Bildirim
Para verip TR'ye geçmek?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geçince elon sıfırlanacak ve çıkması çooooooooooooooooooooooooook zor bu kadarını söyleyeyim. Weste geçeceksen geç 1900'e yeniden çıkman çok zor olmaz -
Hayır -
4 arkadaşın ısrar etmiyorsa geçme birde geçmeye karar verirsen ticket at bedava geçirebilirler -
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
geçince elon sıfırlanacak ve çıkması çooooooooooooooooooooooooook zor bu kadarını söyleyeyim. Weste geçeceksen geç 1900'e yeniden çıkman çok zor olmaz
ELO sıfırlanmıyor diye biliyorum ben? -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
4 arkadaşın ısrar etmiyorsa geçme birde geçmeye karar verirsen ticket at bedava geçirebilirler
Bedava? manuel olarak mı aktarılım yoksa Bedava bilet mi? :) Çünkü şuanki elomu kaybetmek istemiyorum s2 çerçevede dahil :) -
bkz : parayla intihar etmek.quote:
Orijinalden alıntı: Li Sheng Shunquote:
4 arkadaşın ısrar etmiyorsa geçme birde geçmeye karar verirsen ticket at bedava geçirebilirler
Bedava? manuel olarak mı aktarılım yoksa Bedava bilet mi? :) Çünkü şuanki elomu kaybetmek istemiyorum s2 çerçevede dahil :)
Alıntıları Göster
Edit :imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olivier Mira Armstrong -- 7 Şubat 2013; 20:42:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz
bkz : parayla intihar etmek.
o derece yani? :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Li Sheng Shun
quote:
Bedava? manuel olarak mı aktarılım yoksa Bedava bilet mi? :) Çünkü şuanki elomu kaybetmek istemiyorum s2 çerçevede dahil :)
Detaylarını bilmiyorum geçmedim geçmekte istemiyorum
-
Dinleme sen kimseyi kardeş, 1900e çıkması o kadar zor değil, imkansız. Paranla rezil ol, kafayı ye, gel buraya ağlama konuları aç biz de bu konunun linkini atalım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz
bkz : parayla intihar etmek.
o derece yani? :(
keşke yalan olsaydı -
elon sıfırlanmayacak saçmalayan arkadaşlara sevgiler saygılar.quote:
Orijinalden alıntı: FeradOsman
Dinleme sen kimseyi kardeş, 1900e çıkması o kadar zor değil, imkansız. Paranla rezil ol, kafayı ye, gel buraya ağlama konuları aç biz de bu konunun linkini atalım. -
quote:
Orijinalden alıntı: FeradOsman
Dinleme sen kimseyi kardeş, 1900e çıkması o kadar zor değil, imkansız. Paranla rezil ol, kafayı ye, gel buraya ağlama konuları aç biz de bu konunun linkini atalım.
rp ile transfer olunca elo gidiyor mu? Bilgilendirme için teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: LLoncept
elon sıfırlanmayacak saçmalayan arkadaşlara sevgiler saygılar.
Aradağım cevap. Teşekkürler -
quote:
quote:
Aradağım cevap. Teşekkürler
para verilir mi dersen paran çoksa sorun yokta geri dönemeyeceksen gelme
plat liginde oynarken bronze ligi adamlarla oyuna düşüyorsun
-
quote:
quote:
quote:
Aradağım cevap. Teşekkürler
para verilir mi dersen paran çoksa sorun yokta geri dönemeyeceksen gelme
plat liginde oynarken bronze ligi adamlarla oyuna düşüyorsun
Anladım. Arkadaşlarım var işte. onlarla biraz test aşaması geçirip sonra bir ranked deneyebilirim 1-2 güne diamond yapayımda şu ligi.
-
Geç -
quote:
quote:
hocam ben geçtim çerçeve gidiyor söyleyim benim gibi hayal kırıklığı yaşama sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krethuss
quote:
quote:
hocam ben geçtim çerçeve gidiyor söyleyim benim gibi hayal kırıklığı yaşama sonra
manuel olarak mı yani ticket ile mi aktarıldınız hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Krethuss
quote:
quote:
çerçeveler ticket ile geri veriliyor.
Benzer içerikler
- bir çilingirin kaç parmağı var
- işaretçi hassasiyetini arttır
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- mmr hesaplama
- lol herkesi susturmak
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X