Şimdi Ara

Para Var Kız Arkadaş Yok (SS)'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nazar41

quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

karıya kıza para yedirme...

benim oyle hic takıntım yok ben erkek arkadaslarıma bile hesap odetmiyorum ki kıza zaten odetmem ortamda vs. paranın lafını hayatta yapmam sen bana kıza para yedirme diyosun

valla o paralar bende olsa pc mi yeniler konsol falan alırdım asosyal biri olarak
  • kardeş ip adresinden evini buldum:) davetiyen için saol gece sizi hiç rahatsız etmeden alırım o yönden kuşkun olmasın rahatlıkla uyu bu gece
  • kirala
  • quote:

Orijinalden alıntı: krobaligi

kardeş ip adresinden evini buldum:) davetiyen için saol gece sizi hiç rahatsız etmeden alırım o yönden kuşkun olmasın rahatlıkla uyu bu gece

dinamik ip var baskasının evine gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Para var ama hiç kız arkadasım olmadı bir yardım edin ne yapmam lazım ki benim Neler yapayım ben şimdi? Sözde bide sadece para yeter diyodunuz
     Para Var Kız Arkadaş Yok (SS)'li

kredi cekmiş ev alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Septams

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92309464&p=1#92309464

İfşa team iş başında
  • onlar yardım paraları dimi sende aracı oluyorsun ayakkabı kutusundan anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: homes

quote:

Para var ama hiç kız arkadasım olmadı bir yardım edin ne yapmam lazım ki benim Neler yapayım ben şimdi? Sözde bide sadece para yeter diyodunuz
     Para Var Kız Arkadaş Yok (SS)'li

kredi cekmiş ev alacak

ya sacmalama ne kredisi bu arada nie eve takildiniz ha ev ha araba mesele bu degil kız arkadasım hic olmadı asıl mesele bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krobaligi

kardeş ip adresinden evini buldum:) davetiyen için saol gece sizi hiç rahatsız etmeden alırım o yönden kuşkun olmasın rahatlıkla uyu bu gece

dinamik ip var baskasının evine gidersin

sen sadece sabit ipsi olanlarınmı evi deşifre olabiliyor zannediyorsun ezik:D
  • quote:

Güzel ifşa konu kapanabilir
  • Oyle buraya ss koymakla olmuyo dışarıdakilere paran oldugu u ispatlaman lazım arabadır marka kıyafetler felandir veya hiçbiri yoksa orta halli ve yakışıklı olacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

quote:

Güzel ifşa konu kapanabilir

ne alaka ha ev belkide araba alıcam sorun bu mu simdi ? kız arkadasım hic olmaması sorun

• ayakkabı kutularının kaynağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Oyle buraya ss koymakla olmuyo dışarıdakilere paran oldugu u ispatlaman lazım arabadır marka kıyafetler felandir veya hiçbiri yoksa orta halli ve yakışıklı olacaksın

genelde öyle cafe ortamlarda fazla takılmayı sevmem sıkar beni.Ayrıca böyle ne diyim hava atmak falan istemem ama marka kıyafetler alırım ama o yetmiyor cafe ortamları vs olması lazım kesinlikle o net ve acık cünkü öyle bir ortamda ki muhabbet işe yarayacaktır die düşünmeye başladım acıkcası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

Oyle buraya ss koymakla olmuyo dışarıdakilere paran oldugu u ispatlaman lazım arabadır marka kıyafetler felandir veya hiçbiri yoksa orta halli ve yakışıklı olacaksın

genelde öyle cafe ortamlarda fazla takılmayı sevmem sıkar beni.Ayrıca böyle ne diyim hava atmak falan istemem ama marka kıyafetler alırım ama o yetmiyor cafe ortamları vs olması lazım kesinlikle o net ve acık cünkü öyle bir ortamda ki muhabbet işe yarayacaktır die düşünmeye başladım acıkcası

Usta zor işler üniversiteye mi gidiyorsun veya çalışıyor musun bilmiyorum ama üniversiteden sonra kız işleri zor baya , çok az sayılı bi çevren kalıyo zaten anca iş yerinde varsa veya çok paran olcak lüks barlara gideceksin ordan bi de araban felan olması lazım tip iyi değilse diğer türlü zor

• aradigin bayan 25 yaşında falansa yuzde 90 para yeterlidir evin araban olucak ama kuru parayi ne yapsin kiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece en üste birere ikişer paraları serpiştirmiş altındakiler beyaz kağıt ..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: gawhat

Dükkan üstü ev al

konu kilitlenebilir.
  • ayakkabı kutusunda olması da manidar
  • bilal sen misin? baban demedimi böyle konular açma diye bari ayakkabı kutusundan çıkarsaydın söyleyecem babana ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.