git abbys e abyys dusur alanla bol bol 400-500 tane oldu mu da sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

bu dedigin icin okcu ve koxpcu olmak lazim

Evet o ikisinden 1 veya 2 si birden olursak 1 günlük iş
  • saol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.