Şimdi Ara

Para Var Kız Arkadaş Yok (SS)'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
4.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nazar41

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

kaç para var la orda.

bir audi a 3 alacak kadan var işte ama ev almak istiyorlar ben ise audi a3

Sen bu kafayla kızı zor bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bir 2 kilo sar
  • ayakkabı kutusumu o :-D

• ayakkabı kutusunda olması çok daha manidar
  • sevgili makinesi ayağına geldi istediğin renk,model,uzunluk ta bayanlar 3 değil 2 değil tam 1.500 tl ye kapınıza kadar teslim
  • O kadar paraya adam akıllı bir saç kesimi + Kaliteli bir giyim ve biraz özgüven. Bu kadarını beceremeyecek misin? Keşke o kadar para bende olsa
  • Gelmiş bide kredi parasının fotosunu gösteriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Gelmiş bide kredi parasının fotosunu gösteriyor .

Kredi cekmedim.

• bari banka etiketlerini çıkaraydın eyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

O kadar paraya adam akıllı bir saç kesimi + Kaliteli bir giyim ve biraz özgüven. Bu kadarını beceremeyecek misin? Keşke o kadar para bende olsa

Saç kesimi konusunda zayıfım klasik kestiriyorum orada bir sıkıntı var zaten önce bir sac modeli bulmam gerekiyor en önemli saçlardr zaten tipde. Kaliteli bir giyim demişsin onuda yapmaya calısıyorum ama hani öyle cok dikkat cekici tarzda giymiyorum. Eğer ki bu giyinme kombineden iyi anlıyorsan yeni aldıgım ayakabbıya göre kıyafet almayı düşünüyordum internetten link atarsan bende beğenirsem alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

O kadar paraya adam akıllı bir saç kesimi + Kaliteli bir giyim ve biraz özgüven. Bu kadarını beceremeyecek misin? Keşke o kadar para bende olsa

Saç kesimi konusunda zayıfım klasik kestiriyorum orada bir sıkıntı var zaten önce bir sac modeli bulmam gerekiyor en önemli saçlardr zaten tipde. Kaliteli bir giyim demişsin onuda yapmaya calısıyorum ama hani öyle cok dikkat cekici tarzda giymiyorum. Eğer ki bu giyinme kombineden iyi anlıyorsan yeni aldıgım ayakabbıya göre kıyafet almayı düşünüyordum internetten link atarsan bende beğenirsem alırım

Dostum Kız kuzenin kız kardeşin genç teyzen vs varsa alışverişe onlarla beraber çık. Gerçekten bedenine tam oturan vücut şeklini düzgün belli eden kıyafetleri tercih et. Para var diyorsun ucuza kaçma. Biraz böyle giyimden anlayan insanları internetten takip edersen ne kadar şık ilgi çekici olduğunu görebilirsin. öyle bir giyim tipide örter ayrıca. Saç meselesine gelince nasıl bir saç tipin var bilmiyorum. Benim düz mesela orta uzunlukta genelde. Çok kaliteli yerlere gidersen saçlarını güzel keserler. istanbuldaysan etilerde var kuaför sağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: Terranfan

bari banka etiketlerini çıkaraydın eyiydi.

Hazır deste iste ne gerek var digerleri oyle degil toplaması zor oluyo diger bankonatları

• Ne sacma konudur arkadas.Adam annesinin babasinin birikimi ile hava atiyor resmen.

• sazan aviye bakın hele kimse kız olduğunu anlamamış hala
    konuşma tarzından da mı anlamıyorsunuz bari nickinden anlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeravihteGeğirenAmca

sazan aviye bakın hele kimse kız olduğunu anlamamış hala

Ne alaka ben konuyu ne die actım dedigin seye bak. Nickimle ne alaka nazar41 kız nickimi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeravihteGeğirenAmca

sazan aviye bakın hele kimse kız olduğunu anlamamış hala

Ne alaka ben konuyu ne die actım dedigin seye bak. Nickimle ne alaka nazar41 kız nickimi ?

sazan avi diyorum ya işte . ayrıca "konuyu ne die actım dedigin seye bak." her şey bu cümleden anlaşılıyor

• 1 tomar 100 lük at karın bile olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

aradigin bayan 25 yaşında falansa yuzde 90 para yeterlidir evin araban olucak ama kuru parayi ne yapsin kiz

yani kızlar evlenirken bakıyorlar oda rahat yaşamak için yani
  • Anaaa paraaaa. Gormeyeli 2 ay oldu. Ne de sicak duruyolar sevimli seyler sizi. 2 aydir maas alamadik duygulandim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.