Teşekkür ben hakları hediyem karta yükledim.Anne babaya da istedim,eğer kartlar zamanında gelmezse onlARI da flo'ya atarım.teşekkür ederim mesaj için. |
Paracard Bonus Troy 500 TL ve üzeri market harcamalarınıza %20 bonus (Şubat, max 500) (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2.yükleme de olumlu migros hediyem karta.
-
Cepteşok a bakiye yükleme ve alışveriş ile tamamlamak istiyorum 2 adet 500 TL üzeri işlemi de şok 75 TL den de yararlanmak için Cepteşok dan eve sipariş verirsek oluyor mu bonus posu sayıyor mu arkadaşlar yada fiziki mağazada 2. İşlemi 500 TL alışveriş ile yapabilirim alışveriş öderken bonus posundan geçilsin mi dememiz lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Migrosda hediye kart varmi bulamadım
Mağazadan fiziki kart alarak yükleme yapıyorsunuz,sanalda satılmıyor.Kart ücretsiz.
-
bonus kredi kartları arasında garanti bbva uygulamasında bonus transferi mümkün. bu banka kartındaki bonusları kredi kartına aktarmanın yolu var mı? uygulamada menüsünü göremedim.
-
Banka kartındaki puanlar kredi kartına transfer edilemezquote:
Orijinalden alıntı: fox_doctorbonus kredi kartları arasında garanti bbva uygulamasında bonus transferi mümkün. bu banka kartındaki bonusları kredi kartına aktarmanın yolu var mı? uygulamada menüsünü göremedim.
büyük eksiklik bana göre. akbank aktarıyor çünkü. chiplerin sktsi de yok bonus gibi. istediğin harcamadan da düşüyor chipleri. evet garanti kadar bonkör değil bonus konusunda ama harcatma konusunda en sorunsuzu.
-
bonus da iade olunca bonusun tamamını mı alıyorlar yoksa kısmi mi market alışverişinde ufak bi tutar iade oldu kampanya boşa mı gidiyor böyle durumda?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir binka yok internetten alacaksanız kartı biz buradan veremeyiz dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kan -- 21 Aralık 2023; 1:52:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500/75 yüklendimi hocam ?
Malesef yuklenmedi
Magaza teslim mi yoksa adrese teslim mi? Görevlinin getirdiği pos cihazı farklı olabiliyor
adrese teslim hocam kapıda ödeme değil online ödeme yaptığım için kapıya pos getirmediler
Getir büyük olumlu 👍
Teşekkürler, bakiye olarak değilde direk sipariş olarak vericez.
Getiryemekten sipariş verdim restoran kampanyasından saymadı
Bu 200e 200 kişiye özel dimi
Evet
sms ile katılım yaptım,kampanya kriterlerine uygun değilsiniz cevabı geldi,nerde yanlış yaptık,iki adet kart oluşturmuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnt2541 -- 19 Aralık 2023; 22:28:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X