Arkadaşlar biz bu oyuna her ay belirli miktarda para veriyoruz ve aramızda saygısız biride yok bizim konumuz rpg oyunlarının alt konusu olurken knight forum anasayfasında bulunuyor ve gerçekten isyan ediyorum biz ayrıca saygılıyız en azından sözlerimize dikkat ediyoruz knightta oynadım knighttı zaten küfür ve koxp yüzünden bıraktım ama bana sorarsanız anasatfada olmayı hakeden oyun WorldOfWarcraft bilmiyorum sizin düşünceleriniz nasıl eğer büyük bir topluluk bunu onaylarsa adminle veya ilgili moderatörlerle konusmayı düşünüyorum.
evt heralde istek yok siz bilirsiniz ben sadece görüşümü sunmuştum yarın son kez bakcam isteyen ark yoksa kilit isticem konuya napalım
quote:
Orijinalden alıntı: Xcvbnm
evt heralde istek yok siz bilirsiniz ben sadece görüşümü sunmuştum yarın son kez bakcam isteyen ark yoksa kilit isticem konuya napalım
Katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayAkcay
Katılıyorum.
Alıntıları Göster
bence gereksiz olur zaten istediğimiz konuya istediğimiz zaman rahatça ulaşabiliyoruz. hem bu oyunu bilen bilir yeni birilerine öğretmeye gerek yok yani konu olursa büyük yazılacak ve dikkat çekicek ancak wow karakter ve eşya pazarını başlığını alt konu yapablirler çünkü çok karışık durumda
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
bence gereksiz olur zaten istediğimiz konuya istediğimiz zaman rahatça ulaşabiliyoruz. hem bu oyunu bilen bilir yeni birilerine öğretmeye gerek yok yani konu olursa büyük yazılacak ve dikkat çekicek ancak wow karakter ve eşya pazarını başlığını alt konu yapablirler çünkü çok karışık durumda
Alıntıları Göster
Bence hiç gerek yok.. WoW u bilen adam girer forumuna zaten fazla da tanıtmamak lazım..
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Bence hiç gerek yok.. WoW u bilen adam girer forumuna zaten fazla da tanıtmamak lazım..
Alıntıları Göster
Fazla tanitmamak lazim guzide oynumuzu sonra kekolar kurtler doluscak zaten irak saldircaz kafam dumanli bide wow da karsima cikmasinlar
quote:
Orijinalden alıntı: Jetyoney
Fazla tanitmamak lazim guzide oynumuzu sonra kekolar kurtler doluscak zaten irak saldircaz kafam dumanli bide wow da karsima cikmasinlar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: maka
quote:
Orijinalden alıntı: Güntülü
quote:
Alıntıları Göster
gerek yok bilen biliyor zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Private
gerek yok bilen biliyor zaten
Alıntıları Göster
yaw ne gerek var üst konu alt konu ben burda girip insanları bilgilendiriyorsam ve başka insanlardan bilgi alıyorsam yeter bana ha alta tıklamışım ha üste ne fark eder
quote:
Orijinalden alıntı: BloodThief
yaw ne gerek var üst konu alt konu ben burda girip insanları bilgilendiriyorsam ve başka insanlardan bilgi alıyorsam yeter bana ha alta tıklamışım ha üste ne fark eder
Alıntıları Göster
olmasın ana sayfada felan.burası gayet iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: killerdevill
olmasın ana sayfada felan.burası gayet iyi.
Alıntıları Göster
böyle iyi bence de gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Bucephalas
böyle iyi bence de gerek yok
Alıntıları Göster
Parayı DonanımHaber ekibine mi veriyon ???? Ayrıca ben alt konu olmasından son derece mutluyum çoluk çocuk gelmiyo hiç deyilse konuya elit bi oyuncu ve yazar kitlesi var ve çoğu da birbirinin tarzını bien kişileriz. Ben bu halinden mutluyum forumun
quote:
Orijinalden alıntı: keshberfo
Parayı DonanımHaber ekibine mi veriyon ???? Ayrıca ben alt konu olmasından son derece mutluyum çoluk çocuk gelmiyo hiç deyilse konuya elit bi oyuncu ve yazar kitlesi var ve çoğu da birbirinin tarzını bien kişileriz. Ben bu halinden mutluyum forumun
Alıntıları Göster
knightçıların çoğu zaten wowu küçük görüyor cahilliklerinden.. forumda böyle alt forum olunca dikkatlerini daha az çeker kendi akıllarındaki şey de doğrulanmış olur... millet oyun isterse düşünür bu alt oyun demmekki popüler değil iyi değil diye ilgilenmez.. biraz bencillik ama olsun iyiyiz böyle..
quote:
Orijinalden alıntı: Jetyoney
Alıntıları Göster
quote:
Güzide oyunumuzu kekolar kapladı zaten. Bugün WoW'dayın bir baktım biri çıktı geldi aga money plzz dedi.Ben de tamam trade atıyorum dedim duel attım bir güzel kestim. Pis KO'cu.
quote:
quote:
Güzide oyunumuzu kekolar kapladı zaten. Bugün WoW'dayın bir baktım biri çıktı geldi aga money plzz dedi.Ben de tamam trade atıyorum dedim duel attım bir güzel kestim. Pis KO'cu.
Alıntıları Göster
Valla ben tarayıcıya forum yazmadan zaten burasının linki geliyo :)
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
Alıntıları Göster
cunku bu oyunu oynayan 10 milyon tane 12 yas altı cocuk yok ...
quote:
Orijinalden alıntı: Reahax
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SINIRYOK
Haha.F'ye basıyorum direk World of Warcraft kısmının linki çıkıyor.
Bu oyunda 12 milyon çocuk yok doğru ama KO'da salaklık yapanlar sadece çocuklar değil lütfen karıştırmayalım.
Bu arada gerçekten de KO'cular salaklıkları yüzünden WoW'u düşük görüyorlar.Adamlarda oyunun inceliklerini anlayacak kafa yok ki...
Ama KO oynayan düzgün insanlar yok mu,var.Artık o düzgün oynayanlar KO'da tek başına kalacak KO'da kalite artacak, bazı embesiller WoW oynayacak WoW'da kalite düşecek.
Sırf KO oynuyor diye en yakın arkadaşımla papaz oldum.
quote:
quote:
Bu oyunda 12 milyon çocuk yok doğru ama KO'da salaklık yapanlar sadece çocuklar değil lütfen karıştırmayalım.
Bu arada gerçekten de KO'cular salaklıkları yüzünden WoW'u düşük görüyorlar.Adamlarda oyunun inceliklerini anlayacak kafa yok ki...
Ama KO oynayan düzgün insanlar yok mu,var.Artık o düzgün oynayanlar KO'da tek başına kalacak KO'da kalite artacak, bazı embesiller WoW oynayacak WoW'da kalite düşecek.
Alıntıları Göster
Wow hiçbir zaman ko ya benzemez !! Çünkü free2play değil !! Yani cafedeki 12- arkadaşlar genel olarak giremiyor !
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Onların anasayfada oluoda noluo.Lol aynı mobu saatlerce kesmekten beyınlerı sulanmıs Rp yı anlayamazlar hele bu kadar genısını
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Blonde
Onların anasayfada oluoda noluo.Lol aynı mobu saatlerce kesmekten beyınlerı sulanmıs Rp yı anlayamazlar hele bu kadar genısını
Alıntıları Göster
İmkanınız varsa orijinal oynayın.Yok oynayamam diyorsanız gidin bir blizzlike private servera girin.Orada adamlar kasamıyor aga para plzz diyor kimse de vermeyince küfretmeye başlıyor sonra daaaaa .