Şimdi Ara

Para veriyoruz neden bizim konumuz ana sayfada olmasın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Xcvbnm

Arkadaşlar biz bu oyuna her ay belirli miktarda para veriyoruz ve aramızda saygısız biride yok bizim konumuz rpg oyunlarının alt konusu olurken knight forum anasayfasında bulunuyor ve gerçekten isyan ediyorum biz ayrıca saygılıyız en azından sözlerimize dikkat ediyoruz knightta oynadım knighttı zaten küfür ve koxp yüzünden bıraktım ama bana sorarsanız anasatfada olmayı hakeden oyun WorldOfWarcraft bilmiyorum sizin düşünceleriniz nasıl eğer büyük bir topluluk bunu onaylarsa adminle veya ilgili moderatörlerle konusmayı düşünüyorum.

Kesinlikle haklısın, bende çok saçma buluyorum knight ın ana sayfada olup ta bizim buralarda sürünmemizi. Neden biliyormusun? Aç knight forumlarını 2 paragraf oku anlarsın. Hayatımda gördüğüm en saçma konular (Wow forumlarına göre). Ama diğer arkadaşlarımın söylediği gibi ana sayfada olursak başımıza üşüşürler. Birde onlarla uğraşmak zorunda kalırız. Gerçi bunu knight ı hakkıyla oynayan adamlara söylemiyorum, onlar oyunu hakkıyla oynadıklarının farkında hatta wow a gelseler fırtınalar bile estirebilirler. Onlar üstüne alınmasın lütfen...

• ko tartismak bile tenimde bi titremeye sebeb oluyo su keko oynunu anmayin burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

Fazla tanitmamak lazim guzide oynumuzu sonra kekolar kurtler doluscak zaten irak saldircaz kafam dumanli bide wow da karsima cikmasinlar

Ne demek istiyosun hocam sen!?? Kürt derken ne demek istiyosun??... Sakın altından kalkamayacağın bi laf etme şu hayatında, burdaki kadar kolay kurtulamazsın! Bilmiyor musun Kürt-Türk kardeştir, ayrım yapan KALLEŞTİR

Lütfen sözlerimizi birkaç kez düşündükten sonra yazalım, bazı insanların canlarını yakabiliriz!

. Sakın kürt olduğumu felan düşünmeyin, Türk oğlu Türküm. Bazı insanların kafasındaki önyargıya dikkat çekmek istiyorum!

Bu arada konumuz: Evet olmasını isterdim.
  • bence olsun alt konu sonra ayni konular tekrar tekrar aciliyor ve artik ayni seyi cevaplamaktan sıkıldı insanlar ve gelen sorularada olmadik cevaplar geliyor bu sebepten soran adamda cekiniyor artik :)

sabit yapilabilir ama asbit yapilacak o kadar cok sey varki hepsini yapmaya kalksan ilk sayfa yetmez.

bence alt konulara ayrilsin orda gerekli baslaiklar atilsin anlatimlar yapilsin herkes rahat etsin :)
    ayrica kocu gelir falan diye korkmayin. Gordugum kadariyla adamlarin gozunu o kadar korkuttukki topic acilmiyor wow sole bole diye ya da bazi sorular azaldi :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.