BEYLER BU YENİ GELEN MORADON LA BİRLİKTE, HOSTES TE VE UZERİMİZDE PARA TUTMA MİKTARİ DEĞİŞTİMİ YOKSA AYNEN DEVAM MI? BİLEN BİRİ YORUMLASIN PLZ..VE NE KADAR OLDUGUNU DA YAZSIN LUTFEN..
aynı o konuda bir değişiklik olmadı
Ewet bi değişiklik yok
bildiğinize göre para bol sizde server neresi acaba
Hayır değişmedi... Denenmiştir...
Para olsa deniycem değişti mi değişmedimi die ama yok
walla bende 21 gb hic olmadıgı icin bise soylıyemıycem
değişmedi
değişiklik yoq amma czde adam kesince para gelmemesi cok ilginc bir değişiklik keske böle birsey yapmasalardı enayiler sayesinde pot mana parası hayli hayli cıkıordu
bendede 21 gb olmadigi icin kesin bisi soyleyemicem ama degismemistir
aynı
deişmeDi
allahtan onu azaltmadılar.herseye sınır koyuyolardı.31 kere upgrade bless alıcam en faz 10 tane cekebilıyorum.sonra bi tane daha 10 bless cekıyorum tekk seferde 20 tane cekemıyorum herseye sınır koydu adamlar allahtan ona dokunmadılar
değişmemiş gerçi bu devirde kim 21 gb bankada 21 gb de üstünde bulundurabilir ki
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
değişmemiş gerçi bu devirde kim 21 gb bankada 21 gb de üstünde bulundurabilir ki
piyasa iyice düşmüş olabilir ama buna rağmen 21gb bankada 21gb üzerinde taşıyanlar vardır mutlaka bizim clan başkanında bir ara 40gb ye yakın para vardı nakit olarak
keşke merchantta 21gb den item satılabilse.max 999m olmasa.
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
Övünmek gibi olmasın ama bende 54 gb var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme